Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Fomei Szűrőkészlet 55 mm (UV, CPL, ND4)

Termékkatalógus
Fomei Szűrőkészlet 55 mm (UV, CPL, ND4)
5 1 értékelés
UV szűrő - átmérő: 55 mm, 3 darabos szett
Kód:  FOM600b Termékszám:  FY8155

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fomei Szűrőkészlet 55 mm (UV, CPL, ND4) Megszűnt

Fomei Szűrőkészlet 55 mm (UV, CPL, ND4)

Ha digitális SLR fényképezőgépet használsz, és már az utómunkálatok előtt is tökéletes fényképeket szeretnél, biztosan értékelni fogod a Fomei Szűrőkészletet UV szűrőit 55 mm-es objektívek számára. A készlet a legelterjedtebb és leghasznosabb szűrőket tartalmazza a klasszikus fényképezéshez. A praktikus bőrtokban UV-szűrő, C-PL szűrő és ND4 szűrő található. A szűrők külső és belső menettel rendelkeznek, így nagyon egyszerű őket egymással kombinálni. Ha leteszed a fényképezőgépet, le lehet őket takarni fedéllel, és szilárdan az objektívhez rögzítve hagyhatod őket.

A Fomei Szűrőkészlet 55 mm szűrőkészlet fő jellemzői

  • A szűrőket praktikus bőrdobozban tárolhatod
  • A Fomei Szűrőkészlet 55 mm-es objektívekhez 3 szűrőt tartalmaz
  • A szűrőkészlet UV, C-PL és ND4 szűrőt tartalmaz

Kombinálhatóak

Két vagy több szűrő egyidejű kombinálásakor ügyelni kell arra, hogy elkerüljük a vignettálás lehetőségét. Ez egy negatív hatás, amely során a  szűrő vagy a rekesz belelóg az objektívbe. Több szűrő és például a napellenző meggondolatlan kombinálásakor sötét vagy fekete sarkak jelenhetnek meg a felvételeken. Ez a hatás a szélesebb látószögű lencséket gyakrabban érinti. Ha egyetlen szűrőt használsz a napellenzővel kombinálva, teljesen zavarmentes a normál gyújtótávolságok használata.

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fomei Filtr Kit 55mm (UV, CPL, ND4). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fomei Filter Kit 55 mm (UV, CPL, ND4). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fomei Filter Kit 55 mm (UV, CPL, ND4). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fomei Filter Kit 55 mm (UV, CPL, ND4).
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ