Shop roku 30 dnů na vrácení

FOREO UFO - Matte Maniac maszk, 6 darab

Termékkatalógus
FOREO UFO - Matte Maniac maszk, 6 darab
Arcpakolás -, hidratáló és tisztítás, zsíros bőrre - 1 240 648,33 Ft/1 kg
Kód:  FORMA975 Termékszám:  F3975

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FOREO UFO - Matte Maniac maszk, 6 darab

HIDRATÁLÓ MASZK ZSÍROS BŐRRE

Ez az extra tisztító aktív szenes maszk eltávolítja a felesleges faggyút és szennyeződést a bőrről, friss és tiszta megjelenést biztosít a bőrnek. Kombináld az UFO Cryo Therapy kezelést kék LED fénnyel a 90 másodperces kényeztető bőrtisztítás során, amely megszabadítja a bőrt a kitágult pórusoktól, beleértve a bőrhibákat is, emellett hosszan tartó egészséges megjelenést nyújt.

TISZTA ÉS EGÉSZSÉGES GONDOSKODÁS EGÉSZ NAP

Az aktív szént tartalmazó frissítő maszk eltávolítja a szennyeződéseket és azonnal megtisztítja a bőrt. Ez az extra olajmentes tisztító maszk segít a természetes bőregyensúly elérésében, puhává teszi a bőrt, így egész nap  tiszta és egészséges megjelenést nyújt. A Matte Maniac koncentrált kozmetikai formula kizárólag a 90 másodperces UFO kezeléssel működik. 

HELYREÁLLÍTJA A PÓRUSOKAT

A Matte Maniac arcmaszk aktív szénből és hólótuszból készült, eltávolítja a zsírt és minimálisra csökkenti az eltömődött pórusok számát. Az abszorbens aktív szén óvatosan vonja ki az összes méreganyagot a szennyeződések és baktériumok eltávolításával a bőr felületéről, és hatékonyan küzdi le a csúnya foltokat. Teljesen természetes hidratáló tulajdonságainak köszönhetően a hólótusz méregteleníti a bőrt és minimalizálja a látható pórusokat.

NAGYSZERŰ KEZELÉS

Az UFO kúra egy 30 másodperces bőrkezeléssel kezdődik, kék LED világítással és melegséggel. A következő 30 másodpercben a szónikus impulzus és a hűvösség együttes hatása és a kék fény kibocsátás következik, amely hatékonyan küzd a szennyeződésekkel és a bőrhibákra összpontosít. Végül a piros LED fény csökkenti a vörösességet, a krioterápia és az egyedülálló koreai hatóanyagok pedig összehúzzák a pórusokat.

A KOREAI GONDOSKODÁS IHLETTE

Amikor a legjobb bőrápolásról van szó, a világ szeme Korea felé fordul, a K-Beauty epicentrum és arcmaszkok szülőhelye felé. Ezért kértünk segítséget a bőrápolás koreai szakértőitől, és közös együttműködésünkből született meg az aktív UFO arcmaszk. Az ultrafinom mikroszálakból készült Matte Maniac maszk a legjobb összetevőket biztosítja számodra.

FŐBB ELŐNYEI


Az aktív szén küzd az akne ellen, óvatosan távolítja el az összes toxint és baktériumot, és ragyogóan tiszta bőrt eredményez.
 


A hólótusz megtisztítja a bőrt és eltávolítja belőle az összes méreganyagot, így csökkentve a pórusok megjelenését, friss és ragyogóvá bőrt garantálva.

MATTE MANIAC KEZELÉS

1. Előkészítés
A bőr termoterápiában részesül és kék LED fényt kap, amely segít a szennyeződés elleni küzdelemben.

2. Tisztítás
30 másodperc után aktiválódik a szónikus impulzus, amely fokozza a kék LED-fény hatását, a bőr hiányosságaira és azok csökkentésére összpontosítva.

3.Megnyugtatás
Fiatalító vörös LED fénnyel segíti a bőr gyógyulását, míg a krioterápia megnyugtatja a bőrt és összehúzza a pórusokat. 



Paraméterek

Tömeg
6 g (0,01 kg) Kész!
Bőrtípus
Atópiás és ekcémás, Zsíros Kész!
Bőrtípus
Zsíros Kész!
Hatás
Hidratáló, Tisztító Kész!

Tömeg

Tömeg
6 g (0,01 kg) Kész!

Specifikáció

Bőrtípus
Atópiás és ekcémás, Zsíros Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Zsíros Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Tisztító Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FOREO UFO - Matte Maniac maszk, 6 darab Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO UFO Maska Matte Maniac, balení po 6ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FOREO UFO – Aktívna maska Matte Maniac, 6 balení. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO UFO Matte Maniac Maske, Packung mit 6 St. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOREO UFO Matte Maniac Maske, Packung mit 6 St.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ