30 dnů na vrácení Shop roku

FIXED Smile fehér

Termékkatalógus
FIXED Smile fehér
3,5 8 értékelés
Bluetooth kulcskereső - nem csak a kulcsokhoz, a személyes tárgyak megtalálásához, megkönnyíti az elveszett tárgyak keresését, a tárgyak tartózkodási helye a térképen is megtekinthető, kompatibilis IOS 10.0-val és az újabb verziókkal, valamint Android 5.0-val és az újabb verziókkal
Kód:  FXDba06 Termékszám:  FIXSM-SMILE-WH

FIXED Smile fehér


A Bluetooth chipnek köszönhetően mindig meg fogod találni az apró személyes tárgyaid

Zavar ha elfelejted hol is felejtetted a kulcsod, pénztárcád vagy egyéb értékeid? A FIXED Smile Bluetooth chippel ellátott eszközzel biztonságosan elkerülheted a személyes tárgyaid elvesztését. A nyomkövető mobilos alkalmazás segítségével követi a telefonod vagy tableted. Például ha felállsz egy asztaltól, de a pénztárcád véletlen rajtahagyod amiben a chip is van, akkor hamarosan figyelmeztetést fogsz kapni mivel eltávolodtál tőle. Ezentúl lehet egy tökéletes megoldásod a tárgyaid elhagyása ellen.


FIXED Smile (bílý)

FIXED Mosoly (fehér) és annak legfontosabb jellemzői

  • Bluetooth chip, hogy segítsen megtalálni az elveszett vagy csaló dolgokat
  • Bluetooth párosítás (Egyszerre több okos eszközzel párosít)
  • Értesítés, amikor a jel elveszett a chip és a forrás eszköz között
  • A Mobil Fixed Smile mobil letöltése ingyenes a Google Playen vagy az iTuneson
  • Személygépkocsi, lapos, kézipoggyász, pénztárca vagy kis elektronikai kulcsok számára tervezve
  • Kompatibilis az Android 5+ és iOS 10+ operációs rendszerekkel
  • Sima felület kellemes tapintású

Cseh alkalmazás, amit Csehországban fejlesztettek

A FIXED SMILE órakészítő cég híres aplikációiról. Az alkalmazás teljes mértékben Csehországban lett fejlesztve, így kiemelten jól alkalmazkodik a cseh őrző-védő igényekhez.


Természetesen mivel a csehországi volt az eredeti alkalmazási terület, ide irányuló pontos tesztelési és fejlesztési munka áll mögötte. Az alkalmazás állandó fejlődésben van, folyamatosan tesztelik a hibátlan működést mind a meglévő, mind az újonnan indított Android és iOS eszközökön. Plusz érték benne az egyedi FIXED Customer Care ügyfélszolgálat, amely teljes körű felhasználói támogatást nyújt a felhasználónak.


Nézd meg a keresett tárgy tartózkodási helyét a térképen

A chipet tartalmazó pénztárcád, táskád, vagy kulcscsomód tartózkodási helyét a térképen is megtalálhatod. A kétoldalú kapcsolatnak köszönhetően a Fixed Smile fordítva is alkalmazható. Ez azt jelenti, hogy ha nem találod a telefonodat, egyszerűen csak nyomd meg a chip alsó sarkán lévő gombot kétszer, a telefonod pedig máris csörögni kezd.


Egy chip több okoseszközzel is párosítható

A Fixed Smile nem csak egy, hanem több okoskészülékkel is párosítható. Ennek előnye, hogy ha kikapcsolod a forrás eszközt (például a telefonodat), a jel automatikusan továbbítódik a másik párosított eszközre.

FIXED Smile (bílý)

Biztonsági zóna és Éjszakai üzemmód

A Biztonsági Zóna funkció lehetővé teszi az értesítések kikapcsolását a Fixed Smile mobilalkalmazás segítségével meghatározott helyen. Ha otthon vagy az irodában tartózkodsz, a chip jelmegszakadás esetén nem fog reagálni. Az Éjszakai Mód használatával pedig az értesítések az alvás, vagy a pihenés idejére némulnak el.

Paraméterek

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Szlovák Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FIXED Smile fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIXED Smile bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FIXED Smile biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bluetooth-Chip-Lokalisierung FIXED Smile weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bluetooth-Chip-Lokalisierung FIXED Smile weiß.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ