A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU Velikonoce HU

Kérdések és válaszok: PC komponensek összeszerelése (teljesítés 6 munkanaptól)

Termékkatalógus
PC komponensek összeszerelése (teljesítés 6 munkanaptól) - Szolgáltatás

Kérdések és válaszok: PC komponensek összeszerelése (teljesítés 6 munkanaptól)

Ezen az oldalon találod a(z) PC komponensek összeszerelése (teljesítés 6 munkanaptól) témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy PC komponensek összeszerelése (teljesítés 6 munkanaptól) vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) PC komponensek összeszerelése (teljesítés 6 munkanaptól) fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
16 910 Ft
Megrendelhető

Tisztelt Alza.hu, Összeszerelt számítógép esetében személyes átvételekor van-e lehetőség arra, hogy az alkatrészek dobozait is megkapjam? Előre köszönöm a válaszukat!

Hejben is megvehető

az alza csak merendelni lehet vagy a alza boltban megvehető?

Tisztelt alza személyes vásárlás esetén ha kérem a számítógép össze szerelését azt egyből össze szerelik ott a munka társak? És lehet vinni?

Tisztelt Alza.hu! Az önök webshopjában az általam kívánt gépházat leszámítva minden alkatrészt megtaláltam, amit az új számítógépembe terveztem. Az lenne a kérdésem, hogy van-e bármilyen mód arra, hogy olyan gépházba szereljék össze számítógépet, amely jelenleg nem része az Alza.hu kínálatának? Válaszukat előre is köszönöm!

Tisztelt Alza.hu, Ha összeállítok egy számítógépet a webshopjukon és azt szeretném hogy önök rakják össze, akkor az alkatrészek mellé elég csak betenni a kosárba a "Pc komponensek összeszerelését"? Illetve, jelenleg ajándékként kapható egy NVMe2-es SSD a Gigabyte Z570 Master alaplap mellé, ezt is beszerelik-e vagy erre külön kéne megkérjem önöket ha egy komponenshez ajándék is jár ami szintén komponens és szeretném ha be lenne szerelve.

Tisztelt Alza.hu, Ha egy komplett gépet állítok össze, úgy, hogy az összeszerelést önökre bízom, akkor a BIOS frissítést is lehet kérni? Ha igen, akkor az mennyibe kerül, vagy az összeszerelési ár tartalmazza? Illetve van-e lehetőség olyan kérésekre, mint a CPU gyári hűtőpaszta helyett általam választott pasztát használni?

Pasztázást is csináltok?

P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ