Shop roku Shop roku

Flic fehér

Termékkatalógus
Flic fehér
Okos gomb - programozható, vezeték nélküli, Bluetooth 4.0, IFTTT, Android / iOS alkalmazások
Kód:  FLIa003 Kiterjesztett jótállás+36 hónap Termékszám:  RTLF007 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Flic fehér

A Flic Intelligens gombbal bekapcsolhatja otthonát az okos, modern világba. A gomb segítségével vezérelheti a különböző eszközöket a házban, mint például a fényeket, a zenét, vagy az otthoni navigációt is. Mindemellett létrehozhat különböző jegyzeteket és betáplálhat különböző tevékenységeket is, például a haza érkezéséhez és a távozásához kapcsolva. A Flic bárhol elhelyezhető a házban, és több esetén még egymáshoz is csatlakoztathatók. Ha több Flic intelligens gombot szerez be, kombinálhatja azokat, így lehetősége van egyszerre számos tevékenységet irányítani. A Flic Intelligens gomb vezeték nélkül működik, Bluetooth segítségével csatlakozik, az akkumulátor pedig akár 18 hónapig is üzemképes normál használat mellett. Kompatibilis a Bluetooth 4.0.-t használó Apple és Android készülékekkel.

Flic Intelligens gomb főbb jellemzői

  • Kompakt minimalista design, fehér színben
  • Megkönnyíti a különböző tevékenységeket az otthonában
  • Sokféle kapcsolódási lehetőség
  • Cserélhető akkumulátor (legfeljebb 18 hónapos üzemidő)
  • Kompatibilis az Apple és az Android készülékekkel
  • Széles testreszabási lehetőség
  • Összekapcsolhat több gombot is otthonában

Flic intelligens gomb - minimalista design

A Flic intelligens gomb - kialakítása és tervezése révén -  minden egyes kattintással az Ön kényelmét biztosítja. Puha, fehér színű szilikon, amely kényelmes és kellemes tapintást garantál. Kialakításának köszönhetően ellenáll az időjárásnak és a pornak. Egyaránt megbízhatóan működik kültéri és beltéri használat esetén is. Újrafelhasználható, öntapadós címkével rendelkezik, amely segítségével bármilyen felületre felszerelhető. Könnyedén leválik, és felragasztható újra meg újra! Egy praktikus csipesszel könnyedén viselheti a ruhán, bármerre is megy. A Flic intelligens gomb kisebb, mint egy érme. Minden alkatrésze a piac vezető gyártóitól származik, amely garantálja a legmagasabb minőséget és a termék tartósságát is egyben.

Modern otthon: egy intelligens otthon

Ha modern és intelligens otthonra vágyik, akkor azt megfontoltan kell irányítania. A Flic használata lehetővé teszi, hogy ne kelljen az energia takarékosság szempontjából kihúznia készülékeit vagy ki/bekapcsolni a világítást. A Flic segítségével könnyen ellenőrizheti az összes intelligens otthoni egységet egyéni szükségletei alapján. Okosan, egyszerűen és könnyen hozzáférhető gombok ezek. Használja a Flic gombot a napi rutinja kialakításához, például hasznos lehet ha elmegy otthonról, de egy othtoni filmnézős este kialakításában is nagy segítség lehet: mindez egyetlen egy gombban.

Biztonság mindenek felett

A Flic-cel csak egy kattintás, és máris megoszthatja telefonja helyzetét a családdal és a barátokkal, így felügyelhetik útját, amíg haza nem ér. Abban az esetben, ha veszélyes helyzetbe kerülne, egy nyomással bekapcsolhatja a riasztót, és a gomb segítség hívó üzenetet küld.

Számos testreszabási lehetőség

A gombbal szabályozhatja a zenét, fotót csinálhat, vagy akár haza is navigálhat: bőven adódnak lehetőségek. A Flic applikáció segítségével, kattintással, dupla kattintással vagy hosszan nyomva tartással egyszerűen kiválaszthatja, hogy mely eseményeket szeretné elindítani. 

Széleskörű kompatibilitás

A Flic Bluetooth kapcsolattal csatlakozik a vezeték nélküli szolgáltatáshoz, így a hatásköre akár 50 méter is lehet. Kompatibilis az iPhone 4S, a 3. generációs iPad és az Android 4.4 (Kit Kat) készülékekkel, emellett az olyan újabb eszközökkel is, amelyek rendelkeznek Bluetooth 4.0-el. Az akkumulátor sokáig bírja normál használat mellett, ezen túl a Flic intelligens gomb időjárás- és porálló is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Flic Smart Button White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Flic Smart Button White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Flic Smart Button weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Flic Smart Button weiß.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ