A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Forgószékek és fotelek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Mechanika
Aszinkron
(137)
Hintázó
(235)
Szinkron
(276)
Mechanika nélkül
(313)
Body Balance
(11)
Konstrukció
Beállítási lehetőségek
Ülésmagasság
(947)
Háttámla dőlésszöge
(354)
Deréktámasz magassága
(192)
Fejtámla magassága
(171)
Háttámla vízszintes helyzetbe állítása
(142)
Maximális terhelhetőség
90 kg
200 kg
-

Forgószéket vagy fotelt keresel a számítógéphez, az íróasztalhoz vagy csak alkalmi üldögélésre? A megfelelő típus megtalálása különösen fontos az egészséged és kényelmed szempontjából, továbbá teljesítményedre is kihathat. Tanácsot adunk, hogy milyen paraméterekre figyelj az igényeidnek megfelelő gurulós szék kiválasztásakor.

Tovább

Forgószék típusok rendeltetésük szerint

Új forgószék vagy fotel kiválasztásakor elsősorban azt vedd figyelembe, hogy mire szeretnéd majd használni.

Irodai forgószékek

Az irodaszékeket ergonómiailag egy normál nyolcórás munkanapra tervezték. A fotelekkel ellentétben számos beállítási lehetőséggel rendelkeznek, hogy pontosan megfeleljenek az igényeidnek. Bárhol használhatók - a tárgyalóban, vagy íróasztal szék, számítógép szék gyanánt.

Gamer székek

A gamer székek a hosszú ideig tartó PC-s videójátékozáshoz vannak kialakítva. Különleges megjelenésükön túlmenően a hagyományos irodai forgószékektől a magasított oldalsó szegélyek és a szék vízszintes helyzetbe dönthetősége különbözteti meg.

i

Mielőtt új gurulós széket vásárolsz, érdemes megfontolni, hogy milyen legyen a kárpitozás anyaga. Például egy bőr forgószék ugyan elegánsan, de nyáron túl meleg lehet.

Irodai fotelek

Az irodai fotelek rendszerint hintamechanizmussal rendelkeznek, és általában vonzóbb kialakításúak, mint egy sima forgószék. A legtöbb esetben az ülés a háttámlához van rögzítve, ami korlátozott testreszabási lehetőségeket eredményez. Munkád végeztével relaxációs fotelként is használhatod.

Gamer fotelek

A gamer fotelek puha párnázottságukkal, jellegzetes oldalsó díszítésükkel és hintamechanizmusukkal hívják fel magukra a figyelmet. Mint számítógépszék leginkább rövidebb PC-s játékra vagy pihenésre alkalmasak.

Forgószék vagy fotel kiválasztásakor ne feledkezz meg a maximális terhelhetőségről – ha ezt mégis figyelmen kívül hagyod, a görgős szék idő előtt károsodhat. Ezért előre tisztázd, hogy ki fogja használni az új íróasztalszéket.

Gerinckímélő forgószékek

A gerinckímélő gurulós székek azok számára lettek tervezve, akik napjuk jelentős részét ülve töltik. Különleges ergonómiai kialakításuknak köszönhetően aktív ülésre, azaz helyes testtartásra ösztönöznek. A gerinckímélő forgószékek ezért megelőzik, illetve enyhítik a háti és nyaki fájdalmakat.


Gyermek forgószékek

A gyermek forgószékek biztosítják a gyermekek hátának megfelelő fejlődését, és megelőzik a gerincferdülést vagy más hátproblémákat. A rajzolástól a házi feladat elkészítéséig mindenféle tevékenységhez alkalmas a gurulós gyerekszék.

Gyermekkel együtt növő székek

A gyermekkel együtt növő székeket azoknak a szülőknek tervezték, akik azt szeretnék, hogy a szék együtt nőjön a gyermekükkel, miközben az ülés ugyanolyan ergonomikus 4 éves, vagy akár 15 évesen is. Ezeket a székeket további két csoportra oszthatjuk a felhasználásuk alapján gyermekkel együtt növő étkező- és gyermekkel együtt növő íróasztalszékekre - csak el kell dönteni, hogy hol szeretnénk használni.

Konferenciaszékek

A konferenciaszékek használhatók tárgyalóban, váróteremben, irodában vagy iskolában. Nem túl kényelmesek, de kisebb méretüknek és könnyebb súlyuknak köszönhetően könnyen hordozhatók.

Hát nélküli ülőkék

A háttámla nélküli design ülőkék előnyösek a hátnak, és modern megjelenést kölcsönöznek otthonodnak. Sokféle kivitelben kaphatók, így létezik hát nélküli forgószék, ezen kívül pedig némelyikben extra tárolóhely is helyet kap.

Forgószék mechanika

Az ülőfelület állíthatóságát a forgószék mechanikai típusa határozza meg. A három fő mechanika a következő:

  1. A szinkron mechanikájú gurulós szék támogatja a dinamikus ülést, ezért gyakori és folyamatos használatra alkalmas. A forgószék folyamatosan követi a testtartásod, hátradőléskor az ülés megemelkedik
  2. Az aszinkron mechanikájú görgős szék is maximálisan alkalmazkodik a testtartásodhoz. Az ülés és a háttámla pozíciója 3 különböző karral állítható be egymástól függetlenül, de az ülés nem emelkedik meg, amikor hátradőlsz.
  3. A hintamechanikájú forgószék elsősorban pihenésre ajánlott. Nem teszi lehetővé az ülés és a háttámla dőlésszögének beállítását, ezért folyamatos használatra nem alkalmas.

A gurulós szék szinkron mechanika előnyei és hátrányai

  • A háttámla dőlése – automatikusan dől, ha az ülőlap dőlésszöge változik.
  • Egészséges tartás – a forgószék folyamatosan másolja a testtartást, és jó ergonómiai tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Állítható – A gurulós széket fixálni lehet egy helyzetben vagy szabadon is mozoghat.
  • Kevésbé rugalmas beállítási lehetőségek – Az ülést és a háttámlát nem lehet egymástól függetlenül beállítani, a görgős szék automatikusan billen, ha előredőlünk.

!

Aszinkron mechanika pontosan azt nyújtja, ami a szinkronos forgószékekből hiányzik. Az aszinkron székek támláját és ülését egymástól függetlenül három különböző pozícióba lehet beállítani.

Forgószék és fotel tartozékok

A forgószék- és foteltartozékok tovább növelik a komfortérzetet ülés közben. Vásárlás előtt azonban győződj meg arról, hogy a tartozék kompatibilis-e a székeddel.

Amikor forgószéket választasz, figyelj a görgők anyagára is, és válassz a padlónak megfelelően. Ezzel elejét veheted a nem kívánt károknak.

Milyen más típusú székekkel találkozhatsz még?

Egyes székek extra funkciókkal vagy jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek hasznosak lehetnek.

  • A gurulós szék mozgatása és irányítása egyszerű.
  • A fekvőfotel kényelmi vagy pihenési célból dönthető.
  • A háttámla nélküli szék erősíti a hátat és aktív ülésre ösztönöz.
  • A forgószék lehetővé teszi a tengelye körüli forgást.
  • A karfás szék arra kényszeríti használóját, hogy egyenesen üljön, miközben helyet ad a karok pihentetésére.
  • Az egyensúlyozó üléssel rendelkező labdaszék a medencéddel együtt mozog, akár egy fitneszlabda. Az aktív ülést támogatják és hosszú távon is használhatók.

i

Nem találtad a keresett információt? Böngéssz az irodai szék vagy karosszék kiválasztásáról szóló cikkünkben.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 052 termék
4,9
Noblechairs HERO Black Edition
Gamer szék - szinkron mechanika, deréktámasz és fejtámla, magasság és mozgatás előre/hátra kartámasz, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), műanyag kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 150 kg
200 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: NBC023a
AROZZI VERNAZZA Soft Fabric Dark Grey - Gamer szék Típusok
4,8 19×
AROZZI VERNAZZA Soft Fabric Dark Grey
Gamer szék - textil huzat, hintamechanika, deréktámasz és fejtámla, magasság kartámasz, egyensúlyozós és fém szerkezet, fém lábak, műanyag kerekek, szürke kivitel, terhelhetősége 145 kg
156 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AROZ1a3
3,5 27×
MARVO CH-106BK
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr, hintamechanika, deréktámasz és fejtámla, forgó és műanyag szerkezet, műanyag lábak, műanyag kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 150 kg
71 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MARV00f1
MOSH AIRFLOW-702 kék - Irodai szék Típusok
4,2 20×
MOSH AIRFLOW-702 kék
Irodai szék - kimagasló kényelem, számos pozicionálási lehetőség, minőségi kialakítás alumínium ötvözetből, strapabíró, légáteresztő, hálós anyag, aktív biozónák, króm kartámasz, ellenáll a nagyobb terhelésnek, teherbírás 150 kg
229 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MSH511b
MOSH AIRFLOW-702 fekete - Irodai szék Típusok
4,2 20×
MOSH AIRFLOW-702 fekete
Irodai szék - kimagasló kényelem, számos pozicionálási lehetőség, minőségi kialakítás alumínium ötvözetből, légáteresztő és strapabíró hálós anyag, aktív biozónák rendszere, króm kartámasz, ellenáll a nagyobb terhelésnek is, teherbírás 150 kg
229 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MSH511a
MOSH AIRFLOW-601 fekete - Irodai szék Típusok
4,0 10×
MOSH AIRFLOW-601 fekete
Irodai szék - hintamechanikával, deréktámla és fejtámla, magasság, felső rész elforgatása és mozgatás előre/hátra kartámasz, műanyag, fém és forgó szerkezet, textil bevonat, ülés töltete: hideg hab (HR hab), univerzális, gumírozott kerekek, színe: fekete, terhelhetősége: 120 kg
135 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MSH514c
5,0
Noblechairs EPIC TX, antracit
Gamer szék - textil huzat, szinkron mechanika, deréktámasz és fejtámla, magasság és mozgatás előre/hátra kartámasz, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), műanyag kerekek, szürke kivitel, terhelhetősége 120 kg
Leárazás -4 %
153 890 Ft 159 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: NBC020a
Rapture NESTIE Junior fekete - Gamer szék
Típusok
4,4 27×
Rapture NESTIE Junior fekete
Gamer szék - kifejezetten fiatalabb játékosok és kisebb testalkatúak számára kialakítva, 90° és 150° közötti tartományban állítható háttámla, állítható magasságú kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható magasságú ülés, bármilyen pozícióban rögzíthető háttámla, szintetikus bőr, perforált részekkel ellátott ülés és háttámla, forgó konstrukció, szőnyeghez alkalmas kemény görgők, terhelhetősége 100 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
65 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0100b
4,9
Rapture FRIGATE fekete
Gamer szék - 90° - 135° tartományban állítható háttámla, magasságban, előre/hátra és dőlésszögben állítható 3D kartámaszok, párnák nyaki és ágyéki gerinctámaszhoz, állítható magasságú ülés perforált huzattal, a háttámla tetszőleges pozícióban történő rögzítésének lehetősége, lengőszerkezet állítható lengésállósággal, burkolat minőségi PU bőrből, forgatható konstrukció, kemény kerekek szőnyegre is alkalmasak, acél alváz (kereszt), terhelhetősége 120 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
98 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0370b
4,3 12×
MOSH AIRFLOW-521 fekete
Irodai szék - hintamechanikával és zárral, deréktámla és fejtámla, magasság, felső rész elforgatása és mozgatás előre/hátra kartámasz, fém és forgó szerkezet, hálós anyag bevonat, ülés töltete: hálós anyag, műanyag kereszt, univerzális, műanyag kerekek, színe: fekete, terhelhetősége: 120 kg
135 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MSH513a
4,0
ASUS ROG CHARIOT Gaming Chair
Gamer szék - bőr huzat, aszinkron-mechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga molitan (PUR hab), fém kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 120 kg
248 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: NO261d3
Rapture GRAND PRIX piros - Gamer szék
Típusok
4,3 16×
Rapture GRAND PRIX piros
Gamer szék - 90° és 160° közötti tartományban állítható háttámla, magasságban, oldalirányban, mélységben és szögben állítható kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható magasságú ülés, bármilyen pozícióban rögzíthető háttámla, állítható hintázási ellenállás, szintetikus bőr, textilszegmensekkel ellátott ülés és háttámla, forgó konstrukció acél vázzal (kereszt), szőnyeghez alkalmas kemény görgők, terhelhetősége 130 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
105 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0350b
5,0
FURY AVENGER L, fekete-fehér
Gamer fotel - huzat anyaga textil, szintetikus bőr, aszinkron-mechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, forgó és műanyag szerkezet, ülés töltőanyaga molitan (PUR hab), műanyag lábak, gumírozott kerekek, fehér és fekete kivitel, terhelhetősége 150 kg
Szuper ár
44 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GENES002a1
Rapture PODIUM piros - Gamer szék Típusok
4,1 70×
Rapture PODIUM piros
Gamer szék - 90°-tól 160°-ig állítható háttámla, állítható magasságú és dőlésszögű karfák, a nyaki és az ágyéki gerincet megtámasztó párnák, állítható magasságú ülés, a háttámla bármelyik pozícióban rögzíthető, állítható hintázás, műbőr, ülés és háttámla textilbetétekkel, forgó kialakítás, szőnyegekhez alkalmas kemény görgők, terhelhetősége 120 kg
Szuper ár
81 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0200d
CONNECT IT Monaco Pro CGC-1200-BK, fekete - Gamer szék Típusok
4,1 43×
CONNECT IT Monaco Pro CGC-1200-BK, fekete
Gamer szék - textil huzat, hintamechanika, deréktámasz és fejtámla, magasság és felső rész elforgatása kartámasz, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga molitan (PUR hab), fém lábak, gumírozott kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 150 kg
95 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CTchGc10
4,8 65×
Anda Seat Kaiser Series 3 XL fehér
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), gumírozott kerekek, fehér kivitel, terhelhetősége 200 kg
199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MENTL011
4,9
Noblechairs HERO Java Edition
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr, zárral deréktámasz és fejtámla, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, forgó és fém szerkezet, fém lábak, fekete kivitel, terhelhetősége 150 kg
Leárazás -7 %
189 990 Ft 203 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: NBC028a
4,5
HOMEPRO Furisio
Irodai szék - hintamechanikával, fejtámla, fém és forgó szerkezet, huzat anyaga: textil és szintetikus bőr, ülés töltete: molitan (PUR hab), fém kereszt, kemény felületekhez, műanyag kerekek, színe: szürke, terhelhetősége: 120 kg
78 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: ATR006b2
Razer Enki Black - Gamer szék Típusok
4,0
Razer Enki Black
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr, fejtámla, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, forgó és fém szerkezet, fekete kivitel, terhelhetősége 136 kg
159 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MR090b2
CONNECT IT LeMans Pro CGC-0700-BK - fekete - Gamer szék Típusok
4,4 61×
CONNECT IT LeMans Pro CGC-0700-BK - fekete
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga molitan (PUR hab), műanyag kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 150 kg
53 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CTchGc4a
Anda Seat Kaiser Series 2 Premium Gaming Chair - XL Maroon - Gamer szék Típusok
4,7 22×
Anda Seat Kaiser Series 2 Premium Gaming Chair - XL Maroon
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), gumírozott kerekek, piros kivitel, terhelhetősége 200 kg
147 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MENTL035
Anda Seat T - Pro 2 XL fekete - Gamer szék Típusok
4,9 23×
Anda Seat T - Pro 2 XL fekete
Gamer szék - textil huzat, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), gumírozott kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 200 kg
164 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MENTL004
4,7 40×
Anda Seat Phantom 3 L fekete/arany
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), műanyag lábak, gumírozott kerekek, fekete és arany kivitel, terhelhetősége 100 kg
134 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MENTL019
4,7
Cougar ARGO fekete
Gamer szék - hálós anyag huzat, szinkron mechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság és felső rész elforgatása kartámasz, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga molitan (PUR hab), fém lábak, műanyag kerekek, fekete és narancssárga kivitel, terhelhetősége 160 kg
198 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: MH917a

Forgószékek és fotelek

Forgószékek és fotelek

A Forgószékek és fotelek kategóriában összesen 1052 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ