Levé ucho Alza dny Visa

Booster funkció

Termékkatalógus
Aktualizálva

A Booster, JetStart vagy pl. a Sprintstart funkció biztosítja a kiválasztott főzőzónák maximális teljesítményre történő gyors felmelegedését. Ez főleg hirtelen, sürgős sütésnél jöhet jól. Olvass tovább, ha szeretnél többet megtudni e hasznos funkcióról. 

Booster

Mire jó a Booster funkció?

Új főzőlap választásakor a döntés megkönnyítése szempontjából egyértelműen fontos tényező, hogy egy adott modell milyen funkciókkal rendelkezik. A Power Booster funkció az indukciós és a kerámia főzőlapokon található. Ez a funkció néhány percre képes több tíz százalékkal növelni a teljesítményt egy adott főzőzónában (általában 30%-os növekedést jelölnek). Ez jelentősen csökkenti a felmelegítéshez szükséges időt.

Mi a különbség a Power Booster és a Hi-Light funkció között?

A Booster funkció a főzőlap teljesítményét képes rövid időre megnövelni , így csökkentve a felfűtéshez szükséges időt. Ez a funkció tehát időt takarít meg, mivel így rövidebb időbe kerül az ételek elkészítése.

A Hi-Light a főzőlap rendkívül gyors felfűtését teszi lehetővé, így szinte azonnal (másodperceken belül) elkezdheted a főzést.

i Szintén érdekelhet

A Booster funkcióval rendelkező főzőlapok időt takarítanak meg, mivel a Booster vagy Power Booster funkció rövid távon több tíz százalékkal képes megnövelni a főzőlap teljesítményét.

Nyomtatás
P-DC1-WEB12
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ