Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

FIXED Sense Duo Pack - sárga + piros

Termékkatalógus
FIXED Sense Duo Pack - sárga + piros
2,0 3 értékelés
Bluetooth kulcskereső - segít megelőzni a kulcsok és más értékek elvesztését, android és iOS OS támogatással, az alapfunkciók közé tartozik pl. hely meghatározása, eszközkeresés, mobil keresése, készítsen képet a készülékén, figyelmeztetés a hatótávolság elvesztésére, hangjelzés és intelligens otthoni eszközök vezérlése, Bluetooth verzió: 5,0, jeltartomány: 50 m, cserélhető CR2032 elemek, piros és sárga színű
Kód:  PP907b23 Termékszám:  FIXSM-SMS-YLRD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FIXED Sense Duo Pack - sárga + piros


FIXED Sense - forradalmian intelligens medál

A Sense egy többfunkciós medál, amely nemcsak a hőmérsékletet és a páratartalmat méri és elemzi, valamint szemmel tartja személyes tárgyaid, hanem programozható vezérlőként is szolgál az intelligens otthonhoz, például a Philips Hue-hoz. A FIXED Sense többek között Bluetooth-helymeghatározóként is működik. Egyszerűencsatold a kulcsaidhoz, hátizsákodhoz, vagy helyezd pénztárcádba, és csatlakoztasd a mobiltelefonhoz - így mindig szemmel tarthatod személyes tárgyaid, miközben megvéded azokat az elvesztéstől vagy lopástól. Minden beállítás elvégezhető a FIXED Smart alkalmazásban, amely Android és iOS-eszközökre érhető el.

Megtalálja és nyomon követi személyes tárgyaid

Ha állandóan elveszíted tárgyaid vagy elfelejted hova tetted őket, a FIXED Sense medál tökéletes megoldás számodra. A levehető huroknak köszönhetően könnyen rögzítheted kulcsokhoz, hátizsákhoz, pénztárcádhoz, vagy más személyes tárgyakhoz. Ha nem tudod, hol van az adott tárgy, egyszerűen használd a Bluetoothmobilalkalmazást a medál hívásához. A FIXED Sense hangos riasztással vagy diszkrét villogással értesít. Ugyanígy figyelmeztet, ha a Bluetooth hatótávolságán (60 méter) kívülre kerül. Ha munkába indulsz reggel, nem fogod az asztalon felejteni a pénztárcád és a papírjaid. Ráadásul a mozgásérzékelőnek és az alkalmazásnakköszönhetően a FIXED Sense figyelmeztet, ha az "őrzött"  tárgy tudtod nélkül mozog.

A FIXED Sense medál a következőkkel rendelkezik:

Bluetooth FIXED Sense lokalizációs chip

Mozgásérzékelő

A FIXED Sense Bluetooth lokalizációs chip mozgásérzékelővel rendelkezik, amely aktiválódása esetén riasztással és értesítéssel figyelmeztet a telefonon, ha a medál megmozdul. Csatlakoztasd a csomagjaidhoz,  a motorkerékpárodhoz vagy a kerékpárodhoz, és mindig szemmel tarthatod ezeket a dolgokat. Amint valakielmozdítja az adott tárgyat, a telefonon lévő alkalmazás figyelmeztet.Amikor a medál és a telefon között  a kapcsolat megszakad, az utolsó rögzített tartózkodási helyet mutatja.

Bluetooth FIXED Sense lokalizációs chip

Hőmérséklet érzékelő

A FIXED Sense medálon belül található érzékelők egyike a hőmérséklet-érzékelő. Ideális például a szobahőmérséklet a munkához? A FIXED Smart alkalmazásban könnyedén beállíthatod, hogy a szobahőmérséklet milyen tartományban ingadozzon, és a Sense figyeli ezt helyetted. A beállításokban ezután kiválaszthatod, hogy milyenidőközönként történjenek a mérések. A statisztikákhoz használhatodaz alkalmazásban elérhető táblázatot.

Bluetooth FIXED Sense lokalizációs chip

Páratartalom érzékelő

A FIXED Sense intelligens medál harmadik érzékelője a páratartalom-érzékelő. Legyen szó akár a saját környezetedről - főzés után túl sok a nedvesség a lakásban, és ki kell szellőztetni -, akár például a szobanövények környezetéről, amelyek a túl száraz levegőtől szenvedhetnek, a Sense minderre figyelmeztethet. Nincs szükséged külön hőmérséklet- vagy páratartalommérő készülékre a munkahelyeden vagy otthon, egyszerűen vidd magaddal mindkettőt a FIXED Sense intelligens medál formájában.



Intelligens otthonokhoz készült

A FIXED Smart alkalmazásban könnyen beállítható két programozható gomb összesen 12 konfigurálható kombinációval rendelkezik, így a FIXED Sense segítségével nemcsak az egyes Philips Hue izzókat vezérelheted okos otthonodban, hanem a telefon egyes funkcióit is. A Sense például távoli fényképezőgép-kioldóként vagystopperóra-indítóként is használható. Örülni fogsz annak is, hogy a FIXEDSmart alkalmazás folyamatosan fejlődik, hogy bővítse a támogatott intelligens otthoni rendszereket.

FIXED intelligens alkalmazás 

A FIXED Sense multifunkciós medál kétségtelen előnye többek között a FIXED Smart mobilalkalmazás, amely támogatja az összes Android és iOS operációs rendszerű mobiltelefont illetve tabletet, emellett kompatibilis az Apple Watch és a SIRI rendszerrel is. Ez az alkalmazás intuitív, gyors és egyszerűvé teszi az medálbeállítását, felügyeletét és ellenőrzését. Az új alkalmazás megmutatja, hogy milyen közel és milyen irányban van a medál, így a keresés még egyszerűbbé válik. Természetesen az alkalmazás és a készülék firmware-jének rendszeres automatikus frissítése is biztosított.

Biztonságos zóna, éjszakai üzemmód és megosztás

A Biztonságos zóna funkció lehetővé teszi, hogy kikapcsold a FIXED Smart mobilalkalmazásban előre beállított helyekre vonatkozó értesítéseket. Ha otthon vagy az irodában vagy, a chip nem reagál a telefon vagy a tablet és a chip közötti kapcsolat megszakításaira. Használhatod az éjszakai üzemmód funkciót is, amely megakadályozza, hogy alvás vagy pihenés közben bármilyen riasztást kapj. A FIXED Sense helymeghatározó chip lehetőséget kínál a több felhasználóval  történő megosztásra is. Mindez lehetővé teszi, hogy egy chip egyszerre több eszközzel is párosítható legyen. Ez a funkció hasznos például akkor, ha osztozol az autón a családban, és beállítod a Sense megosztását az összes telefonra, így mikor az autóban hagyod, mindig tudni fogod, hol hagytad utoljára az autót.

A kék és sárga + piros Bluetooth FIXED Sense Duo Pack lokalizációs chip legfőbb jellemzői

  • A FIXED Sense minimalista kialakítássa rendelkezik - átmérője mindössze 4,89 mm, magassága 6 mm
  • Gombok állítható funkciókkal és 12 kombinációval
  • Bluetooth 5.0 Low Energy, akár 60 méteres hatótávolsággal
  • Multipoint - egy FIXED Sense megosztása több felhasználóval
  • Cserélhető CR2032 elem akár egy éves élettartammal
  • Folyamatos OTA frissítések
  • Állítható csengőhangok - 10 dallam közül választhatsz
  • Kompatibilitás Android 5.0+ és iOS 12.0+ rendszerekkel
  • FIXED Smart - A Cseh Köztársaságban kifejlesztett Sense control applikáció
  • Hőmérséklet- és páratartalom-érzékelők
  • Két FIXED Sense lokalizációs chipet tartalmaz (sárga + piros)

Paraméterek

Rendeltetés
Univerzális Kész!
Kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Szolgáltatási díj
Nem Kész!
Tulajdonságok
Fényjelzés, Értesítés az alapértelmezett terület elhagyásakor, Jelzéskiesés értesítés, Nincs szükség SIM-kártyára Kész!

Használat

Rendeltetés
Univerzális Kész!
Kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Szolgáltatási díj
Nem Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Fényjelzés, Értesítés az alapértelmezett terület elhagyásakor, Jelzéskiesés értesítés, Nincs szükség SIM-kártyára Kész!

Akkumulátor és töltés

Üzemidő
365 nap Kész!

Konstrukció

Szélesség
4,8 cm Kész!

Tulajdonságok

Hatótávolság
50 m Kész!
Bluetooth verzió
5.0 Kész!
Funkciók
Hely meghatározása, Eszközkeresés, Mobil keresése, Készítsen képet a készülékén, Figyelmeztetés a hatótávolság elvesztésére, Hangjelzés, Intelligens otthoni eszközök vezérlése Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!

Akkumulátor

Típus
CR2032 Kész!

Szín

Szín
Piros, Sárga Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FIXED Sense Duo Pack - sárga + piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIXED Sense Duo Pack - žlutá + červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FIXED Sense Duo Pack – žltá + červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIXED Sense Duo Pack - gelb + rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIXED Sense Duo Pack - gelb + rot.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ