A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Kingston Micro SDHC 4GB Class 4

Termékkatalógus
Kingston Micro SDHC 4GB Class 4
4,6 135 értékelés
Memóriakártya
Kód:  DU007f8 Termékszám:  SDC4/4GBSP Gyártó honlapja:

Kingston Micro SDHC 4GB Class 4

Miniatűr, modern Micro Secure Digital (TransFlash) típusú memóriakártya, amelynek felhasználási területe a modern mobil eszközök, például mobiltelefonok, határidőnaplók és a kézi számítógépek. A kártya 4GB kapacitású és megfelel a Class 4 sebesség szabványnak.

A modern SDHC (Secure Digital High Capacity) formátum egy új generációját képviseli a méretben megegyező Secure Digital memóriakártyáknak. Ez főleg a nagyobb kapacitásban és írási és olvasási sebességben különbözik a régebbi típustól. A fő előnye azonban az, hogy meghatározott osztályokba sorolható, ami garantálja a minimális írási sebességet (Class 4 = 4 MB/s). Ez ahhoz szükséges, hogy ki tudja választani a megfelelő típusú kártyát, illetve meg tudjon győződjön arról, hogy a kártya tudja majd kezelni a folyamatos adatfolyam megfelelő sebességgel történő eltárolását. Ennek a kártyának a használatakor a készüléknek is kompatibilisnek kell lennie az SDHC formátummal, amelyet a legkönnyebben arról ismerni fel, hogy megtalálható rajta az SDHC technológia logója. Készülékek SDHC támogatása visszafelé kompatibilis a hagyományos SD (Secure Digital) kártyákkal.

Műszaki adatok:

Típus: Micro Secure Digital (TransFlash)
Kapacitás: 4GB
A minimális folyamatos adatátviteli sebessége 4 MB / s
Méretek: 15 x 11 x 1 mm-es
Súly: 1,41 g

Paraméterek

Tárhelykapacitás
4 GB Kész!
Olvasási sebesség
4 MB/s Kész!
Írási sebesség
4 MB/s Kész!
Sebességosztály
Class 4 Kész!

Kapacitás

Tárhelykapacitás
4 GB Kész!

Sebesség

Olvasási sebesség
4 MB/s Kész!
Írási sebesség
4 MB/s Kész!

Sebességkategória

Sebességosztály
Class 4 Kész!

A Kingston Technology egy amerikai vállalat, amely számítógépes perifériák gyártására szakosodott. A vállalat története 1987-ig nyúlik vissza, amikor a Tajvanról bevándorolt John Tu és David Sun megalapította a céget. A Kingston főleg adattároló eszközök - USB flash meghajtók, valamint HDD-k és SSD-k – gyártására összpontosít, valamint a cég a DRAM-ok valaha volt legfontosabb gyártója is.

Megjegyzés:
» További Memóriakártyák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kingston Micro SDHC 4GB Class 4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston MicroSDHC 4GB Class 4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kingston Micro SDHC 4 GB Class 4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston Micro SDHC Class 4 4 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston Micro SDHC Class 4 4 GB.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ