Alza dny HU VIP BOOST LEGO

Többrétegű sütőajtó üveg

Termékkatalógus
Aktualizálva

Annak érdekében, hogy a sütő használata biztonságos legyen, a modern sütők többrétegű ajtóüveggel rendelkeznek, amely csillapítja a sütő belsejében uralkodó magas hőmérsékletet és nem engedi át a kültérbe. Ez megakadályozza a sütőajtó túlmelegedését, amely óvatlan kezelés esetén égési sérüléseket okozhat. Nézzük a többrétegű sütő ajtóüveg funkcióját és előnyeit. 

sütő ajtó üveg

Mire szolgál a többrétegű sütő ajtó üveg?

A sütőajtó többrétegű üvegét úgy tervezték, hogy védelmet nyújtson a sütő belsejében uralkodó magas hőfok ellen, amelyet a többrétegű üveg képes mérsékelni, így a sütő ajtaja maximálisan 70 °C-ra, illetve 55 °C-ra melegszik fel. Ma már a sütők két vagy három réteg üveggel rendelkeznek a biztonságosabb és kényelmesebb sütés, főzés és melegítés érdekében. Ezen alapvető funkció mellett a sütőajtó többrétegű üvege a hőszivárgás csökkentését is segíti, így megakadályozza az esetleges energiaveszteséget. 

i

A többrétegű sütő ajtó üveg különösen akkor hasznos, ha háziállatok vagy kisgyermek van a háztartásában, és a sütő könnyen elérhető közelségben van számukra.

Többrétegű sütőajtó üveg hűtőrendszerrel

A még nagyobb biztonság érdekében egyes sütők dupla védelemmel vannak ellátva, a sütő szigetelésének maximalizálása érdekében. Ennek a védelemnek az alapja a többrétegű sütőüveg mellett egy kis ventilátor, amely levegőt fúj az üvegrétegek közötti térbe, amely nagyban segíti a sütőajtó belső és külső üvege közötti szigetelést.

i Szintén érdekelhet

Gondolj saját és szeretteid biztonságára, és csak olyan háztartási eszközöket vásárolj, amelyek modern biztonsági funkciókkal rendelkeznek, mint amilyen például a többrétegű sütőajtó üveg.

Nyomtatás
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ