AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

FIXED HUB Card 7IN1 laptophoz és tablethez - szürke

Termékkatalógus
FIXED HUB Card 7IN1 laptophoz és tablethez - szürke
2,5 9 értékelés
Port replikátor -, egyéb csatlakozók:, power delivery 87 W
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  PP962a3 Termékszám:  FIXHU-CAD-GR

FIXED HUB Card 7IN1 laptophoz és tablethez - szürke

A FIXED HUB Card segítségével a laptopod és tableted olyan munkaállomássá alakítható, amelyhez csatlakoztathatsz további kiegészítőket. A kiválasztott eszköz csatlakoztatását USB-C porttal teheted meg. A FIXED HUB Card modell rendelkezik két darab USB 3.2 Gen1 porttal, egy HDMI porttal, egy Power Delivery támogatású USB-C porttal, egy USB-C 3.2 Gen1 porttal illetve egy memóriakártya-olvasóval az SD és mikro-SD kártyáknak. Ennek hála a FIXED HUB Card lehetővé teszi a monitorok, projektorok, külső meghajtók és más kiegészítők kényelmes csatlakoztatását. Másik előnye,hogy az USB-C Power Delivery porttal a készüléket is feltöltheted akár 87 W-os teljesítménnyel. A FIXED HUB Card Téged is megörvendeztet ellenálló alumínium házával és stílusos szürke megjelenésével. Elérhető hozzá egy hordtáska is a kényelmes kezeléshez és szállításhoz.

A FIXED HUB Card főbb jellemzői

  • 7 port különféle kiegészítők csatlakoztatásához
  • FIXED HUB Card kompakt méretekkel
  • Az ellenálló alumínium ház felel a hosszú élettartamért és a maximális megbízhatóságért
  • A FIXED HUB Card ideális MacBook-hoz, laptopokhoz és más eszközökhöz
  • Praktikus hordtáska a biztonságos és kényelmes használathoz
  • FIXED HUB Card stílusos kialakítással szürke színben

Széleskörű csatlakozás 7 porttal

A FIXED HUB Card összesen 7 praktikus porttal rendelkezik, ennek eredményeként kényelmesen csatlakoztathatsz hozzá számos kiegészítőt. Két USB 3.2 Gen1 porttal, egy HDMI porttal, egy Power Delivery támogatással ellátott USB-C porttal, egy USB-C 3.2 Gen1 porttal büszkélkedhet, amellett, hogy rendelkezik memóriakártya-nyílással az SD és mikro-SD memóriakártyák számára. Továbbá az USB-C Power Delivery porttal akár fel is töltheted a készüléket maximum 87 W-os teljesítménnyel.


Paraméterek

Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FIXED HUB Card 7IN1 laptophoz és tablethez - szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIXED HUB Card 7IN1 pro notebooky a tablety šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FIXED HUB Card 7IN1 pre notebooky a tablety sivý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIXED HUB Card 7IN1 für Laptops und Tablets - grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIXED HUB Card 7IN1 für Laptops und Tablets - grau.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ