A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

ApF HU Akvizice ApF HU

FIXED Powerstation tripla töltőpad - fehér

Termékkatalógus
FIXED Powerstation tripla töltőpad - fehér
3,7 34 értékelés
Vezeték nélküli töltő - gyorstöltés támogatás, 25 W teljesítmény, 3 kimenet (15 W, 5 W), USB-C bemenet, feszültségcsökkenés és túlfeszültség elleni védelem, funkciók része töltésjelzés, okosóra töltő-dokkolóval, a csomag része 0,5m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, iPhone eszközökhöz
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  PP964a2 Termékszám:  FIXPOS-WH Gyártó honlapja:

FIXED Powerstation tripla töltőpad - fehér

A FIXED Powerstation segítségével feltöltheted az Apple Watch órádat, fejhallgatódat és okosórádat egyszerre. A töltés vezeték nélkül történik és azonnal elindul, amikor behelyezed a készüléket. A puha szilikon felület érdeme, hogy a töltő kíméletes, nem szükséges aggódnod a behelyezett elektronika sérülése miatt. A bal oldalon található fő töltő területet a mobiltelefon számára tervezték, miközben a felső részt használhatod az Apple Watch okosóra töltésére. A jobb oldali rész alkalmas az Apple Airpods vagy más vezeték nélkül tölthető fülhallgató esetleg okostelefon töltésére. 15 W-os teljesítménnyel támogatja a gyorstöltést is. A FIXED Powerstation hátulja USB-C bemenettel rendelkezik a hálózati csatlakozáshoz illetve klasszikus USB porttal az Apple Watch töltő csatlakoztatásához.

A FIXED Powerstation állvány főbb jellemzői

  • A puha szilikon felület megakadályozza a behelyezett elektronikai eszköz sérülését
  • A FIXED Powerstation hátulja USB-C bemenetet kínál a hálózati csatlakozáshoz
  • Támogatja a vezeték nélküli gyorstöltést
  • FIXED Powerstation elegáns kialakítással fehér színben
  • Csúszásgátló alátét a stabil elhelyezéshez az elmozdulástól való félelem nélkül
  • A FIXED Powerstation segítségével egyszerre legfeljebb 3 eszköz tölthető
  • A csomag tartalmazza a praktikus USB kábelt

FIXED Powerstation gyorstöltés támogatással

A FIXED Powerstation támogatja az akár 15 W-os gyorstöltést mobiltelefon esetén, a másodlagos töltőfelület pedig 5 W-os teljesítménnyel. Az állványon kényelmesen tölthetsz fel egyszerre akár 3 eszközt is. A puha szilikon felülettel a FIXED Powerstation igazán kíméletes, így nem áll fenn a veszélye annak, hogy a behelyezett elektronika megsérül.


  • A töltési sebesség a töltő teljes teljesítményétől (W) és a készülék töltési képességétől függ, hogy mekkora maximális teljesítmény mellett tölthető fel. Ha a töltő nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, mint amennyit a készülék támogat, akkor az áramellátás automatikusan csökken, és a készülék semmilyen módon nem sérül meg.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Töltő típusa
Vezeték nélküli, Állvány Kész!
Gyári/utángyártott
Utángyártott Kész!
Teljesítmény
25 W Kész!
Fő kimenet maximális teljesítménye
15 W Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus

Töltő típusa
Vezeték nélküli, Állvány Kész!
Gyári/utángyártott
Utángyártott Kész!

Töltőáram

Teljesítmény
25 W Kész!
Fő kimenet maximális teljesítménye
15 W Kész!
Második kimenet maximális teljesítménye
5 W Kész!

Bemenetek & kimenetek

Kimenetek száma
3 Kész!
Töltőpad/állvány bemenete
USB-C Kész!

Tulajdonságok

Jellemzők
Gyorstöltés, Túlfeszültség elleni védelem, Kábel a csomagban, Feszültségcsökkenés elleni védelem, Töltő-dokkolóval, Töltésjelző Kész!

Kábel

Kábel hossza
0,5 m Kész!
Kábel csatlakozók
USB-C Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Tulajdonságok

Rendeltetés
Asztalra Kész!
A készülék tartóhoz való rögzítésének módja
Nem rögzíthető Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Qi töltés Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Android, iPhone Kész!

Adapter

Adapter mellékelve
Nem Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv! Szeretnék a termék mellé adaptert is vásárolni (mert nincs feltüntetve, hogy jár hozzá), viszont nem tudom melyik lenne megfelelő, ezért ebben kérnék segítséget. Kettőt néztem, az egyik: AEY0161, viszont ahogy láttam ez csak 18W teljesítményt tud leadni, viszont maga a Töltőállvány 25W-ra képes, ez nem okoz problémát? A másik: SAAW0104f3 (ez már 25W max teljesítmény) , és emellé pedig kell még egy VENTf132 kábel is. Ez a kábel képes a 25W átvitelre? Összegezve az lenne a fő kérdésem, hogy melyik biztosítaná gyorsabban a töltést a készülékeknek a töltőállomáson? Köszönöm a választ!

Kérdések és válaszok: FIXED Powerstation tripla töltőpad - fehér
Kiegészítők: FIXED Powerstation tripla töltőpad - fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIXED Powerstation pro 3 zařízení bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FIXED Powerstation na 3 zariadenia biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIXED Powerstation für 3 Geräte - weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIXED Powerstation für 3 Geräte - weiß.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ