A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Flic Smart Button Turquoise

Termékkatalógus
Flic Smart Button Turquoise
Okos gomb - programozható, vezeték nélküli, Bluetooth 4.0, IFTTT, Android/iOS alkalmazás
Kód:  FLIa002 Kiterjesztett jótállás+36 hónap Termékszám:  RTLF008 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Flic Smart Button Turquoise

A Flic okosgomb otthonodat modern okosotthonná változtatja. A gomb segítségével vezérelheted a különböző eszközöket a házban, mint például a fényeket, a zenét vagy a navigációt az otthonodig. Mindemellett létrehozhatsz különböző forgatókönyveket, és betáplálhatsz különböző tevékenységeket is például a hazaérkezéskor vagy otthonod elhagyásakor. A Flic bárhol elhelyezhető a házban, és a praktikus csipesz segítségével öltözékedre is kapcsolhatod. Ha több Flic okosgombot szerzel be, kombinálhatod azokat, így lehetőség nyílik egyszerre számos tevékenységet irányítására. A Flic okosgomb vezeték nélkül működik, Bluetooth segítségével csatlakozik, az akkumulátor pedig akár 18 hónapig is üzemképes normál használat mellett. Kompatibilis a Bluetooth 4.0 technológiát használó Apple és Android készülékekkel.

A Flic okosgomb főbb jellemzői

  • Kompakt, minimalista design zöld színben
  • Megkönnyíti a különböző tevékenységeket az otthonodban
  • Sokféle rögzítési lehetőség
  • Cserélhető akkumulátor (akár 18 hónapos üzemidő)
  • Kompatibilis az Apple és az Android készülékekkel
  • Széles testreszabási lehetőség
  • Több gombot is összekapcsolhatsz s otthonodban

Flic okosgomb - minimalista design

A Flic okosgomb - kialakítása és tervezése révén -  minden egyes kattintással a kényelmedet biztosítja. Puha, zöld színű szilikon, amely kellemes tapintású. Kialakításának köszönhetően ellenáll az időjárásnak és a pornak. Egyaránt megbízhatóan működik kültéri és beltéri használat esetén is. Újrafelhasználható öntapadós címkével rendelkezik, amely segítségével bármilyen felületre felerősíthető. Könnyedén leválik, és újra felragasztható! Egy praktikus csipesszel könnyedén viselheted a ruházatodon, bármerre is mész. A Flic intelligens gomb kisebb, mint egy érme. Minden alkatrésze a piac vezető gyártóitól származik, amely garantálja a legkiválóbb minőséget és a termék tartósságát is egyben.

A modern otthon: okosotthon

Ha modern és intelligens otthonra vágysz, akkor azt okosan kell berendezni. Ehelyett "okos" otthonainkban állandóan a telefonunk után kell nyúlnunk, ha be akarjuk kapcsolni a világítást. A Flic funkció segítségével könnyen ellenőrizheted az összes intelligens otthoni egységet úgy, ahogy az a legmegfelelőbb - okos, egyszerű és könnyen hozzáférhető gombok által. A Flic funkció segítségével létrehozhatsz forgatókönyveket is, például, mikor mész el otthonodból, vagy filmnézős estéken több egységet is használhatsz egyszerre.

A biztonság mindenek felett

A Flic egy kattintással megoszthatja telefonod helyzetét a családdal és a barátokkal, így figyelhetnek utadon, amíg haza nem érsz. Ha veszélyes helyzetbe kerülnél, egy nyomással bekapcsolhatod a riasztót, és a gomb segélyhívó üzenetet küld.

Számos testreszabási lehetőség

A gomb számos funkcióval ellátott - szabályozhatja a zenét, fotózhat vagy akár haza is navigálhat. Rengeteg lehetőség van használatára. A Flic app alkalmazás segítségével egyszerűen beállítható, milyen eseményt indítson kattintással, dupla kattintással vagy hosszan nyomva tartással.

Széleskörű kompatibilitás

A Flic Bluetooth kapcsolattal csatlakozik a vezeték nélküli szolgáltatáshoz, így a hatótávolsága akár 50 méter is lehet. Kompatibilis az iPhone 4S, a 3. generációs iPad és az Android 4.4 (Kit Kat) készülékekkel, emellett az olyan újabb eszközökkel is, amelyek rendelkeznek Bluetooth 4.0 technológiával. Az akkumulátor normál használat mellett akár egy évig üzemképes, ráadásul a Flic okosgomb időjárás- és porálló is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Flic Smart Button Turquoise. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Flic Smart Button Turquoise. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Flic Smart Button Türkis. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Flic Smart Button Türkis.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ