A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

FIXED Smile mozgásérzékelővel, fekete

Termékkatalógus
FIXED Smile mozgásérzékelővel, fekete
3,2 10 értékelés
Bluetooth kulcskereső - személyes dolgokat őrzése mozgásérzékelővel, nem csak kulcsokhoz, megkönnyíti az elveszett tárgyak megtalálását, helyzetüket megjeleníti térképen is, családi megosztás lehetősége, iOS és Android kompatibilis
Kód:  FXDba15 Termékszám:  FIXSM-SMM-BK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FIXED Smile mozgásérzékelővel, fekete Megszűnt

FIXED Smile mozgásérzékelővel, fekete


A Bluetooth chipnek köszönhetően mindig meg fogod találni az apró személyes tárgyaid

Zavar, ha nem jut eszedbe, hogy hol is felejtetted a kulcsod, pénztárcád vagy egyéb értékeid? Az integrált mozgásérzékelővel ellátott FIXED Smile Bluetooth helymeghatározó chippel biztosan elkerülheted a személyes tárgyaid elvesztését. A chip helyzetét mobilos alkalmazás segítségével követheted nyomon a telefonodon, vagy tableteden. Például, ha felállsz egy asztaltól, de a pénztárcád, amelyben a chip van, véletlenül otthagyod, akkor hamarosan kapsz egy értesítést arról, hogy a chip eltávolodott az okoseszközödtől. Ezentúl tökéletes biztonságban lehetsz a tárgyaid elhagyása ellen.


FIXED Smile

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


A fekete FIXED Smile Bluetooth lokalizációs chip legfontosabb jellemzői

  • A Bluetooth chip megkönnyíti az elveszett vagy ellopott dolgok megtalálását
  • Bluetooth párosítás (Egyszerre több okos eszközzel párosítható)
  • A chip integrált mozgásérzékelővel van felszerelve
  • Értesítés, a chip és a forrás eszköz elveszíti a kapcsolatot egymással
  • Biztonsági zóna és éjszakai üzemmódok
  • A Fixed Smile mobil app ingyenesen letölthető a Google Playen vagy az iTuneson
  • Kocsikulcsokhoz, lakásba, kézipoggyászokhoz, pénztárcához, vagy kis elektronikai eszközökhöz készült
  • Kompatibilis az Android 5+ és iOS 10+ operációs rendszerekkel
  • Sima felület, kellemes tapintás

A  gyártó saját applikációjával

A FIXED SMILE helymeghatározó saját mobilalkalmazással is rendelkezik, hasonlóan más ilyen eszközökhöz.

Az alkalmazás egy "élő szervezet", amelyet folyamatosan tesztelnek, hogy hibátlanul működjön mind a meglévő, mind az újonnan megjelenő Android és iOS eszközökön. Amivel még többet ad, az az egyedi FIXED Customer Care szolgáltatás, amely teljes körű támogatást nyújt a felhasználóknak.


Nézd meg a keresett tárgy helyzetét a térképen

A chipet tartalmazó pénztárcád, táskád, vagy kulcscsomód tartózkodási helyét a térképen is megtalálhatod. A kétoldalú kapcsolatnak köszönhetően a Fixed Smile fordítva is alkalmazható. Ez azt jelenti, hogy ha nem találod a telefonodat, egyszerűen csak nyomd meg a chip alsó sarkán lévő gombot kétszer, a telefonod pedig máris csörögni kezd.


Több okoskészülék egy chippel párosítva

A Fixed Smile nem csak egy, hanem több okoskészülékkel is párosítható. Ennek előnye, hogy ha kikapcsolod a forrás eszközt (például a telefonodat), a jel automatikusan "átugrik" egy másik, hatótávolságon belül lévő eszközre.

FIXED Smile

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!



Biztonságos zóna és éjszakai üzemmód

A Biztonságos zóna funkció lehetővé teszi az értesítések kikapcsolását a Fixed Smile mobilalkalmazásban megadott helyen. Ha otthon, vagy az irodában tartózkodsz, a chip nem fog reagálni, ha megszakad a jel a telefonoddal, vagy tableteddel. Éjszakai módban is használhatod. Ez esetben az app letiltja az értesítéseket, amíg alszol, vagy pihensz.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIXED Smile s motion senzorem, černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FIXED Smile s motion senzorom, čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIXED Smile Bluetooth-Tracker mit Bewegungssensor - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIXED Smile Bluetooth-Tracker mit Bewegungssensor - Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ