Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

FIXED Smile PRO Duo Pack - kék + piros

Termékkatalógus
FIXED Smile PRO Duo Pack - kék + piros
2,6 5 értékelés
Bluetooth kulcskereső - segít megelőzni a kulcsok és egyéb értékek elvesztését, android és iOS OS támogatással, az alapfunkciók közé tartozik pl. hely meghatározása, eszközkeresés, mobil keresése, figyelmeztetés a hatótávolság elvesztésére, hangjelzés és hangválasztási beállítások, Bluetooth verzió: 5,0, jeltartomány: 100 m, piros és kék színű
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  PP907b11 Termékszám:  FIXSM-SMP-BLRD

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FIXED Smile PRO Duo Pack - kék + piros

A FIXED Smile PRO helymeghatározó a tökéletes segítség a tulajdonod védelmében és az elveszett tárgyak megtalálásában. A Bluetooth 5.0 kapcsolat segítségével könnyedén csatlakozik az okostelefonhoz, így nyomon követheted a készülék aktuális pozícióját. A kapcsolódás közben az aktuális tartózkodási helyet jól olvasható térképen jeleníti meg, ezáltal mindig tökéletes információt nyújt a jelenlegi pozíciójáról. A FIXED Smile PRO nyomkövető olyan mozgásérzékelőt alkalmaz, amely felismer bármilyen mozgást és azonnal hangos riasztással figyelmeztet. A könnyű vezérlését az automatikus frissítésekkel rendelkező alkalmazás biztosítja. Mivel megoszthatod egyszerre több felhasználóval, a FIXED Smile PRO helymeghatározót egyszerre több eszközzel is párosíthatod. A készlet 2 darab FIXED Smile PRO modellt tartalmaz, egy kék és egy piros színűt.


A FIXED Smile PRO kék és piros helymeghatározó főbb jellemzői

  • Alkalmazás az egyszerű kezelésért
  • Bluetooth 5.0 technológia
  • A készlet 2 darab FIXED Smile PRO helymeghatározót tartalmaz, egy kék és egy piros színűt
  • A FIXED Smile PRO nyomkövető érzékeny mozgásérzékelőt alkalmaz a lopásvédelemért
  • A helyzete jól olvashatóan jelenik meg az Apple Maps vagy a Google Maps alkalmazásban
  • Megosztási lehetőség több felhasználóval
  • A FIXED Smile PRO helymeghatározó chip kialakítása kompakt

Gyors kapcsolat a Bluetooth 5.0 technológiával

A FIXED Smile PRO nyomkövetőt a Bluetooth 5.0 technológiával csatlakoztathatod az okostelefonhoz. Kapcsolódás után elküldi a pozíciójának adatait a szinkronizált eszközön található alkalmazásnak és azonnal értesítést küld, hogyha a készülék távolodik tőle. A FIXED Smile PRO nyomkövető megbízhatóan működik még zárt helyiségekben is, a működése pedig igazán gazdaságos.

FIXED Smile PRO sokféle felhasználási móddal

A FIXED Smile alkalmazásnak hála könnyedén beállíthatod egy adott tárgy őrzésének módját. A FIXED Smile PRO nyomkövető figyelmeztetést küld, hogyha a készüléket elmozdították és ezáltal megszakad a kapcsolat a helymeghatározóval, ezáltal kiküszöböli például annak a lehetőségét, hogy a pénztárcád nélkül indulj el otthonról. A FIXED Smile PRO helymeghatározó emellett segít az elveszett tárgyak megtalálásában is. A mobiltelefonnal megcsörgetheted azt, így azonnal megtalálod az elveszett tárgyat. Ez fordítva is működik, hiszen ha elveszíted a telefonodat, megcsörgetheted azt a nyomkövetővel.

A FIXED Smile PRO megmutatja a pontos helyzetét

Amikor a FIXED Smile PRO helymeghatározó csatlakozik a telefonodhoz, megjeleníti az aktuális pozícióját a FIXED Smart alkalmazás térképén. Az iOS készüléken ez az Apple Maps, az Android telefonokon pedig a Google Maps térkép. Amikor a FIXED Smart Pro nyomkövető éppen nem csatlakozik, akkor is megjelöli számodra a szétkapcsolás helyét a térképen, így mindig tökéletes információt kapsz a pozíciójáról.

FIXED Smile PRO praktikus mozgásérzékelővel

A FIXED Smart Pro nyomkövető mozgásérzékelővel büszkélkedhet. Érzékel bármilyen mozgást bekapcsolt állapotban és azonnal hangos riasztással figyelmeztet erre. Emellett erről a mozgásról értesítéssel tájékoztat a mobiltelefonodon is. A mozgásérzékelő rögzíti a mozgás idejét még az olyan helyzetekben is, amikor nem csatlakozik a telefonhoz. Ennek érzékenységét pedig szabadon állíthatod a mobilalkalmazásban.

Az alkalmazás biztosítja a FIXED Smile PRO nyomkövető  kényelmes vezérlését

Az alkalmazással igazán komfortos a FIXED Smile PRO helymeghatározó vezérlése. Könnyedén megváltoztathatod az értesítések beállításait és a módszereit, az értesítések hangerejét és a biztonságos zónákat. Az alkalmazás automatikusan frissül, minden egyes frissítéssel új funkciók járnak.

Megosztott használat több felhasználónak

A FIXED Smile PRO nyomkövetőt megoszthatod egyszerre több felhasználóval is. Ennek eredményeként egyetlen nyomkövetőt több eszközzel párosíthatsz egyszerre. Ez a funkció ideális például a szülőknek, akik szeretnék nyomon követni, hogy a gyermekük maximálisan biztonságban ér haza iskolából. Használható a tartózkodási hely megosztása is az iOS és Android operációs rendszerekben például egy közös autó kulcsainak megtalálásához.


Paraméterek

Tulajdonságok

Hatótávolság
100 m Kész!
Bluetooth verzió
5.0 Kész!
Funkciók
Hely meghatározása, Eszközkeresés, Mobil keresése, Figyelmeztetés a hatótávolság elvesztésére, Hangjelzés, Hangválasztási beállítások Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!

Akkumulátor

Üzemidő
12 hónap Kész!

Szín

Szín
Piros, Kék Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Érdeklődnék, hogy cserélhető/tölthető-e az akkumulátora (azt írja, 12 hó az üzemidő/

Kérdések és válaszok: FIXED Smile PRO Duo Pack - kék + piros
Kiegészítők: FIXED Smile PRO Duo Pack - kék + piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIXED Smile PRO Duo Pack - modrý + červený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FIXED Smile PRO Duo Pack modrý + červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIXED Smile PRO Duo Pack - blau + rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIXED Smile PRO Duo Pack - blau + rot.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ