Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

FIXED Sense Duo Pack - fekete + fehér

Termékkatalógus
FIXED Sense Duo Pack - fekete + fehér
2,7 3 értékelés
Bluetooth kulcskereső - segít megelőzni a kulcsok és egyéb értékek elvesztését, android és iOS OS támogatással, az alapfunkciók közé tartozik pl. hely meghatározása, eszközkeresés, mobil keresése, készítsen képet a készülékén, figyelmeztetés a hatótávolság elvesztésére, hangjelzés, hangválasztási beállítások és intelligens otthoni eszközök vezérlése, Bluetooth verzió: 5,0, jeltartomány: 60 m, cserélhető CR2032 elemek 12 hónap működési idővel, fehér és fekete színű, mérete mindössze: 48,9 mm × 48,9 mm × 6 mm
Kód:  PP907b16 Termékszám:  FIXSM-SMS-BKWH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FIXED Sense Duo Pack - fekete + fehér


FIXED Sense - a forradalmi okosmedál

A Sense egy többfunkciós medál, amely nemcsak a hőmérsékletet és a páratartalmat méri és elemzi, illetve szemmel tartja személyes tárgyaidat, hanem programozható vezérlőként is szolgál az okos otthonodhoz, például a Philips Hue-hoz. A FIXED Sense többek között Bluetooth-helymeghatározóként is működik. Egyszerűen akaszd a kulcstartódra, hátizsákodra vagy helyezd a pénztárcádba, és csatlakoztasd a mobiltelefonodhoz - így mindig szemmel tudja tartani személyes tárgyaidat, és megvédi azokat az elvesztéstől vagy lopástól. Minden beállítás a FIXED Smart alkalmazásban érhető el Android és iOS eszközökön.

Megtalálja és nyomon követi személyes tárgyaidat

Ha állandóan elveszítesz vagy elfelejtesz dolgokat, a FIXED Sense medál a tökéletes megoldás a számodra. A levehető huroknak köszönhetően könnyen rögzítheted kulcstartódra, hátizsákodra vagy más személyes tárgyakhoz, vagy helyezheted a pénztárcádba. Ha nem tudod, hol van a tárgy, egyszerűen hívd fel a Bluetooth mobilalkalmazást a kereső hívásához. A FIXED Sense hangos riasztással vagy diszkrét villogással értesít téged.Ugyanígy figyelmeztet, ha távolodsz a Bluetooth hatósugarától (60 méter). Amikor reggel munkába készülsz nem fogod az asztalon felejteni a pénztárcádat és az irataidat. Ráadásul a mozgásérzékelőnek és az alkalmazásnak köszönhetően a FIXED Sense figyelmeztet, ha az "őrzött" dolog a tudtod nélkül elmozdul.

A FIXED Sense okosmedál a következőkkel van felszerelve:

FIXED Sense Duo Pack Bluetooth kulcskereső

Mozgásérzékelő

A FIXED Sense Bluetooth lokalizációs chip mozgásérzékelővel van felszerelve, amely aktiválódása esetén riasztással és értesítéssel figyelmeztet a telefonodon, ha a medál megmozdul. Csatlakoztasd a poggyászodhoz, vagy akár motorodhoz vagy kerékpárodhoz, és mindig szemmel tarthatod ezeket a tárgyakat. Amint valaki elmozdítja a tárgyat, a telefonon lévő alkalmazás figyelmeztet. Amikor a medál le van választva a telefonról, az utolsó rögzített tartózkodási helyet mutatja.

FIXED Sense Duo Pack Bluetooth kulcskereső

Hőmérséklet-érzékelő

A FIXED Sense medál egy másik érzékelője a hőmérséklet-érzékelő. Például kiderítheted, hogy ideális-e a  szobahőmérséklet a munkához? A FIXED Smart alkalmazásban könnyedén beállíthatod, hogy a szobahőmérséklet milyen tartományban ingadozzon, és a Sense figyeli ezt helyetted. A beállításokban ezután kiválaszthatod, hogy milyen időközönként történjenek a mérések. A statisztikákhoz használhatod az alkalmazásban elérhetőtáblázatot.

FIXED Sense Duo Pack Bluetooth kulcskereső

Páratartalom érzékelő

A FIXED Sense okosmedál harmadik érzékelője a páratartalom-érzékelő. Legyen szó akár a saját környezetedről - főzés után túl sok a nedvesség a lakásban, és ki kell szellőztetned -, akár például a szobanövényeid környezetéről, amelyek szenvedhetnek a túl száraz levegőtől. A Sense képes minderre figyelmeztetni. Nincs szükség külön hőmérséklet- vagy páratartalom-mérő készülékre a munkahelyeden vagy otthon, egyszerűen vidd magaddal mindkettőt a FIXED Sense okosmedál formájában.



Okosotthonhoz készült

A FIXED Smart alkalmazásban könnyen beállítható két programozható gomb összesen 12 konfigurálható kombinációval rendelkezik, így a FIXED Sense segítségével nemcsak az egyes Philips Hue izzókat vezérelheted okosotthonodban, hanem a telefon egyes funkcióit is. A Sense például távoli fényképezőgép-kioldóként vagy stopperóra-indítóként is használható. Örülni fogsz annak is, hogy a FIXED Smart alkalmazás folyamatos fejlesztésének köszönhetően bővül a támogatott okosotthon rendszerek köre.

FIXED Smart alkalmazás

A FIXED Sense multifunkciós medál kétségtelen előnye többek között a FIXED Smart mobilalkalmazás, amelyet teljes egészében Csehországban fejlesztettek ki, és amely támogatja az összes Android és iOS operációs rendszerű mobiltelefont és tabletet, emellett kompatibilis az Apple Watch és a SIRI rendszerrel is. Ez az alkalmazás intuitív, gyors és egyszerűvé teszi az összes aktív medál beállítását, felügyeletét és ellenőrzését. Az alkalmazás már azt is megmutatja a medál keresésekor, milyen közel és milyen irányban található, így a keresés még egyszerűbb. Természetesen az alkalmazás és az eszköz firmware-ének rendszeres automatikus frissítése is megtörténik.

Biztonságos zóna, éjszakai üzemmód és megosztás

A Biztonságos zóna funkció lehetővé teszi, hogy kikapcsolja a FIXED Smart mobilalkalmazásban előre beállított helyekre vonatkozó értesítéseket. Ha otthon vagy az irodában vagy, a chip nem reagál a telefon vagy a tablet jelmegszakítására. Használhatod az éjszakai üzemmód funkciót is, ami megakadályozza, hogy alvás vagy pihenés közben bármilyen riasztást kapj. A FIXED Sense helymeghatározó chip lehetőséget kínál a több felhasználóval való megosztásra. Ez lehetővé teszi, hogy egy chip egyszerre több eszközzel is párosítható legyen. Ez a funkció például akkor hasznos, ha a családban közös autó van: ha az összes telefonra beállítod a Sense megosztást, és az autóban hagyod a chipet, akkor mindig tudni fogjátok, hogy hol hagytátok utoljára a járművet.

A FIXED Sense Bluetooth lokalizációs chip legfontosabb jellemzői, fekete és fehér színben

  • A FIXED Sense minimalista kialakítású - átmérője mindössze 4,89 mm, magassága 6 mm.
  • Gombok állítható funkciókkal és 12 kombinációval
  • Bluetooth 5.0 Low Energy, akár 60 méteres hatótávolsággal
  • Multipoint - egy FIXED Sense megosztása több felhasználóval
  • Cserélhető CR2032 elem akár egy éves élettartammal
  • Folyamatos OTA frissítések
  • Állítható csengőhangok - 10 dallam közül választhatsz
  • Kompatibilitás Android 5.0+ és iOS 12.0+ rendszerekkel
  • FIXED Smart - a Cseh Köztársaságban fejlesztett vezérlő applikáció
  • Hőmérséklet- és páratartalom-érzékelők
  • A csomagban egy fekete és egy fehér FIXED Sense található

Paraméterek

Rendeltetés
Univerzális Kész!
Kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Szolgáltatási díj
Nem Kész!
Tulajdonságok
Fényjelzés, Értesítés az alapértelmezett terület elhagyásakor, Jelzéskiesés értesítés, Nincs szükség SIM-kártyára Kész!

Használat

Rendeltetés
Univerzális Kész!
Kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Szolgáltatási díj
Nem Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Fényjelzés, Értesítés az alapértelmezett terület elhagyásakor, Jelzéskiesés értesítés, Nincs szükség SIM-kártyára Kész!

Akkumulátor és töltés

Üzemidő
365 nap Kész!

Konstrukció

Magasság
4,2 cm Kész!
Szélesség
4,2 cm Kész!
Mélység
0,6 cm Kész!
Tömeg
8 g Kész!

Tulajdonságok

Hatótávolság
60 m Kész!
Bluetooth verzió
5.0 Kész!
Funkciók
Hely meghatározása, Eszközkeresés, Mobil keresése, Készítsen képet a készülékén, Figyelmeztetés a hatótávolság elvesztésére, Hangjelzés, Hangválasztási beállítások, Intelligens otthoni eszközök vezérlése Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!

Akkumulátor

Típus
CR2032 Kész!
Üzemidő
12 hónap Kész!

Méretek

Szélesség
48,9 mm Kész!
Mélység
48,9 mm Kész!
Magasság
6 mm Kész!

Szín

Szín
Fehér, Fekete Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FIXED Sense Duo Pack - fekete + fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIXED Sense Duo Pack - černý + bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FIXED Sense Duo Pack – čierny + biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIXED Sense Duo Pack - schwarz + weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIXED Sense Duo Pack - schwarz + weiß.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ