Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

FLAC lejátszók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Tárhely kapacitása
4 GB
16 GB
-
Csatlakozás
Jack (3.5mm)
(1)
Micro USB
(2)
USB-C
(1)
Támogatott audio formátumok
AAC
(2)
FLAC
(3)
LPCM
(2)
MP3
(3)
WAV
(1)
WMA
(3)
Tulajdonságok és funkciók
Diktafon
(1)
Kijelző
(1)
Hangszínszabályzó
(1)
Lejátszási idő - zene
12 óra
15 óra
-
Csomag tartalma
Fülhallgató
(3)
USB kábel
(3)
Szín
Fekete
(2)
Kék
(1)
Szűrés

A FLAC player (veszteségmentes lejátszó) azzal az egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik, hogy képes lejátszani a kiváló minőségű FLAC audio fájlokat. A FLAC-et zenék tömörítésére használják, ám az MP3-mal ellentétben a FLAC-kel való tömörítés veszteségmentes, tehát a hanganyag egyáltalán nem veszít a minőségéből. Kíváncsi vagy, mi a különbség egyik-másik FLAC lejátszó között? Olvass tovább és megtudhatod.

Tovább

Mi az a FLAC lejátszó?

A FLAC (Free Lossless Audio Codec) egy nyílt forráskódú, veszteségmentes audiokodek, amely elvben összehasonlítható a RAR és ZIP tömörítő programokkal. A lejátszásához egy FLAC formátumot is támogató MP3 lejátszóra van szükség, mely lehet, hogy a műszaki paraméterek tekintetében semmiben nem különbözik a többi MP3 lejátszótól, csupán ebben az egy, nem elhanyagolandó képességben.

i

A FLAC fájlokkal való munkához szükséged lesz egy FLAC lejátszó programra is, melyek Windows-ra és macOS-re egyaránt elérhetők.

MP3 vagy FLAC – mi a különbség?

A legelterjedtebb, ám veszteséges MP3 formátummal ellentétben a FLAC fájlok garantálják a lehető legjobb minőséget, melyből a szerkesztés és a tömörítés semmit nem vesz el. Milyen előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik a FLAC audio formátum?

  • Hatékonyabb tömörítés.
  • Kiváló minőségű zenehallgatás.
  • Támogatja a Hi-Res magas felbontást.
  • A hallgatáshoz veszteségmentes lejátszó szükséges.
  • A FLAC felvételek háttértárigénye nagyobb.

Milyen célt szolgál a FLAC lejátszó?

Előnyeinek köszönhetően az FLAC player és maga a formátum főként három felhasználási területen jeleskedik. Lássuk melyek ezek:

  1. A szenvedélyes zenerajongók elsősorban a felvételek magas minősége miatt döntenek FLAC lejátszó készülék mellet.
  2. Számítógépre vagy CD-re mentett biztonsági másolat készítésekor és archiváláskor hatékony tömörítést kínál, minőségromlás nélkül.
  3. Veszteségmentes jellegének köszönhetően a FLAC alkalmas a hangfájlok szerkesztésére, azok hatékony és megbízható tárolására.

Milyen FLAC lejátszó a jó választás?

A FLAC lejátszó kiválasztásakor koncentrálj ugyanazokra a műszaki adatokra, mint egy normál MP3 lejátszó esetében. Fontos paraméter az akkumulátor élettartama, a tárolókapacitás, a kijelző mérete és típusa, és nem utolsósorban az SD-kártyaolvasó, valamint a csatlakozók. Természetesen ne hagyd figyelmen kívül a FLAC lejátszó fizikai méreteit sem.

Hordozható FLAC lejátszó

A hordozható FLAC lejátszó praktikussága, mint minden MP3 lejátszó esetében, abban rejlik, hogy kicsi, ezáltal könnyen elfér a zsebedben, így remek társ sportoláshoz és az utazásokra. A FLAC player akkor is hasznosnak bizonyul, ha nincs nálad az okostelefonod, vagy spórolni szeretnél az akkumulátor üzemidéjével, esetleg minőségibb zenei élményre vágysz, mint amit a telefonod nyújtani tud. Ráadásul nem kell megtelítened a telefon szűkös tárhelyét, kedvenc zenéid kényelmesen elférnek a FLAC lejátszó belső memóriájában vagy az SD-kártyán. Amennyiben a hordozhatóság számodra nem kritérium, választhatsz asztali FLAC lejátszó készüléket is, mely lehet Blu-Ray lejátszó, multimédia lejátszó vagy Hifi torony.

FLAC lejátszó vélemények
Még mindig nem tudod, melyik FLAC player számodra a legjobb választás? Az Alza FLAC lejátszó teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja az aktuális FLAC player, veszteségmentes lejátszó kínálatot.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Sony WALKMAN NWW-S623L kék Kérés esetén megrendeljük 2 db
Mp3 lejátszó - 4 GB tárhely, 12 óra üzemidő, támogatott audio formátumok: AAC, FLAC, LPCM, MP3 és WMA, ajánlott: futáshoz, Micro USB, Bluetooth, súlya: 32 g, tartozék: fülhallgató és USB kábel
59 990 Ft

3 termék
Sony WALKMAN NWW-S623B fekete - Mp3 lejátszó Típusok
4,6 21×
Sony WALKMAN NWW-S623B fekete
Mp3 lejátszó - 4 GB tárhely, 12 óra üzemidő, támogatott audio formátumok: AAC, FLAC, LPCM, MP3 és WMA, Micro USB, Bluetooth, súlya: 32 g, tartozék: fülhallgató és USB kábel
61 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JW060k1
Energy Sistem MP4 HANDY Bluetooth
Mp4 lejátszó - 16 GB tárhely, maximum 128 GB kapacitású Micro SD memóriakártya slot, 1,54" IPS kijelző, 240 × 240 felbontással, 15 óra üzemidő, támogatott audio formátumok: FLAC, MP3, WAV és WMA, támogatott videó formátumok: AMV, ajánlott: futáshoz, diktafon, kijelző és hangszínszabályzó, Jack (3.5mm) és USB-C, Bluetooth, súlya: 29 g, tartozék: fülhallgató és USB kábel
30 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: GK450i5m
Sony WALKMAN NWW-S623L kék - Mp3 lejátszó Típusok
4,6 21×
Sony WALKMAN NWW-S623L kék
Mp3 lejátszó - 4 GB tárhely, 12 óra üzemidő, támogatott audio formátumok: AAC, FLAC, LPCM, MP3 és WMA, ajánlott: futáshoz, Micro USB, Bluetooth, súlya: 32 g, tartozék: fülhallgató és USB kábel
59 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 04. 26.
Termékkód: JW060k3

FLAC lejátszók

A FLAC lejátszók kategóriában összesen 3 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

FLAC lejátszók – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó FLAC lejátszók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb FLAC lejátszók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: FLAC lejátszók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ