A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

FOREO UFO Mint intelligens arcmaszk

Termékkatalógus
FOREO UFO Mint intelligens arcmaszk
5 1 értékelés
Arckezelő eszköz - ötvözi a T-Sonic hiperinfúziós technológiát és a LED fényterápiát a professzionális kezelés érdekében, USB töltés, 100% -ig vízálló
Kód:  FOUFO007 Termékszám:  F3869 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FOREO UFO Mint intelligens arcmaszk Megszűnt

FOREO UFO Mint intelligens arcmaszk

Forradalmi technológia a ragyogó és tiszta arcbőr érdekében. A FOREO UFO Mint arcápoló készlet a legújabb intelligens arcmaszk. A mentazöld színű FOREO UFO képes egy 20 perces koreai maszk ápoló hatásával megajándékozni mindösszesen 90 másodperc alatt. A készülék ötvözi a hiperinfúzió technológiáját (felmelegítés, lehűtés és T-Sonic pulzáló technológia) a LED fényterápiával, ezáltal a FOREO UFO modell egy többfunkciós, professzionális otthoni ápoló eszköz. Mindegyik kezelés a hőmérséklet és az pulzálás intenzitásának gondosan kiválasztott kombinációját tartalmazza a maximális hatás és a nyugtató arcmasszázs érdekében.

A FOREO UFO Mint intelligens arcmaszk legfontosabb jellemzői

  • Forradalmi tisztító készlet a 360 ° -os arckezeléshez
  • Eszköz modern designnal, egy mentazöld színű repülő csészealj formájában
  • Biztosíts magadnak koreai arcápolást mindössze 90 másodperc alatt
  • Kiváló arcápolási eredményeket biztosít, hatékonyan regenerálja az arcot
  • Előre programozott opciókat kínál számos bőrprobléma kezelésére 
  • A készülék 100%-ig vízálló
  • A FOREO UFO USB-n keresztül töltődik
  • Kapcsolódás lehetősége a mobil alkalmazáshoz a programok és lehetőségek egyszerű áttekintéséhez

Többszörös terápia

Hőkezelés - Az UFO felmelegíti az arcbőrt, lágyabbá és rugalmasabbá teszi, kitágítja a pórusokat így a maszk bejut a bőr mélyebb rétegeibe. 
Krioterápia - A bőr lehűtése fokozza és formálja a bőrt, csökkenti a duzzanatokat, felgyorsítja az akne gyógyulását és csökkenti a gyulladás kockázatát is.
Fototerápia - Az RGB LED fények (vörös, kék és zöld) segítségével létrehozott fényterápia számos különböző programot ajánl, amik közül mindegyik a bőr javát szolgálja. A piros szín eltünteti az öregedés jeleit, és elősegíti a kollagén termelését. A zöld fény világosabbá és egyenletesebbé teszi a bőr tónusát. A kék színű megvilágítás elpusztítja az aknét okozó baktériumokat, és elősegíti a megfelelő vérkeringést.
A pulzáló T-Sonic technológia - segíti a hatóanyagok fokozott bejutását a bőrbe, emellett kellemes arcregeneráló masszázst is nyújt.

FOREO maszkok

A FOREO UFO Mint arcápoló készülékhez különleges FOREO maszkokat is terveztek, mindegyik maszk más-más arcápoló célt szolgál. A maszkok alkalmazása nagyon egyszerű. A FOREO UFO készüléke óvatosan csúszik végig az arc minden centiméterén, így aktiválja az exkluzív koreai maszkok legfontosabb összetevőit, a lágy mikroszálas anyag gyógynövényeket és gyümölcskivonatokat, koncentrált növényi olajokat vagy a legintenzívebb élmény érdekében természetes virágvizet juttat a bőrbe. Az UFO készülékét az intelligens mobilalkalmazás segítségével csatlakoztathatod az okostelefonhoz az egyedi bőrkezelések kivitelezésére.

Paraméterek

Áramforrás
Akkumulátoros Kész!
Típus
Tisztítókészlet Kész!
Típus
Szonikus Kész!
Használat
Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás Kész!
Tulajdonságok
Vízhatlan Kész!

Tápellátás

Áramforrás
Akkumulátoros Kész!

Típus

Típus
Tisztítókészlet Kész!

Típus

Típus
Szonikus Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Vízhatlan Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Töltőkábel Kész!

Rendeltetés

Használat
Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO UFO Maska na obličej pro obnovu pleti, Mint. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FOREO UFO Mint. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO UFO Mint.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ