Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

FoodSaver Vákuumcsomagoló FFS010X

Termékkatalógus
FoodSaver Vákuumcsomagoló FFS010X
4,0 1 értékelés
Vákuumozó gép - méretek: 196x335x264, tömeg: 2,6 kg, teljesítményfelvétel: 25 W, teljesen automatikus működés
Kód:  FOOVB001 Termékszám:  FFS010X

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FoodSaver Vákuumcsomagoló FFS010X

A FoodSaver FFS010X ideális megoldás az étel frissességének megőrzésére. Teljesen automatizált működésével sok munkát takarít meg, és tárolási méretei minden konyhához megfelelőek. A dizájn szemet gyönyörködtető, fekete és polírozott acélból áll, könnyen kezelhető az otthon minden tagja számára. A Foodsaver Vacuum Pack lehetővé teszi, hogy vákuumot használj újrafelhasználható cipzáras zsákokban és friss dobozokban.

Főbb jellemzők 

  • Teljesen automatizált rendszer az egyszerű működés érdekében
  • Vonzó kialakítás fekete és szálcsiszolt acélból
  • Praktikus méret
  • Friss étel frissen tartása
  • Újrafelhasználható cipzáras zsákokban és friss dobozokban
  • Kijelző

Ideális partner a tervezéshez

A FoodSaver FFS010X vákuumos csomagoló nagy segítséget nyújt a hét minden napjának megtervezésében. A technológiának köszönhetően kétszer hosszabb ideig tartja az ételt frissen, mintha egyszerűen a hűtőszekrényben tárolnád azt, így jó megoldás a rendszeres élelmiszerszállításhoz. Ezt a funkciót mindenki nagyra értékeli, aki rendszeresen visz magával az ebédet vagy snackeket munkába vagy iskolába. A FoodSaver egy olyan kijelzővel rendelkezik, amely megmutatja a felhasználónak a kipufogógáz-folyamatot, és mindössze 196 × 335 × 264 mm-es méretével még egy kis konyhában is elfér.

 
 

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FoodSaver Vákuumcsomagoló FFS010X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FoodSaver vakuová balička FFS010X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FoodSaver vakuová balička FFS010X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FoodSaver FFS010X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FoodSaver FFS010X.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ