Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Fomei Roll LED 62W

Termékkatalógus
Fomei Roll LED 62W
Videó világítás - 62W-os hajlítható panel, Sony V-Mount készülékhez csatlakoztatható
Kód:  FOM603a2 Termékszám:  FY3567

Fomei Roll LED 62W

Nagy Fomei hajlítható panel, amely több, mint elegendő fényt szolgáltat a legigényesebb feltételek teljesítéséhez. A területet 62 W teljesítményű LED-ek világítják meg. Az egész panel rugalmas, amely azt jelenti, hogy könnyen igényeidhez igazítható. Sőt, mi több, könnyen hátizsákba csomagolható, és bárhová magaddal viheted. Ha a rendeltetési helyen nincs áram, a Fomei megvilágítást Sony V-Mount tápellátásáról is használhatod.

A 62 W-os Fomei Roll LED stúdió világítás legfőbb jellemzői

  • Fomei 62W stúdió világítás
  • Rugalmas és kompakt fény, amelyet bárhov magaddal vihetsz
  • A fény hőmérséklete 5600 Kelvin
  • Nagyon könnyen kezelhető 0 és 100% között
  • Könnyű szerkezet, amely egyszerűen szállítható
  • Tápfeszültség a Sony V-Mount akkumulátoron keresztül is

Lőn világosság!

Miután feltekerted vagy összehajtogattad a lámpát a poggyászba, kicsomagolásnál egyszerűen tekerd ki és feszítsd ki a mellékelt tartóba, hogy szépen feszüljön a megfelelő helyzetbe. A panelt 0 - 100% tartományban állíthatod be a forgógomb segítségével, amelyet a világítás vezérlő egységen találsz meg. A kívánt intenzitást gyorsan beállíthatod. A csomag tartalma: Fomei Roll LED 62 W, könnyű hordtáska, V-Mount akkumulátor vezérlőegység, V-Mount adapter tartó, hálózati adapter, X-Mount a panel különválasztásához, valamint állítható tartó állványhoz. Az akkumulátort külön kell megvásárolni.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fomei Roll LED 62W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fomei Roll LED 62 W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fomei Roll LED 62W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fomei Roll LED 62W.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ