VIP BOOST LEGO VIP BOOST LEGO

Teleszkópos páraelszívók

Termékkatalógus
Aktualizálva

Ha egy kisebb lakásban élsz, ahol minden centiméternyi konyhai térért meg kell küzdeni, akkor számodra a teleszkópos páraelszívó az ideális választás. Egy praktikus készülék, minimalista megoldásban, mely elsősorban a főzés során keletkező nemkívánatos szagok és füstök eltávolítására szolgál.

teleszkópos páraelszívó mit jelent

Teleszkópos páraelszívó mit jelent?

A teleszkópos páraelszívó rendelkezik egy elülső kilépőpanellel, amely csak akkor húzódik ki, amikor a páraelszívó működésben van. Amikor a kihúzható páraelszívó üresjáratban van, az elszívó rész visszahúzódik a készülék belsejébe, ezáltal belesimul a konyhaszekrény egységébe, nincs útban. Ezért különösen alkalmas kisebb- és egyedi konyhákhoz.

A teleszkópos páraelszívók 60 és 90 cm-es szélességben kaphatók, és bár nem olyan erősek, mint a hagyományos páraelszívók, óránként akár 740 m³ levegőt is elszívnak, ami kisebb és közepes méretű konyhákban elegendő a nemkívánatos szagok és füstök eltávolításához.

A teleszkópos páraelszívó előnyei

  • Alkalmas kisebb és közepes méretű konyhákhoz
  • Nem rontja a konyha megjelenését
  • Csak használat közben hosszabbodik meg
  • Óránként akár 740 m³ levegőt szív el

A kihúzható páraelszívó beépítése

Az optimális hatékonyság érdekében, elektromos főzőlapok esetén a páraelszívót ajánlott 65 cm-es magasságban elhelyezni, gázfőzőlapok esetén 75 cm-es magasságban. A páraelszívó legalább olyan széles kell, hogy legyen, mint a főzőfelület.

i Ezek is érdekelhetnek:

Ha kisebb lakásban élsz, vagy csak helyhiánnyal küzdesz a konyhában, a kihúzható páraelszívó minden bizonnyal ideális választás lehet számodra.

Nyomtatás
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ