A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

FOREO LUNA Mini 3, menta

Termékkatalógus
FOREO LUNA Mini 3, menta
Arctisztító kefe - szónikus, rendeltetés: bőrtisztítás, masszázs és bőrfiatalítás, vízálló tisztítókészlet, áramellátás: akkumulátoros
Kód:  FORLN441 Termékszám:  7350092139441

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FOREO LUNA Mini 3, menta

Üdvözöljük új partnered a fürdőszobában. A FOREO LUNA Mini 3 tisztító feltétlenül nélkülözhetetlen szerepet játszik a bőrápolásban. Ez egy továbbfejlesztett T-Sonic masszázsgép, amelyen 12 tisztítási intenzitást állíthatsz be, maximális sebessége 8000 impulzus percenként. A legjobb bőrápolás érdekében két tisztítófelülete van ultra-sima szilikon sörtékkel, ami 35-szer higiénikusabb, mint a nylon sörték. Ez a kombináció biztosítja a szennyeződések akár 99,5% -ának hatékony eltávolítását a pórusokból. Ugyanakkor a tisztítás abszolút gyengéd a bőrhöz. Ez a FOREO LUNA Mini 3 tisztítókefe minden típusú bőrre és jól kiegészíti az aktív életed. A készülék kompakt, vízálló, alkalmazásvezérelt és testreszabható. Ezen felül van néhány lenyűgöző funkciója, mint például a 30 másodperces Glow Boost tisztító mód, a „Find My LUNA” funkció és még sok más. Próbáld ki a praktikus FOREO LUNA Mini 3 divatos menta színét, és élvezd, hogy bőröd gyönyörű lesz.

A FOREO LUNA Mini 3 Menta főbb jellemzői

  • FOREO LUNA Mini 3 T-Sonic tisztító és masszírozó
  • Beállíthatsz 12 tisztítási intenzitást, akár 8000 impulzus / perc sebességgel
  • Két tisztítófelület ultra-sima szilikon sörtékkel
  • Hatékonyan és finoman távolítja el a szennyeződések akár 99,5% -át a pórusokból
  • Alkalmas minden bőrtípusra
  • A FOREO LUNA Mini 3 kompakt, vízálló, alkalmazásvezérelt és testreszabható
  • 30 másodperces Glow Boost tisztítási mód
  • Find My Luna - Keresse meg elveszített barátját, Luna Mini 3-at

Egy igazán praktikus segítő a FOREO LUNA Mini 3-hoz

Amikor a FOREO LUNA Mini 3 fejlesztésre került, mindent átgondoltak. Vízálló, így biztonságosan használhatod a zuhany alatt. Éppen edzettél, és szeretnéd élvezni a gyors és minőségi bőrápolást? Pontosan ilyen esetekre van a Glow Boost funkció. Csak nyomd meg kétszer a bekapcsoló gombot a 30 másodperces tisztítási mód elindításához. Az idő elteltével a készülék kikapcsol, és puha és ragyogó bőrrel indulhatsz tovább. Vagy gyakran fordul elő, hogy nem találsz valamit? A praktikus Find My LUNA funkcióval rendelkezik. Csak nyisd meg a Fórum alkalmazást, és kezdd el keresni elveszített barátod. Villogni kezd, pulzál, és könnyebben meg fogod látni. Ebben az alkalmazásban mindent beállíthatsz, és vezérelheted a FOREO LUNA Mini 3-at a telefonodon.

Használat:
Csatlakoztasd készüléket a telefonhoz. Nedvesítsd meg az arcod és alkalmazd kedvenc tisztítószered. Kapcsold be a készüléket, és a mobiltelefon segítségével válaszd ki a kívánt tisztítási módot. Vidd fel a bőrre, és körkörös mozdulatokkal masszírozd. A kiválasztott idő elteltével a készülék kikapcsol. Ezután öblítsd le az arcod és a készüléket is.


Paraméterek

Áramforrás
Akkumulátoros Kész!
Típus
Kefe Kész!
Típus
Szonikus Kész!
Használat
Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás Kész!
Tulajdonságok
Vízhatlan Kész!

Tápellátás

Áramforrás
Akkumulátoros Kész!

Típus

Típus
Kefe Kész!

Típus

Típus
Szonikus Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Vízhatlan Kész!
Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Csatlakozás mobilalkalmazással Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Feltét, Tok, Töltőkábel Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FOREO LUNA Mini 3, menta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO LUNA Mini 3 Mint. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FOREO LUNA Mini 3, mätový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO LUNA Mini 3, neuwertig. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOREO LUNA Mini 3, neuwertig.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ