30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

FOREO ISSA mikro Baby, kiwizöld

Termékkatalógus
FOREO ISSA mikro Baby, kiwizöld
Elektromos fogkefe - szilikonos sörték, az ISSA mikro percenként 6000 finom impulzussal hatékonyan tisztít és finoman masszíroz, 100%-ban vízálló, így a fürdőkádban is biztonságosan használható
Kód:  FROIS004 Termékszám:  F6750

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FOREO ISSA mikro Baby, kiwizöld

A FOREO ISSA micro Baby elektromos fogkefe használatával gyermeked mosolya minden eddiginél ragyogóbb lesz. Az egyedi Sonic Pulse technológia és a szilikon sörték hatékonyan távolítják el a fogkövet és a lepedéket, megakadályozzák a fogszuvasodást. A  FOREO ISSA micro Baby percenként akár 6000 finom impulzust is kiad. Hatékonyan és kímélően tisztítja a fogakat és masszírozza a fogínyt. Gyorsan száradó, nem porózus és puha szilikon sörtéin akár tízezerrel kevesebb baktérium telepszik meg, mint egy hagyományos fogkefén.

A FOREO ISSA mikro Baby elektromos fogkefe főbb jellemzői

  • Percenként akár 6000 finom impulzussal tisztítja a fogakat
  • 0-tól 5 éves korig
  • A "vidám arc" és a "szomorú arc" funkció segítségével már az elején megerősítheted a helyes fogmosási szokásokat
  • Kompakt, könnyű, utazáshoz ideális
  • A FOREO ISSA mikro Baby egy feltöltéssel akár 200-szor is használható
  • A sörtfejet évente egyszer cserélni kell
  • Nagyban higiénikus, hipoallergén, gyorsan száradó szilikon
  • Használata egyszerű, megakadályozza a baktériumok felgyülemlését
  • Teljesen vízálló

Születéstől 5 éves korig ajánljuk

A fogkefe fején lévő puha és rugalmas szilikon sörték nem sértik fel a fogínyt, puha fogzománchoz kiválóak. Az ISSA micro Baby használata születéstől 5 éves korig ajánlott. Az ISSA micro használatával már a fogak megjelenése előtt csökkenthető a szájban lévő baktériumok mennyisége, eltávolítja az ételmaradékot és finoman masszírozza a fogínyt. A "vidám arc" akkor világít, ha a fogkefét legalább 2 percig használtad. A "szomorú arcot" akkor látod, ha több mint 12 órája nem használtad a fogkefét. Így könnyedén nyomon tudod követni gyermeked fogmosási szokásait.

A FOREO ISSA micro Baby elektromos fogkefe tartós

Az ISSA fogkefe 100%-ban vízálló, könnyű és könnyen szállítható. Egyetlen töltéssel akár kétszázszor is használhatod, és a sörtefejet évente egyszer kell kicserélni. A forradalmi FOREO ISSA fogkefe több színben kapható.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FOREO ISSA mikro Baby, kiwizöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO ISSA mikro Baby. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FOREO ISSA mikro Baby. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO ISSA mikro elektrische Sonic Babyzahnbürste Kiwi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOREO ISSA mikro elektrische Sonic Babyzahnbürste Kiwi.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ