Shop roku 30 dnů na vrácení

Fomei Student Kit Digitalis 400

Termékkatalógus
Fomei Student Kit Digitalis 400
Tartozék - Digitalis 400, TR-16 adó + vevő, 16,5 centiméteres reflektor, ECO Soft Box OCTA 120 cm, állvány LS-260A, DFS-FOMEI / Bowens adapter
Kód:  FOM601a1 Termékszám:  FY3408

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fomei Student Kit Digitalis 400 Megszűnt

Fomei Student Kit Digitalis 400

Egy különleges készlet stúdiófotózáshoz

A Fomei Digitalis 400 nem mindennapi készlete tartalmazza a stúdiófotózáshoz és gyakorláshoz szükséges összes alapvető eszközt. A termékek minősége páratlan, megbízhatóságuk pedig egyszerűen lenyűgöző. A nagy teljesítményű világításon kívül a csomagban egy vezeték nélküli kapcsoló, egy 16,5 centiméteres reflektor, egy fém állvány és egy softbox szett is helyet kapott.


A Fomei Student Kit Digitalis 400 amatőr készlet tartalma

  • Fomei Digitalis 400 vaku + TR-16 - FY7771
  • TR-16 Transmitter - FY7829
  • 16,5 centiméteres reflektor - FY7777
  • Softbox EKO Octa (120 cm) - FY7794
  • LS-260A - FY7353 állvány
  • Adapter - DFS-FOMEI / Bowens - FY7660

Fomei Digitalis 400 vakuval

A készletben természetesen megtalálható egy Fomei Digitalis 400 vaku, amely nem csak profiknak, de akár hobbifotósoknak vagy diákoknak is ideális választás. Minden Digitalis tartozék aktív hűtéssel, kiváló minőségű japán kondenzátorokkal és öt év garanciával büszkélkedhet.



TR-16 adó + vevő

A Fomei TR-16 vezeték nélküli technológiára épülő adóvevő készletével kényelmesen, a távolból is ellőhetjük a felvételeket. Ezek az eszközök 2,4 GHz tartományban üzemelnek és tizenhat csatornát használnak. Maximális hatótávolságuk a környezettől függően akár a 100 métert is elérheti.


16,5 centiméteres reflektor

A vaku fényének megfelelő beállításaihoz és modulálásához egy 16,5 centiméteres reflektor is a rendelkezésünkre áll. A tökéletes eredmény elérése érdekében a készülék olyan más tartozékokkal is kiegészíthető, mint a fényvisszaverő ernyő. A kényelmes használat érdekében a csomag egy 3-szegmenses alumínium állványt is tartalmaz, amelynek teherbírása 5 kg.



EKO Soft Box OCTA 120 cm

A tökéletes portréfelvételek készítéséhez egyik fotós készletéből sem hiányozhat a minőségi softbox szett. Ezért a csomagban helyet kapott egy Fomei EKO Octa nyolcszögletű softbox, amely hőálló és ezüstbevonattal rendelkezik. Így a helyes fényszórásra sem lesz majd gondod. A csomag ezek mellett egy strapabíró táskát is tartalmaz.




A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fomei Student Kit Digitalis 400. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fomei Student Kit Digitalis 400.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ