A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Mad Catz R.A.T. 8

Termékkatalógus
Mad Catz R.A.T. 8
4,2 8 értékelés
Gamer egér - Pixart PMW3360 érzékelő, akár 12000 DPI felbontás, 11 programozható gomb, USB, 50G gyorsulás
Kód:  MH701ac33 Termékszám:  MCB4373300A3/04/1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mad Catz R.A.T. 8

A RAT 8 egeret a tartósság jegyében tervezték, olyan anyagokat és komponenseket használva, amelyek megfelelnek az elvárásoknak. Az egeret szuperkönnyű alumínium vázra építették, amely garantálja, hogy a helyzetérzékelő mindig tökéletes pozícióban legyen. Ráadásul ennek köszönhetően minden vezérlőelem stabilan illeszkedik a helyére még hosszútávú használat után is. A megbízható OMRON gombok 50 millió kattintásos élettartammal garantálják, hogy még a legtöbb eseményen résztvevő játékos se lőjön mellé.

Legfontosabb jellemzők

  • Top játék egér
  • Állítható tapadás és súly
  • 11 programozható gomb
  • OMRON kapcsolók akár 50 millió kattintásnyi élettartammal
  • Intelligens LED-es háttérvilágítás 16,8 millió színnel és effektekkel
  • Korlátlan számú programozható profil PC-s játékokhoz és alkalmazásokhoz
  • Cserélhető súlyok és gumi elemek

Egyedi vagy!

Mindannyian különbözőek vagyunk, és a számítógépes játékok esetében ez kétszeresen is igaz. Éppen ezért a RAT 8 egeret úgy tervezték, hogy a fő vezérlőelemeket a játékhoz igazíthasd. Testreszabható, hogy megfeleljen az igényeidnek, a tenyér, az ujjak és a hüvelykujj pozíciója valamint az egér súlya is beállítható. Változtathatsz a tapadáson, hogy teljesen megfeleljen az elvárásaidnak, beállíthatod a tengelyirányt és az egér súlyozását az extra súlyokkal. Ezen kívül a háttérvilágítás is módosítható, amelyet a gyártó KAMELEON RGB-nek nevez. Öt előre beállított profil közül választhatsz (Rainbow, Breathe, Cycle, Beat, Solid).

A végtelen számú profil

A RAT egér testreszabhatósága túlmutat az eszköz fizikai oldalán. Javíthatsz a játékbeli sikereiden a szenzor érzékenységének, a gombok válaszidejének, és a háttérvilágítás intenzitásának és színének beállításával. Korlátlan mennyiségű profil áll rendelkezésedre az összes játékhoz és alkalmazáshoz. Nagyon könnyen létrehozhatsz összetett makró parancsokat, amelyek induláskor egy milliszekundum alatt lefutnak. Mesterlövészek számára lehetőség van a pontos célzás funkció használatára, a szenzor sebességének csökkentésével vagy növelésével egy gombnyomással. A felbontás, emelési magasság és az USB port frekvenciájának beállítására szintén van lehetőség.

 

Paraméterek

Tömeg
0,15 kg Kész!
Interfész
USB Kész!
Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Méret & súly

Tömeg
0,15 kg Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mad Catz R.A.T. 8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz R.A.T. 8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mad Catz R.A.T. 8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz R.A.T. 8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz R.A.T. 8.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ