VIP BOOST LEGO VIP BOOST LEGO

Operációs rendszer verziója

Az operációs rendszer verziója, amellyel a mobiltelefon piacra került. Az egyes modellek, konfigurációk és áruelosztások eltérő frissítési aránya miatt nem tüntetjük fel a jelenleg elérhető verziót. Ez megkönnyíti a gyártó várható szoftver-támogatási idejének becslését.

Jelenleg több operációs rendszer áll rendelkezésre az okostelefonok számára - a leggyakoribb az Android, majd az iOS, következik, korábban a Windows Phone és a Blackberry volt a legfontosabb játékos. Az operációs rendszerek gyorsan fejlődnek, ezért a gyártók a számozást használják. Az első érték általában nagy mérföldkövet jelent az új felület, a jobb funkciók és az új képességek használatában. Nem mindig lehetséges a legújabb verzió használata minden modellnél.


Android
A Google égisze alatt nyílt forráskódként kifejlesztett Android jelenleg a mobileszközök legszélesebb körben használt operációs rendszere. Megtalálhatjuk okostelefonokon és táblagépeken. Tartalmaz egy ingyenes alkalmazáskészletet a Google-tól, valamint hozzáférést a Google Play könyvtárhoz játékokhoz és egyebekhez.


iOS 
Az iOS operációs rendszert az Apple fejlesztette ki, és iPhone, iPad, iPod és Apple TV készülékeken használják. Teljes mértékben támogatja az érintésvezérlőket, és hozzáférést biztosít az App Store alkalmazáshoz.


Windows Phone
A Microsoft vállalat Windows Phone névvel ellátott operációs rendszere a Windows Mobile utódja. A Windows Phone eszköz felhasználói felülete az adott elem alkalmazásaira vagy szolgáltatásaira mutató hivatkozással mozog, amelyek ún. csempékben vannak elhelyezve.


BlackBerry
A BlackBerry operációs rendszer egy saját rendszer, amelyet az azonos nevű okostelefonok számára fejlesztettek ki. Teljes mértékben támogatja a multitaskingot és a vállalati levelezést.


Nyomtatás

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ