30 dnů na vrácení Shop roku

FOREO UFO - Shimmer Freak maszk, 6 csomag

Termékkatalógus
FOREO UFO - Shimmer Freak maszk, 6 csomag
Arcpakolás - hidratáló, világosító, tömege 4 g - 1 860 972,50 Ft/1 kg
Kód:  FORMA982 Termékszám:  F3982

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FOREO UFO - Shimmer Freak maszk, 6 csomag

KÜLÖNLEGES SZEMMASZK

Felejtsd el a reggeli kávét, ez a koffeines maszk pontosan az, amire szüksége van ahhoz, hogy mindössze 90 másodperc alatt megszabadulj a fáradtság jeleitől. A Shimmer Freak maszk a fényvisszaverő részecskékkel azonnal csökkenti a sötét karikákat a szem alatt, míg az UFO Cryo-Therapy frissíti a szem körüli finom bőrt.

ZÖLD KÁVÉ A BŐRRE

Frissítsd fel a fáradt szemeid a koffeinnel-átitatott maszkkal, amely enyhíti a szemek alatt található sötét karikákat, és gyengéd, ragyogó fényt biztosít a bőrödnek. A hidratáló Shimmer Freak arcpakolás azonnal mérsékli a látható vékony vonalakat, és élénkíti a szem körüli finom bőrt.

HAGYOMÁNYOS FORMULA KOREAI TANÚSÍTVÁNNYAL

Ez a frissítő formula az UFO készülékével működik, és a 90 másodperces regenerációs kezelésnek köszönhetően élénkíti a szem környékét. A hidratáló arcmaszk niacinamidot tartalmaz, amely egységesíti a bőr tónusát és biztosítja a bőr felületének egészséges megjelenését. A rózsavíz és a koffein tele vannak antioxidánsokkal, amelyek erősítik a bőrszövetet, harcolnak a duzzanatok ellen és tartós, egészséges megjelenést biztosítanak.

REGENERÁLÓ MASZK A SZEMEKRE 

A Shimmer Freak arcmaszk szónikus impulzusokkal, piros LED fénnyel és krioterápiával serkenti a keringést, hogy azonnal felébressze a szemeid. Harminc másodperc után további 30 másodperces duzzanatcsökkentő kezelés szükséges a szem alatti karikák eltüntetéséhez. A kezelés végén a kék LED-fény aktiválódik a felesleges bőr eltávolításához, emellett egy kis ragyogást biztosít az egészségesebb bőrért.

A KOREAI GONDOSKODÁS IHLETTE

Amikor a legjobb bőrápolásról van szó, a világ szeme Korea felé fordul, a K-Beauty epicentrum és arcmaszkok szülőhelye felé. Ezért kértünk segítséget a bőrápolás koreai szakértőitől, és közös együttműködésünkből született meg az aktív UFO arcmaszk. Az ultrafinom mikroszálakból készült Shimmer Freak maszk a legjobb összetevőket biztosítja számodra.

FŐBB ELŐNYEI


A niacinamid az öregedésgátló tulajdonságai révén új életet ad az öregedő bőrnek, kisimítja a finom vonalakat és fokozza a bőr simaságát.
 

A koffein és a rózsavíz antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően megerősíti a bőrszövetet és harcol a szem kontúrja körül jelentkező duzzanatok ellen.

SHIMMER FREAK KEZELÉS

1. Előkészületek
A szónikus impulzus és a piros LED fény fokozza a véráramlást, a hűtéssel kombinálva biztosítja a szem környékének energiáját.

2. Használat
A hűtés csökkenti a duzzanatot, míg a piros LED fény és a szónikus impulzus segít a maszk összetevőinek felszívódásában.

3.Felfrissítés
A kék LED-fény aktiválása feszesíti a laza bőrt, világosabbá és egészségesebbé teszi a szemkörnyéket.



Paraméterek

Tömeg
4 g (0 kg) Kész!
Hatás
Hidratáló, Világosító Kész!

Tömeg

Tömeg
4 g (0 kg) Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Világosító Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FOREO UFO - Shimmer Freak maszk, 6 csomag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO UFO Maska Shimmer Freak, balení po 6ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FOREO UFO – Aktívna maska Shimmer Freak, 6 balení. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO UFO Shimmer Freak Maske, Packung mit 6 St. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOREO UFO Shimmer Freak Maske, Packung mit 6 St.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ