A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

FOREO tökéletes kép

Termékkatalógus
FOREO tökéletes kép
Bőrtisztító készlet
Kód:  FORDS769 Termékszám:  F076A

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FOREO tökéletes kép

A FOREO Picture Perfect tisztítókészlet két forradalmian új FOREO eszközt tartalmaz egy csomagban - FOREO UFO és FOREO LUNA Mini 2. Az első ilyen UFO tisztítókészlet a hiperinfúziós technológiát (fűtés, hűtés és pulzáló T-Sonic) ötvözi a professzionális kezelésre szolgáló LED-fényterápiával. . USB-vel van feltöltve és 100% -ban vízálló. A FOREO LUNA Mini 2 tisztítókészlet egy háromzónás szilikon bőrkefe T-Sonic technológiával. Ellenáll a baktériumok felhalmozódásának, így akár 35-szer higiénikusabb is, mint a nylon sörtékkel ellátott standard hangkefék. Mindkét tisztítószer kompakt, modern kialakítású és vonzó világos rózsaszínű.

A FOREO Picture Perfect főbb jellemzői

  • FOREO ajándékkészlet a tökéletes bőrtisztításhoz
  • A FOREO Picture Perfect tartalmazza a FOREO UFO-t és a FOREO LUNA Mini 2-t
  • Professzionális arcbőrkezelés percek alatt
  • Tökéletes bőrtisztítás és tisztítás
  • A FOREO UFO hiperinfúziós technológiát kínál fényterápiával
  • A FOREO LUNA Mini 2 akár 99,5% -át eltávolítja a szennyeződéstől és a faggyaltól
  • Csomagolt egy ajándékdobozba

FOREO UFO

Az UFO a világ legmodernebb intelligens arcmaszkja, amelynek célja, hogy kedvenc 20 perces koreai maszkja valódi öröm legyen. Egyesíti az aktivált UFO-maszkokat a T-Sonic hiperinfúziós technológiával (fűtés, hűtés és pulzálás) és a LED-es fényterápiát, hogy otthoni profi módon kezelje. A melegítés megnyitja a pórusokat, a T-Sonic pulzálás az aktív összetevőket a bőrre hozza, és a krioterápia bezárja az aktív összetevőket a bőrben, ugyanakkor meghúzza a bőrt.

FOREO UFO hiperinfúziós technológia

Az UFO-k napi néhány pillanatra elvisznek a saját világába egy olyan technológiával, amely lenyűgöző eredményeket nyújt, miközben az érzékeinek egyedi élményt nyújt. Az UFO Hyperinfusion Technology kihasználja a bőr természetes hő- és hőreakciójának előnyeit, valamint az egyedülálló T-Sonic pulzációt, amely biztosítja, hogy a legtöbbet hozza ki minden maszk alkalmazásából.

FOREO LUNA Mini 2

A forradalmian új LUNA mini 2 tisztítókefe regenerálja a fáradt és szennyezett bőrt, ugyanakkor az egyedi lágy szilikon kialakításának köszönhetően nagyon gyengéd és irritálja a bőrt . A LUNA mini kefekezeléshez naponta kétszer csak annyit kell tennie, hogy friss, ragyogó és sima megjelenést kapjon.

A T-Sonic hatékony hangimpulzusa

A LUNA mini 2 Trinity arckefe most 50% -kal nagyobb és lágyabb szilikonból készül, így kényelmesebb, minden bőrtípusra alkalmazható tisztítás érhető el. Válasszon a nyolc intenzitás közül, és derítse ki a bőrének legmegfelelőbbet. A T-Sonic hangos pulzáció egyedülálló képességet biztosít a szennyeződés és a faggyú akár 99,5% -ának eltávolítására a bőréről. Ezenkívül kezelik a smink maradványait és az elhalt bőrsejteket is, és enyhítő hámlasztást tesznek lehetővé bőrirritáció nélkül.

A csomag tartalma:
FOREO UFO
FOREO LUNA Mini 2

Paraméterek

Áramforrás
Akkumulátoros Kész!
Típus
Tisztítókészlet Kész!
Típus
Szonikus Kész!
Használat
Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás Kész!
Tulajdonságok
Vízhatlan Kész!

Tápellátás

Áramforrás
Akkumulátoros Kész!

Típus

Típus
Tisztítókészlet Kész!

Típus

Típus
Szonikus Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Vízhatlan Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FOREO tökéletes kép Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO Picture Perfect. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FOREO Picture Perfect. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO Bild Perfekt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOREO Bild Perfekt.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ