A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

Foreo DREAM TEAM+

Termékkatalógus
Foreo DREAM TEAM+
Tisztító szett - Foreo „Dream Team +”, szónikus arctisztító és fogkefe, nappali és éjszakai arctisztító gél
Kód:  FORSE003 Termékszám:  F8529

Foreo DREAM TEAM+

Foreo DREAM TEAM+ kozmetikai ajándékszett szónikus arctisztító géppel és szónikus fogkefével a mindennapos szépség- és fogápoláshoz. A két kozmetikai eszköz eltávolít minden szennyeződést, így bőre friss és bársonyos, fogai tiszták és ápoltak lesznek. Az egyedülálló készlet kiváló ajándék lehet a hölgyek számára, bármely korosztályhoz is tartozzanak. Kényeztesse Ön is a szívéhez közel álló hölgyeket ezzel a praktikus ajándékkal, amely segít megőrizni a bőrük szépségét és fogaik egészségét!

A DREAM TEAM+ kozmetikai szett tartalma:

  • Foreo LUNA Play Plus szónikus arctisztító gép
  • ISSA Play Plus szónikus fogkefe
  • Foreo nappali arcisztító gél
  • Foreo éjszakai arctisztító gél

Szépség és tökéletes tisztaság:

A bőr és a fogak ápolása sokak számára nem túl népszerű napi higiéniai rutin, amit azonban mindenképpen rendszeresen el kell végezni. Sok hölgy nem szereti ezzel tölteni az idejét, mivel a klasszikus szépségápolási módszereket unalmasnak találja. A Foreo Luna Play Plus arctisztító és az ISSA Play Plus szónikus fogkefe kellemessé és sokkal gyorsabbá teszi a napi szépségápolást, amit minden hölgy újra meg fog kedvelni. Bőrét egyre tökéletesebbé varázsolja, amely már az első 3 napos használatot követően érezhetően simább és frissebb lesz. A fogkefe speciális kialakítású feje és a szónikus technológia ragyogóvá teszi fogait minden nap. Kényeztesse magát ezekkel az egyedülálló szépségápolási eszközökkel, melyekkel gyorsabb és egyszerűbb lesz a bőr- és fogápolás!

LUNA Play Plus a bőr tisztítására:
A forradalmi LUNA Play Plus szónikus arctisztítót úgy tervezték, hogy alkalmas legyen a bőr alapos tisztítására. A kefe puha szilikonból készült és AAA elemmekkel működik, így Ön otthon vagy útközben egyaránt tudja használni. A T-Sonic™ technológiának köszönhetően percenként 8000 rezgés biztosítja a ragyogóan tiszta és tonizált arcbőrt. Eltávolítja a szennyeződések, a fölösleges zsír és a sminkmaradványok akár 99,5%-át. Csak 1 percet szánjon bőre alapos, de kíméletes tisztítására a szónikus arctisztítóval és bőre sugárzó és természetesen szép lesz. 

A LUNA Play Plus főbb tulajdonságai:

  • Minden bőrtípus számára megfelelő
  • Alkalmas otthoni használatra, vagy utazáshoz
  • AAA elemekkel működik (a csomag tartalmazza)
  • Állítható intenzitás
  • T-Sonic™ technológiával, percenkénti 8000 rezgés
  • Hipoallergén, nem porózus szilikon kefe
  • Könnyen tisztítható, nem telepszenek meg benne a baktériumok
  • Sokkal higiénikusabb, mint a hagyományos nylon kefék

Alkalmazás:
Használja a tisztítógélt a géppel reggel és este. Gyengéden masszírozza át a bőrét, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket, zsírt és a sminkmaradványokat.

Foreo nappali arctisztító gél (60 ml)
Ez az egyedülálló arctisztító gél alkalmas a bőr alapos tisztítására, különösen a LUNA™ arctisztító géppel együtt használva. A T-Sonic™ technológiás gép rezgései aktiválják a gél hatóanyagait és stimulálják bőrét, hogy a gél aktív összetevői mélyebben jussanak be a bőrbe. A gél hatékonyságának köszönhetően a maximális eredményt érheti el a bőrtisztítás terén egy egyszerű, kellemes és gyors kezeléssel.

Hatóanyagai:

  • Probiotikumok - fenntartják a bőr természetes egyensúlyát
  • Bergamott és mandarin kivonat - hidratálják és frissítik a bőrt

Foreo éjszakai arctisztító gél (60 ml)
Éjszakára a bőrt alaposan meg kell tisztítani, hogy lélegezni tudjon és az éjszakai kozmetikumok segítségével megkapja az összes tápanyagot, amire szüksége van. Az éjszakai tisztító gél alkalmas a bőr alapos tisztítására különösen a LUNA™ arctisztító géppel együtt használva. A T-Sonic™ technológiás gép rezgései aktiválják a gél hatóanyagait és stimulálják bőrét, hogy a gél aktív összetevői mélyebben jussanak be bőrébe. A Foreo gélnek köszönhetően az Ön bőre pillanatok alatt tökéletesen tiszta lesz.

Hatóanyagai:

  • Meteoritpor - a bőr mélytisztításához

ISSA Play Plus fogkefe
Az ISSA Play Plus szónikus fogkefe Sonic Pulse technológiájának és a fogkefe egyedülálló, hibrid fejének köszönhetően hatékonyan távolítja el fogairól a lerakódásokat, de kíméletes az ínyéhez. A készülék könnyű, vízálló, és kitűnő utazáshoz is. AAA elemekkel működik, melyeket a csomag tartalmaz. A kefe puha, higiénikus és gyorsan száradó anyagból készült. A feje nem cserélhető, ezért mindennepi használat esetén nem ajánlott egy kefét 6 hónapnál hosszabb ideig használni. Próbálja ki ezt a kiváló fogkefét, amely kíméletesen tisztítja fogait és vigyáz ínye egészségére is.

Az ISSA Play Plus fogkefe tulajdonságai:

  • Sonic Pulse technológiával, akár 9000 rezgés percenként
  • A fej sörtéi szilikonból és polimer PBT anyagból készültek
  • Nem cserélhető fej
  • AAA elemekkel működik (a csomag tartalmazza)
  • Nagyon higiénikus és antiallergén
  • Hatékony és vízálló
  • Könnyen tisztítható és nem telepszenek meg benne a baktériumok

Alkalmazás:
Használja reggel és este kedvenc fogkrémével. Óvatosan tisztítsa körbe a kefével fogait és finoman masszírozza át vele az ínyét.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Foreo DREAM TEAM+
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO „DREAM TEAM +“. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FOREO „DREAM TEAM+“. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO „DREAM TEAM +“. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOREO „DREAM TEAM +“.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ