Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

FIXED Smile PRO fekete

Termékkatalógus
FIXED Smile PRO fekete
2,6 14 értékelés
Bluetooth kulcskereső - segít megelőzni a kulcsok és egyéb értékek elvesztését, android és iOS OS támogatással, az alapfunkciók közé tartozik pl. hely meghatározása, eszközkeresés, mobil keresése, figyelmeztetés a hatótávolság elvesztésére, hangjelzés és hangválasztási beállítások, Bluetooth verzió: 5,0, jeltartomány: 100 m, fekete színű
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  PP907b8 Termékszám:  FIXSM-SMP-BK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FIXED Smile PRO fekete

A FIXED Smile PRO helymeghatározó a tökéletes segítség a tulajdonod védelmében és az elveszett tárgyak megtalálásában. A Bluetooth 5.0 kapcsolat segítségével könnyedén csatlakozik az okostelefonhoz, így nyomon követheted a készülék aktuális pozícióját. A kapcsolódás közben az aktuális tartózkodási helyet jól olvasható térképen jeleníti meg, ezáltal mindig tökéletes információt nyújt a jelenlegi pozíciójáról. A FIXED Smile PRO nyomkövető olyan mozgásérzékelőt alkalmaz, amely felismer bármilyen mozgást és azonnal hangos riasztással figyelmeztet. A könnyű vezérlését az automatikus frissítésekkel rendelkező alkalmazás biztosítja. Mivel megoszthatod egyszerre több felhasználóval, a FIXED Smile PRO helymeghatározót egyszerre több eszközzel is párosíthatod.

A FIXED Smile PRO fekete helymeghatározó fő jellemzői

  • Alkalmazás az egyszerű kezelésért
  • Bluetooth 5.0 technológia
  • FIXED Smile PRO helymeghatározó elegáns kialakítással, fekete színben
  • A FIXED Smile PRO nyomkövető érzékeny mozgásérzékelőt alkalmaz a lopásvédelemhez
  • A helyzete jól olvashatóan jelenik meg az Apple Maps vagy a Google Maps alkalmazásban
  • Megosztási lehetőség több felhasználóval
  • A FIXED Smile PRO helymeghatározó chip kialakítása kompakt

Gyors kapcsolat a Bluetooth 5.0 technológiával

A FIXED Smile PRO nyomkövetőt a Bluetooth 5.0 technológiával csatlakoztathatod az okostelefonhoz. Kapcsolódás után elküldi a pozíciójának adatait a szinkronizált eszközön található alkalmazásnak és azonnal értesítést küld, hogyha a készülék távolodik tőle. A FIXED Smile PRO nyomkövető megbízhatóan működik még zárt helyiségekben is, a működése pedig igazán gazdaságos.

FIXED Smile PRO sokféle felhasználási móddal

A FIXED Smile alkalmazásnak hála könnyedén beállíthatod egy adott tárgy őrzésének módját. A FIXED Smile PRO nyomkövető figyelmeztetést küld, hogyha a készüléket elmozdították és ezáltal megszakad a kapcsolat a helymeghatározóval, ezáltal kiküszöböli például annak a lehetőségét, hogy a pénztárcád nélkül indulj el otthonról. A FIXED Smile PRO helymeghatározó emellett segít az elveszett tárgyak megtalálásában is. A mobiltelefonnal megcsörgetheted azt, így azonnal megtalálod az elveszett tárgyat. Ez fordítva is működik, hiszen ha elveszíted a telefonodat, megcsörgetheted azt a nyomkövetővel.

A FIXED Smile PRO megmutatja a pontos helyzetét

Amikor a FIXED Smile PRO helymeghatározó csatlakozik a telefonodhoz, megjeleníti az aktuális pozícióját a FIXED Smart alkalmazás térképén. Az iOS készüléken ez az Apple Maps, az Android telefonokon pedig a Google Maps térkép. Amikor a FIXED Smart Pro nyomkövető éppen nem csatlakozik, akkor is megjelöli számodra a szétkapcsolás helyét a térképen, így mindig tökéletes információt kapsz a pozíciójáról.

FIXED Smile PRO praktikus mozgásérzékelővel

A FIXED Smart Pro nyomkövető mozgásérzékelővel büszkélkedhet. Érzékel bármilyen mozgást bekapcsolt állapotban és azonnal hangos riasztással figyelmeztet erre. Emellett erről a mozgásról értesítéssel tájékoztat a mobiltelefonodon is. A mozgásérzékelő rögzíti a mozgás idejét még az olyan helyzetekben is, amikor nem csatlakozik a telefonhoz. Ennek érzékenységét pedig szabadon állíthatod a mobilalkalmazásban.

Az alkalmazás biztosítja a FIXED Smile PRO nyomkövető  kényelmes vezérlését

Az alkalmazással igazán komfortos a FIXED Smile PRO helymeghatározó vezérlése. Könnyedén megváltoztathatod az értesítések beállításait és a módszereit, az értesítések hangerejét és a biztonságos zónákat. Az alkalmazás automatikusan frissül, minden egyes frissítéssel új funkciók járnak.

Megosztott használat több felhasználónak

A FIXED Smile PRO nyomkövetőt megoszthatod egyszerre több felhasználóval is. Ennek eredményeként egyetlen nyomkövetőt több eszközzel párosíthatsz egyszerre. Ez a funkció ideális például a szülőknek, akik szeretnék nyomon követni, hogy a gyermekük maximálisan biztonságban ér haza iskolából. Használható a tartózkodási hely megosztása is az iOS és Android operációs rendszerekben például egy közös autó kulcsainak megtalálásához.


Paraméterek

Tulajdonságok

Hatótávolság
100 m Kész!
Bluetooth verzió
5.0 Kész!
Funkciók
Hely meghatározása, Eszközkeresés, Mobil keresése, Figyelmeztetés a hatótávolság elvesztésére, Hangjelzés, Hangválasztási beállítások Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!

Akkumulátor

Üzemidő
12 hónap Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FIXED Smile PRO fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIXED Smile PRO černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FIXED Smile PRO čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIXED Smile PRO schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIXED Smile PRO schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ