Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Flic 2 Starter Kit - 4x okos Bluetooth gomb, Hub LR, hálózati adapter, matricák

Termékkatalógus
Flic 2 Starter Kit - 4x okos Bluetooth gomb, Hub LR, hálózati adapter, matricák
Detektor - a készletben: 4× Flic gomb, 1× Hub LR, 1× hálózati adapter, 1× MicroUSB kábel, 9× matrica, ellenállás a fröccsenő vízzel szemben, LED fény, Bluetooth 5, támogatás: MIDI-kontroller, HID-perifériák, Apple HomeKit és Siri, Amazon Alexa, IFTTT-n keresztül Google Home
71 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  FL21c2 Termékszám:  FL-KW-10P-40S Gyártó honlapja:
Flic 2 Starter Kit - 4x okos Bluetooth gomb, Hub LR, hálózati adapter, matricák 71 990 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Flic 2 Starter Kit - 4x okos Bluetooth gomb, Hub LR, hálózati adapter, matricák

Az intelligens otthon vagy iroda egységes irányításáról álmodsz? Szerezd be a Flic 2 Starter Kitet, párosítsd az alkalmazásban, és egyetlen gombnyomással könnyedén vezérelheted az összes intelligens Bluetooth-eszközödet. A Flic 2 Starter Kit tartalmaz 4× Flic 2 intelligens gombot, 1× Flic Hub LR, 1× hálózati adaptert, 1× MicroUSB kábelt és 9× matricát funkció ikonokkal. A Flic 2 dizájngomb alig nagyobb, mint egy érme, így könnyedén elhelyezheted autóban, falon és bútoron. Egyetlen gombnyomással elindítja az Amazon Alexa, az Apple HomeKit és a Siri parancsokat, és az IFTTT-n keresztül vezérli a Google Home-ot. A Flic 2 több mint ezer különböző eszközt és szolgáltatást támogat, és akár 3 opciót lehet hozzárendelni. A Flic 2 intelligens gomb vezérlése megnyomással, dupla megnyomássalés hosszú nyomással történik. Kapcsolj be vagy ki mindent egyszerre a mellékelt LR Hub segítségével. Távolról vezérelheted az összes készüléket, zenét, világítást, SOS vészhelyzeti gombként vagy akár csengőként is beállíthatod. Könnyítsd meg az életedet - a Flic mindent megtesz helyetted.


A Flic 2 Starter Kit legfontosabb jellemzői

  • Tökéletesen egységesíti az intelligens otthon vagy iroda vezérlését
  • A Flic 2 Starter Kit tartalmaz 4× Flic 2 intelligens gombot, 1× Flic Hub LR, 1× hálózati adaptert, 1× MicroUSB kábelt és 9× matricát funkció ikonokkal.
  • A kompakt méret, a mikro tapadókorong és a fröccsenésállóság lehetővé teszi, hogy az IoT gombot gyakorlatilag bárhová elhelyezzék
  • LED visszajelzést ad piros, zöld és sárga LED-ekkel
  • Több mint ezer különböző eszközzel és szolgáltatással kompatibilis
  • A Flic 2 Smart Button egy CR2032 cserélhető elemmel működik, amelynek élettartama akár 3 év.
  • Bluetooth 50 m hatótávolsággal (IR akár 200 m légvonalban)
  • Bluetooth 5 Low Energy & Long Range chip
  • Wi-Fi 2,4/5 GHz és Ethernet csatlakozási lehetőség
  • MIDI-vezérlők, HID-perifériák, Apple HomeKit és Siri, Amazon Alexa, Google Home támogatása IFTTT-n keresztül.
  • 3 trigger1 intelligens gombon
  • Flic 2 intelligens gomb vezérlése nyomással, dupla kattintással és hosszú nyomással történik
  • Az Open Flic platformnak köszönhetően lehetőség van más fejlesztők alkalmazásaival való kapcsolódásra.

Minden, amire szükséged van az okosotthon vezérléséhez

A Flic 2 Starter Kit mindent tartalmaz, amire az intelligens otthon vezérléséhez szükséged van. A továbbfejlesztett Flic 2 okosgombos modellel és a továbbfejlesztett hubbal könnyedén vezérelheted otthonodat, irodádat vagy akár garázsodat. Könnyen integrálható a jelenlegi HomeKit vagy Amazon okosotthonba, és gyakorlatilag bármilyen Bluetoothos okoseszközzel könnyedén párosítható.

A Starter Kit leegyszerűsíti a rutinszerű tevékenységeket és sok időt takarít meg

Párosítsd a Flic 2 gombot okostelefonoddal és a Hubbal. Egy Flic 2 IoT gombhoz 3 trigger programozható. Egyszeri megnyomással, dupla kattintással vagy hosszú megnyomással működtethető. Több mint ezer eszközzel kompatibilis, köztük a Phillips Hue, Ikea, Bose, Sonos, FitBit, iRobot, Nanoleaf, Ecobee, Uber, Lifx, Wiz, Arlo, Facebook, Twitter, Microsoft Flow, Google Drive, Trello, Slack, Pocket és Samsung készülékekkel. Használd például az összes lámpa be- és kikapcsolásához, a garázskapu kinyitásához és bezárásához vagy a termosztát vezérléséhez. A Flic 2 Starter Kit megkönnyíti a mindennapi rutint és sok időt takarít meg.

A Hub előnyei

A Flic 2 Starter Kit tartalmazza a Hubot is. A készüléket úgy állíthatod be, hogy Wi-Fi-n keresztül párosítod a hálózattal, vagy csatlakoztatod az Ethernethez. Ez biztosítja, hogy a beállítások mindig aktívak maradnak, még akkor is, ha az okostelefon nincs hatótávolságon belül. A Hubnak köszönhetően a Flic bármikor használható anélkül, hogy jelen lennél. Okostelefonoddal például az alábbi funkciókat kapod: Flic onthe go, telefonfunkciók, helymegosztás, üzenetküldés, fitnesz és alkalmazásvezérlés. Az LR hub lehetővé teszi az állandó beállítást, teljes otthoni lefedettséget, IR Blastert, programozást, akár 63 gombot és Apple HomeKit-et.

A Flic 2 IoT gombot bárhová elhelyezheted

A kompakt méreteknek, az újrafelhasználható ragasztós résznek és a fröccsenő vízzel szembeni ellenállásnak köszönhetően a Flic 2 smart gombot bárhová elhelyezheted. Máshol van rá szükséged? Nem probléma. Könnyen mozgatható. Ha több gombot használsz egy helyen, használd a funkció ikon matricákat. Amikor pedig a Flic 2 okosgomb lemerül körülbelül 3 év múlva, a CR2032 elem egyszerűen kicserélhető. 

Gombonként akár  3 különböző parancslehetőség

Használd ki a Flic 2 Starter Kit előnyeit, és telepítsd a kísérő alkalmazást. Lehetővé teszi a gomb párosítását a készülékkel, és különböző hasznos funkciók programozását. Egy Flic 2 gomb akár 3 különböző parancslehetőséget is biztosít. Például definiálhatsz egy egykattintásos parancsot a Hue fények bekapcsolásához, egy kétkattintásos parancsot a fényerősség 50%-ra csökkentéséhez, és egy tartás parancsot a party-fények bekapcsolásához. Használhatod összetett műveletek indításához - navigálj a kiválasztott helyre, számold meg az elért célállomások számát, és indítsd el a Spotify-t a Bose fejhallgatón. Vagy saját parancsot szeretnél adni?

Az ingyenes alkalmazás számos felhasználási lehetőséget kínál

A Flic alkalmazás ingyenesen elérhető. Használhatod iPhone, iPad, iPod Touch, Android 5.0 és újabb, iOS 11.0 vagy újabb operációs rendszert futtató okostelefonokkal és táblagépekkel való párosításhoz. A hubot csak egyszer kell beállítani a Wi-Fi párosítással vagy Ethernet csatlakoztatással. Ezenkívül az alkalmazással a Flic 2 okosgombot is meghatározhatod.

A Smart Home funkciókkal kávét főzhetsz vagy felhúzhatod a redőnyöket

A Smart Home funkciókkal a Flic például képes elindítani a Microsoft Flow-t, reggel bekapcsolni a kávéfőzőt és felhúzni a redőnyöket, lejátszani a kedvenc zenédet, amikor hazaérsz, tompítani a fényeket, amikor bekapcsolod a tévét, hangalapú asszisztenssel fogadni a vendégeket, szundira állítani vagy kikapcsolni az ébresztőt, bezárni a garázst, miután elindulsz, leparkolni a fűnyírót az időjárás vagy a naptár szerint, valamint tompítani a világítást és megváltoztatni a színét.

A Flic segítségével szeretteiddel együtt biztonságban leszel

A biztonsági funkciók segítségével a Flic felhívja az általad kiválasztott személyt, segítséget hív, Uber-t rendel, megosztja a tartózkodási helyedet, vezérli a telefon helymeghatározó funkcióját, értesítést küld, kikapcsolja a készülékeket, ha elindulsz otthonról, beállítja a termosztátot, a légkondicionálót vagy a fűtést, be- és kikapcsolja a biztonsági rendszert, megjegyzi a parkoló autó helyét, vezérli a navigációt, számolja és figyeli a gyógyszereidet, és segít útközben.

Munkahelyi használatra

A Work segítségével a Flic e-maileket is küld, kezdeményezi és leteszi a hívást, méri a ledolgozott időt, értesítéseket küld, bekapcsolja a számítógépet és megnyitja pl. Photoshopot, szinkronizálja az emlékeztetőket, új kapcsolatot ad hozzá, kártyát vagy jegyzetet hoz létrea Trellóban, tárolja az RSS feed tartalmát, és elkezd cikkeket olvasni. Mac kliens, Microsoft Flow, Google Drive, Slack, Trello, RSS feedekkel és még sok mással együttműködik.

Hívd meg barátaidat egy partira a Flic 2 Starter Kit szórakoztató funkcióival

A Flic 2 olyan szórakoztató funkciókkal örvendeztet meg, mint például a szelfi készítése, barátaid meghívása egy partira és az elfogyasztott sörök számolása, a főzési idő nyomon követése, a hangszórók, a TV és a média vezérlése, a tartalmak megosztása a Facebookon, a Tweet-en és az Instagramon, felvétel hozzáadása a Spotify lejátszási listádhoz, sportolás közben viselhető eszközként való működés, gitár MIDI-hez csatlakoztatása, vicces Google Home reakciók kiváltása, filmnézés (Sonos) és jelenet a filmnézéshez, játékhoz és pihenéshez.

Flic 2 gomb
Méretek:

8,5 × 30 mm (magasság × átmérő)

Tömeg:
8 g

Anyag:
PC/ABS puha felülettel

A lefedettség mértéke:
fröccsenésálló

Flic Hub
Méretek:

86 × 66 × 12,8 mm

Tömeg:
48,6 g

A Flic-kapcsolatok száma:
63 (egyidejűleg)

Szín:
fehér

Anyag:
polikarbonát PC

Energiafogyasztás:
max. 950 mA, készenléti állapotban 250 mA

Működési hőmérséklet:
0 °C ~ +40 °C

Kapcsolat
Interfész típusa:

Flic protokoll (több alkalmazáshoz való csatlakozás), HID, MIDI

Wi-Fi szabvány:
802.11ac/a/b/g/n

Bluetooth:
Bluetooth 5.1 nRF52 chip; Bluetooth Low Energy és nagy hatótávolság

Frekvenciasáv:
2,4 GHz/5GHz

Wi-Fi és Bluetooth hatótávolság:
50 m-ig

IR tartomány:
akár 200 m (légvonalban)


Paraméterek

Összehasonlít
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol Kész!
Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol Kész!

Használat

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Világítás, Fűtés és hűtés, Ablak, ajtó, és kapu, Smart-Home Kész!

Akkumulátor

Elemek száma
1 db Kész!

Működés

Működés
Önállóan, Központi egységgel Kész!

Tulajdonságok

Rendeltetés
Reluxa, Roletta, Fény, Kapu, Készülékek Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Flic 2 Starter Kit - 4x okos Bluetooth gomb, Hub LR, hálózati adapter, matricák Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Flic 2 Starter Kit – 4x chytré Bluetooth tlačítko, Hub LR, síťový adaptér, nálepky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Flic 2 Starter Kit – 4× smart Bluetooth tlačidlo, Hub LR, sieťový adaptér, nálepky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Flic 2 Starter Kit - 4 x intelligente Bluetooth-Taste, Hub LR, Netzwerkadapter, Aufkleber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Flic 2 Starter Kit - 4 x intelligente Bluetooth-Taste, Hub LR, Netzwerkadapter, Aufkleber.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ