Akvizice ApF HU Rapture

Coollaboratory Liquid Metal Pad GPU

Termékkatalógus
Coollaboratory Liquid Metal Pad GPU
4,3 20 értékelés
Hővezető lap - GPU hővezető alátét, 100% folyékony fémötvözetek
Kód:  CA084b

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Coollaboratory Liquid Metal Pad GPU Megszűnt

Coollaboratory Liquid Metal Pad GPU

Egyszerűen telepíthető, csúcsminőségű hővezető alátét videokártyák grafikai processzorához. A hő elvezetését a processzorból a hűtőbe a felhasznált fémötvözetek biztosítják, amelyek felhevülés következtében cseppfolyós halmazállapotra tesznek szert. A telepítés rendkívül egyszerű. Elegendő a processzor és a hűtő érintkezési felületeit megtisztítani, a hővezető alátétet a processzorra helyezni majd ezt követően a hűtőt beszerelni. Végső lépés a processzor megterhelése, amely révén az 58 °C hőmérsékletre tesz szert. Az alátét így olvadáspontját elérve teljesen működésbe lép. A hatékonyabb hőelvezetés órajel növeléskor nagyobb teljesítményben, fokozott stabilitásban és a processzor hosszabb élettartamában nyilvánul meg.


Műszaki adatok:

Alkalmazás:
GPU

Méretek:
20 x 20 mm

Olvadáspont:
58 °C

Sűrűség:
8,29 g/cm3

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Coollaboratory Liguid Metal Pad GPU. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Coollaboratory Liguid Metal Pad GPU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Coollaboratory Liguid Metall Pad GPU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Coollaboratory Liguid Metall Pad GPU.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ