Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Fomei LED RING SMD + LIGHT SLIM készlet

Termékkatalógus
Fomei LED RING SMD + LIGHT SLIM készlet
Stúdió lámpa - kis termékek megvilágításához, portré vagy makró fotózáshoz, a készlet tartalmaz 1 Fomei LED SMD 23 W gyűrűt, 1 Fomei LED Light Slim 15 W, 1 átkapcsolható tápegységet 3-12 V / 2,25 A, 2x stúdióállvány LS-260A
Kód:  FOM019b Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fomei LED RING SMD + LIGHT SLIM készlet

A Fomei LED RING SMD és a LIGHT SLIM világítótestek egyesítése ideális a jelenetek, portrék vagy beszélgetések teljes megvilágításához. A gyűrűs lámpával az egész arcot bevilágíthatod, némely részleg kikapcsolásával pedig árnyék effektust idézhetsz elő. A LIGHT SLIM készlet a részletek hozzáadott megvilágítására szolgál. Az egész megvilágítás tovább erősíthető a fényvisszaverő lemez segítségével.

A FOMEI LED RING SMD + LIGHT SLIM világítás fő tulajdonságai

  • Fomei LED RING SMD és LIGHT SLIM lámpák készlete
  • Ideális a jelenetek vagy beszélgetések teljes megvilágításához
  • A LED RING SMD lámpa 4 részre van osztva
  • Kreatív portré létrehozásának lehetősége
  • Fényvisszaverő lemez
  • A fényképezőgép közvetlenül a FOMEI LED RING SMD lámpához csatlakoztatható

Fomei LED RING SMD

A gyűrűs Fomei LED RING SMD 23 W lámpa elsősorban a portré fotózás terén lel kihasználásra. Segítségével gyönyörű portré effektusokat hozhatsz létre a szemekben, miközben az egész arcot megvilágítod minden oldalról. A fény hőmérséklete 3000 - 5600 K tartományban változtatható, ami szintén lehetővé teszi a fény összhangolását a fényképezett alannyal. A lámpa 112 0,2 W teljesítményű LED izzóból áll, tehát a lámpa teljes teljesítménye 23 W. Ezek az izzók egyenletesen elosztottak 4 zónában és mindegyik rész külön ki- és bekapcsolható. Ennek a lehetőségnek köszönhetően különféle visszaverődéseket tudsz alkotni a szemekben, így portréid egyedivé válnak. A lámpa egy fel-le mozgatható tartóra erősített, amely egyenesen a fényképezőgépre is erősíthető.

FOMEI LIGHT SLIM

Egy hordozható LED panelről van szó, amely ideális a kültéri és beltéri jelenetek vagy kis tárgyak megvilágításához. Ez a könnyen kezelhető, 15 W teljesítményű LED panel és a fényvisszaverő lemez együtt rengeteg megvilágítási kombinációt tesz lehetővé. Nem hiányozhat a fény színhőmérsékletének beállítása sem 3200 - 5600 K tartományban, amely lehetővé teszi a készlet és a már meglévő fények összehangolását. A LED panel hálózatból vagy akkumulátorral is működik. A panel nem tartalmaz akkumulátort és hálózati adaptert.

A csomag tartalma:
1 × FOMEI LED Light Slim 15 W
1 × FOMEI LED Ring 23 W
1 x hálózati adapter
2 × LS-260A stúdió állvány 
2 × UH-400T csuklós fej
1 x fényvisszaverő lemez 5 az 1-ben / 60 cm

 

Súly:
FOMEI LED Ring 0,9 kg
FOMEI LED Light Slim 0,2 kg

 

Méretek:
FOMEI LED Ring 380 × 380 × 50 mm
FOMEI LED Light Slim 200 x 136 x 18 mm

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fomei LED RING SMD + LIGHT SLIM készlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fomei LED RING SMD + LIGHT SLIM Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Súprava Fomei LED RING SMD + LIGHT SLIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fomei LED RING SMD + LIGHT SLIM Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fomei LED RING SMD + LIGHT SLIM Kit.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ