Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

FOREO "GET UP AND GLOW" kozmetikai csomag

Termékkatalógus
FOREO "GET UP AND GLOW" kozmetikai csomag
5 3 értékelés
Tisztító szett - FOREO "GET UP AND GLOW" + krém (nappali, éjszakai)
Kód:  FORSE001 Termékszám:  F8505
FOREO "GET UP AND GLOW" kozmetikai csomag Megszűnt

FOREO "GET UP AND GLOW" kozmetikai csomag

A FOREO "GET UP AND GLOW' csomag minden nő számára egyedőlálló segítséget nyújt bőre szépségének fokozásához és hatékony tisztításához. A kis méretű kefével kíméletesen viheti fel a gélt bőrére, amely alaposan megtisztítja azt mindenféle szennyeződéstől, valamint tökéletesen felfrissíti és ragyogóvá teszi. Bármilyen korú lány vagy idősebb hölgy számára remek ajándék ez a csomag Tartsa tisztán bőrét, hogy megőrizze szépségét és fiatalságát!

A FOREO "GET UP AND GLOW" ajándékcsomag tartalma

  • FOREO LUNA PLAY szónikus tisztító kefe
  • Foreo nappali tisztító gél
  • Foreo éjszakai tisztító gél

Szép és tökéletesen tiszta bőr kompromisszumok nélkül

A bőrápolás sokak számára nem túl népszerű napi higiéniai rutin, amit azonban mindenképpen rendszeresen el kell végezni. Sok hölgy nem szereti ezzel tölteni az idejét, mivel a klasszikus szépségápolási módszereket unalmasnak találja. A Foreo Luna Play arctisztító kellemessé és sokkal gyorsabbá teszi a napi szépségápolást, amit minden hölgy újra meg fog kedvelni. Bőrét egyre tökéletesebbé varázsolja, amely már az első 3 napos használatot követően érezhetően simább és frissebb lesz. Kényeztesse magát ezekkel az egyedülálló szépségápolási eszközökkel, melyekkel gyorsabb és egyszerűbb lesz a bőrápolás!

Foreo LUNA Play T-sonic arctisztító kefe

A még kompaktabb LUNA PLay tisztítókefét otthoni és utazás aközbeni használatra tervezték. Ez a kis méretű kefe nem feltölthető, azonban akár 100 alkalommal is használható. Ez a kétzónás szónikus kefe mindössze napi kétszer 1 perces használattal gyengéden, mégis alaposan megtisztítja bőrét, ami utána ragyogó és gyönyörű marad. Ez a kompakt kefe könnyen tárolható, és rövid időn belül mindennapi szépségápolási rutinja részévé válik otthon és utazásai során is. 

A Foreo LUNA Play tisztító kefe tulajdonsai:

  • Két tisztító zóna, minden bőrtípusra alkalmas
  • Ideális utazáshoz, hasonló mérettel rendelkezik, mint egy tampon
  • Nem tölthető, akár 10 alkalommal használható
  • Egy sebességfokozat
  • Az alkalmazott T-Sonic ™ technológiával 8000 pulzálás percenként
  • Hipoallergén, nem porózus szilikonból készült
  • Könnyen tisztítható és megakadályozza a baktériumok megtelepedését
  • Higiénikusabb, mint a nylon kefék

Alkalmazás:
Tegyen az arctisztító kefére egy kevés mennyiséget az arctisztító zseléből, és használja reggel és este! Finom masszírozásával a készülék eltávolítja az arcbőrön lévő szennyeződéseket, faggyútöbbletet, és a smink maradványait.

Foreo nappali arctisztító zselé (15 ml)

Ezt az egyedülálló bőrtápláló és az arcbőr tisztítására szolgáló kozmetikai terméket speciálisan a FOREO LUNA™ arckefékhez való használathoz fejlesztették ki. A T-Sonic ™ mozgó pulzást végző tevékenységével aktiválja az arczselé hatóanyagait, és megváltoztatja állagát, melynek köszönhetően az a bőr mélyebben fekvő rétegeibe is képes behatolni. A FOREO mélytisztító arczseléje maximalizálja a bőrtisztító hatást, és gyors és élvezetes élménnyé teszi a bőrápolást.

Aktív hatóanyagai:

  • Probiotikumok - biztosítják a bőr egyensúlyát
  • Bergamott- és mandarinkivonat - hidratálják és frissítik a bőrt

Foreo éjszakai arctisztító gél (15 ml)

Az esti alapos bőrtisztítás célja mindig az, hogy lehetővé tegyük, hogy a bőr éjszakai is lélegezni tudjon, és hogy fel tudja venni a kozmetikai termék tápanyagait. Ezeket nyújtja a Foreo éjszakai arctisztító zseléje is, amely így kiválóan alkalmas az éjszakai arctisztításra, különösen, ha a  LUNA ™ arctisztítókefékkel együtt használjuk. A T-Sonic ™ mozgó pulzást végző tevékenységével aktiválja az arczselé hatóanyagait, és megváltoztatja állagát, melynek köszönhetően az a bőr mélyebben fekvő rétegeibe is képes behatolni. A Foreo Night Cleansing Gel éjszakai arczselével bőre makulátlanul tiszta lesz méghozzá rövid időn belül.

Aktív hatóanyagai:

  • Meteorit ásványpor - mélyrehatóan tisztítja a bőrt

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO „GET UP AND GLOW“. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FOREO „GET UP AND GLOW“. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO „GET UP AND GLOW“. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOREO „GET UP AND GLOW“.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ