Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

FIXED Boom HD Double Master technológiával

Termékkatalógus
FIXED Boom HD Double Master technológiával
3,5 29 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülbe dugható kialakítás (in-ear) nyitott, Bluetooth, 20 Hz-20000 Hz-es frekvenciatartomány, 92 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, Qualcomm® aptX™ kodek támogatás, vezeték nélküli töltés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  FXDsl04 Termékszám:  FIXBO-HD-BK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FIXED Boom HD Double Master technológiával

FIXED Boom HD vezeték nélküli fejhallgató a minőségi hallgatáshoz

A FIXED Boom HD fülhallgató tökéletes, 5 órás üzemidővel bír, miközben a töltőtokkal ez az idő akár 25 óra is lehet. A fülhallgató teljesen vezeték nélküli, így többé már nem kell a bosszantó kábelekkel küszködnöd. A FIXED Boom HD fülhallgatót letisztult formatervezés, kifogástalan ergonómia, páratlan hangzás és egy olyan tok jellemzi, amely pontosan elfér a zsebedben. A Bluetooth 5.0 automatikusan párosítja a fülhallgatót a telefonoddal, amint kiveszed azt a töltőtokból. A Double Master funkció lehetővé teszi a bal vagy a jobb fülhallgató külön párosítását, amikor kiveszed azt a tokból, így az egyiket használhatod a zenehallgatáshoz a másikat pedig a telefonhívásokhoz.

A FIXED Boom HD fejhallgató főbb jellemzői

  • Bluetooth 5.0 verzió a gyors kapcsolódásért
  • Hatótávolság: 10 méter
  • Minimális méretek és tömeg
  • A tok tölthető USB-C kábellel vagy vezeték nélkül
  • Vezérlés a fülhallgató érintőpadjain keresztül
  • A fülhallgató azonnali automatikus párosítása, miután kivetted azt a töltőtokból
  • 3 méretű füldugó
  • A környezeti zajok kiszűrése a jobb hallgatás érdekében
  • A Double Master funkció lehetővé teszi a bal / jobb fülhallgató külön párosítását, amikor kiveszed a tokból
  • Qualcomm® aptX kodek támogatása

Tapasztald meg a zenehallgatást

Élvezd a zenehallgatást a maximumon a FIXED Boom HD fülhallgatóval. A Qualcomm® aptX™ kodek támogatása gondoskodik a kiváló minőségű audioátvitelről a telefon és a fülhallgató között, továbbá más csúcs-modern technológiák biztosítják a tökéletesen tiszta hangzást, az ütős basszust és a tiszta szoprán hangokat még maximum hangerőn is. A FIXED Boom HD vezeték nélküli fülhallgatót könnyedén szabályozhatod az érintőkijelző megérintésével.

3 méretű füldugó

A kényelmes füldugók komfortos viseletet nyújtanak a FIXED Boom HD vezeték nélküli fülhallgató használata közben egész nap. A füldugó remekül szűri ki a környezeti zajt és stabilan marad a fülben még fizikai aktivitás közben is. A füldugó méretét az igényeid szerint választhatod ki, 3 méretben elérhető.

FIXED Boom HD a zenehallgatáshoz bárhol, bármikor

A FIXED Boom HD fülhallgató 5 órás folyamatos zenelejátszást kínál. Ha már majdnem lemerült, csak annyi a dolgod, hogy behelyezed a töltőtokba, ahol azonnal megkezdődik a töltése. A tokban akár 4 alkalommal is feltöltheted a fülhallgatót, ez azt jelenti, hogy hallgathatod a kedvenc zenéidet egész nap. A töltőtokot feltöltheted USB kábellel vagy akár vezeték nélkül is.


Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!

Hangzási jellemzők

Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Érzékenység
92 dB/mW Kész!
Impedancia
16 Ohm Kész!

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció
Integrált Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Milyen vízállósági szinttel rendelkezik?

Amiatt néztem ki ezt a fülhallgatót, mert azon kevesek közé tartozik, ami a leírása szerint nyitott kialakítású. Csak sajnos nem vagyok benne egészen biztos, hogy valóban az. Egyrészt a gyártó weboldalán (Külsős link erről egyáltalán nem található információ. Egy konkurens webáruházban (Külsős link azt írják róla, hogy zárt. Harmadrészt az itteni leírásban is szerepel, hogy "a füldugó remekül szűri ki a környezeti zajt", pedig a nyitott kialakításnak az a lényege, hogy ne szűrje ki a környezeti zajokat. Szeretném tehát megkérdezni, hogy mi alapján írják, mi a forrása annak az információnak, hogy nyitott kialakítású ez a fülhallgató?

Kérdések és válaszok: FIXED Boom HD Double Master technológiával
Kiegészítők: FIXED Boom HD Double Master technológiával Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIXED Boom HD s Double Master technologií. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FIXED Boom HD s Double Master technológiou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIXED Boom HD mit Double Master Technologie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIXED Boom HD mit Double Master Technologie.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ