A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

FIXED Smile 4-PACK (fekete, fehér, piros, zöld)

Termékkatalógus
FIXED Smile 4-PACK (fekete, fehér, piros, zöld)
4,8 8 értékelés
Bluetooth kulcskereső - nemcsak kulcsokhoz, de akár személyes tárgyakhoz is ideális, megkönnyíti az elveszett tárgyak keresését, megjeleníti a térképen a helyüket, kompatibilis: iOS 10.0 és újabb, Android 5.0 és újabb
Kód:  FXDba13 Termékszám:  FIXSM-SMILE-4
FIXED Smile 4-PACK (fekete, fehér, piros, zöld) Megszűnt

FIXED Smile 4-PACK (fekete, fehér, piros, zöld)


A Bluetooth technológiának köszönhetően soha nem fogsz semmit elfelejteni

Zavar, hogy sokszor nem találod a kulcsaidat, a pénztárcádat vagy más fontos dolgokat? A FIXED Smile helymeghatározó készülékével mindörökre búcsút mondhatsz ezeknek a problémáknak. Az eszköz egy mobiltelefonos alkalmazás segítségével képes nyomon követni elhagyott tárgyaidat. Ha például felállsz az asztaltól és a pénztárcádat a chippel együtt ottfelejted, akkor erről rövid időn belül egy értesítést kapsz majd a telefonodra. A FIXED Smile 4-PACK tökéletes választás személyes tárgyaid szem elől tévesztése esetén.


Fixed Smile

A FIXED Smile 8-PACK és legfontosabb jellemzői

  • A Bluetooth technológiának köszönhetően segít megtalálni az elveszett holmikat
  • Bluetooth párosítás (egyszerre akár több intelligens eszközzel is lehetővé teszi a párosítást)
  • Rögtön értesít, ha a chip és a készülék között megszakad a kapcsolat
  • Ingyenes Mobile Fixed Smile alkalmazás letöltése Google Play vagy iTunes segítségével
  • Slusszkulcsokhoz, pénztárcákhoz, kézi poggyászokhoz és kisebb elektronikai eszközökhöz
  • Az Android 5 & iOS 10+ operációs rendszerekkel is kompatibilis
  • Sima felülettel és kellemes tapintással
  • A csomagban 4 db található (fekete, fehér, vörös, zöld)
  • A chipek mérete: 36 × 36 × 5 mm

Csehországban fejlesztett termékek

A FIXED Smile 4-PACK egy egyedülálló készlet, amely nem mindennapi tulajdonságokkal rendelkezik. A termék teljes egészében Csehországban készült, így bármelyik más európai országban is kiválóan használható.


A készülékek mellé járó alkalmazás természetesen intuitív, többnyelvű környezetet kínál, amely számos tesztelésen ment át és minden igényt képes kielégíteni. Az applikáció ugyanakkor olyan, akár egy élő organizmus: folyamatos fejlesztés alatt áll Android és iOS operációs rendszereket futtató készülékekhez egyaránt. A FIXED ügyfélszolgálat ráadásul éjjel-nappal a felhasználók rendelkezésére áll majd.


Találd meg a hiányzó tárgyat a térképen

A pénztárca, a táska vagy a kulcs pontos helyét a chipnek köszönhetően akár egy online térképen is megnézheted. A különleges csatlakozásnak hála, a FIXED Smile fordítva is tökéletes működik. Ugyanis az eszköz alján található gombot kétszer megnyomva a telefonod azonnal csörögni kezd, így könnyebb lesz megtalálni.


Egyszerre akár több okos eszközzel is párosítható

A FIXED Smile készüléket párhuzamosan akár több eszközzel is összepárosíthatjuk. Ennek az az előnye, hogy amennyiben az egyik készülék (például a telefon) kikapcsol, a jelet automatikusan a másik eszközre irányítja át.

Fixed Smile


Safe Zone és éjszakai üzemmód

Az úgynevezett Safe Zone funkció lehetővé teszi, hogy a Fixed Smile mobiltelefonos alkalmazásban beállított értesítéseket ideiglenesen kikapcsoljuk. Ha például otthon vagy az irodában vagy éppen, a chip nem fog reagálni a jel megszakadására. Egy másik lehetőség az éjszakai üzemmód, amely megakadályozza, hogy alvás vagy pihenés közben zavarjanak minket.


Paraméterek

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Szlovák Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIXED Smile 4-PACK černý/bílý/červený/zelený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FIXED Smile 4-PACK čierny/biely/červený/zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIXED Smile 4-PACK schwarz / weiß / rot / grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIXED Smile 4-PACK schwarz / weiß / rot / grün.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ