Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Fossil Gen5 Carlyle HR - rozsdamentes acél

Termékkatalógus
Fossil Gen5 Carlyle HR - rozsdamentes acél
3,4 6 értékelés
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, kapcsolódás: WiFi és Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 30 m (3 ATM), Wear OS, Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 8000 MB, üveg anyaga: gorilla glass, tok anyaga: rozsdamentes acél, szíj anyaga: rozsdamentes acél
Kód:  FSLWEA001 Termékszám:  FTW4024

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fossil Gen5 Carlyle HR - rozsdamentes acél

Szerezz magadnak igazán nagy örömet és vásárold meg a Fossil Gen5 Carlyle HR okosórát. Lenyűgöz klasszikus stílusos rozsdamentes acél kialakításával, amely újra divatba jött. Az okosóra érintőképernyővel és jelentős memória kapacitással büszkélkedhet. Egy 22 mm széles eltávolítható szíjjal érkezik. Az óra egyik előnye a 3 elérhető intelligens akkumulátor üzemmód, amely több nappal is meghosszabbíthatja az akkumulátor üzemidejét. A Google Wear OS operációs rendszerű Fossil okosóra kompatibilis az Android és az iPhone okostelefonokkal.



A Fossil Gen5 Carlyle HR intelligens karóra főbb jellemzői

  • Elegáns megjelenésű Fossil Gen5 Carlyle HR rozsdamentes acél karóra
  • Az óra érintőképernyővel és jelentős memóriakapacitással rendelkezik
  • 3 intelligens akkumulátor üzemmóddal
  • Kompatibilis az iPhone és az Android telefonokkal
  • A Google Asszisztens segítségével mindenről tájékozódhatsz, ami érdekel
  • A Fossil órák egész nap üzemképesek
  • 1,28"-es érintőképernyő kiváló színekkel
  • A számlapot az ízlésed szerint állíthatod be
  • A Fossil Gen5 Carlyle HR számos hasznos funkciót kínál
  • Automatikusan számolja a lépéseket, a megtett távolságot, az elégetett kalóriákat vagy a pulzusszámot
  • Helymeghatározás a telefon hordozása nélkül
  • 30 méterig vízálló

Okosóra

A Fossil Gen5 okosóra segítségével mindig tökéletes áttekintést kapsz mindenről, így semmiről sem maradsz le. Az óra csatlakozik az okostelefonodhoz, így tényleg soha semmi nem megy ki a fejedből. Az Android és iOS készülékekkel kompatibilis, kimondottan az Android OS 6.0 vagy újabb (kivéve a Go) vagy az iOS 10 vagy újabb modellekkel. Bluetooth 4.2 és Wi-Fi 802.11 b/g/n kapcsolattal kommunikál a külvilággal.

Hosszú üzemidő

A remek akkumulátor üzemidőnek köszönhetően nem szükséges amiatt aggódnod, hogy bármiről is lemaradnál napközben. A Fossil okosóra egész nap kitart és mindig kéznél van, amikor szükséged van rá. A 3 intelligens akkumulátor üzemmód akár több nappal meghosszabbítja a készülék üzemidejét. Rendelkezésedre áll egy klasszikus, 1 napos készenléti mód, egy 2-3 napos készenléti mód és egy, csak az időt megjelenítő 1 hónapos készenléti mód is. Amennyiben egyik opció sem felel meg a felsoroltak közül, úgy kézzel is beállíthatod a készenléti üzemmód kívánt idejét.

Google asszisztens

Olyan helyzetben vagy, amikor nem tudod igazán, mit kellene tenned? Nyugodtan kérdezd meg az okosórádat, bármiről is legyen szó. Ez nagyon hihetetlennek tűnik számodra? Pedig nem az. Kérd a Google Asszisztens segítségét, hogy többet tudj meg arról a dologról, ami eszedbe jutott. A választ és az értesítéseket ezt követően a Fossil Gen5 Carlyle HR okosórába épített hangszórón keresztül hallod majd. Az órád segítségével hívásokat is intézhetsz, így nem kell mindig elővenned a telefonodat. Sőt, mi több még SMS üzeneteket is írhatsz vele.

Stílusos számlap

A Fossil óra jobb oldalán 3 gombot találsz, amelynek segítségével nagyon könnyű az óra használata. Egy 1,28"-es érintőképernyőn követheted nyomon az óra által kínált információkat, amely valóban lenyűgöző színekkel és olvashatósággal büszkélkedhet még napfényben vagy gyenge fényviszonyok mellett is. Testreszabhatod a Fossil Gen5 Carlyle HR okosórád számlapját az egyéni ízlésed vagy hangulatod szerint. Ehhez használhatod a kedvenc fényképeidet a Facebook vagy az Instagram platformokról. A képzeletednek semmi sem szabhat határt.


Fossil Gen5 Carlyle HR okosóra

Számos hasznos funkcióval

A Fossil Gen5 Carlyle HR okosóra számos olyan hasznos funkciót kínál, amelyek megkönnyítik a mindennapokat. Amennyiben gyakran utazol, minden bizonnyal nagy hasznát veszed a magasságmérő, giroszkóp, iránytű vagy barométer funkcióknak. Mindannyiunkkal megesett már, hogy úgy elpakoltuk valahova a telefonunkat, hogy nem is emlékeztünk rá, hova tettük. Ekkor jön igazán jól a praktikus telefonkeresés funkció, amely meghatározza a telefonod aktuális tartózkodási helyét. Az óra üvege szilárd Gorilla Glass üvegből készült. A rozsdamentes acél szíj igazán elegáns megjelenést nyújt bármilyen alkalomról is legyen szó. Az óra tokja szintén rozsdamentes acélból készült.


Nyomon követheted az egészségi állapotodat

Ha szeretsz edzeni vagy sportolni, garantáltan értékelni fogod a Fossil óra praktikus funkcióját, amely lehetővé teszi a pulzusmérést sportolás közben. Emellett segítségével nyomon követheted az olyan értékeket is, mint az automatikus lépésszámlálás, a megtett távolság vagy az elégetett kalóriák száma. Az alvásfigyelés funkció sem hiányozhat, emellett az óra egy teljes mértékben innovációnak számító Cardiogram applikációval érkezik. Az egészségi állapotod így mindig szem előtt lesz.

Bluetooth kapcsolattal

A Fossil okosórák Bluetooth kapcsolattal csatlakoznak a telefonhoz. Amikor értesítést vagy üzenetet kapsz a telefonodra, az óra enyhe rezgéssel tájékoztat. Tehát soha nem maradsz le semmiről.

Vízálló Fossil óra

A Fossil Gen5 Carlyle HR okosóra 30 méterig vízálló, tehát nem kell féltened a készüléket a víztől sem. Nyugodtan kezet moshatsz vagy zuhanyozhatsz az óra viselése közben, azonban a búvárkodáshoz ne vidd magaddal.

Praktikus GPS navigáció

A Fossil Gen5 Carlyle HR okosóra természetesen számos különböző sporttevékenységek megfigyelésére alkalmas, és garantáltan értékelni fogod a nyomkövetés funkciót, amihez nem kell magadnál tartanod a telefonodat. A készülék hasznos GPS navigációval rendelkezik.

Bizonyított Wear operációs rendszer

A Google Wear operációs rendszer gondoskodik az okosóra zökkenőmentes működéséről. Amint az óra lemerült, a gyorstöltés segítségével kevesebb, mint 1 óra alatt a teljes töltöttség 80%-át elérheted. A készlet tartalma továbbá egy mágneses töltő, is amellyel igazán kényelmes az óra feltöltése.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
168 óra (7 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Kész!

Kivitel és tartósság

Tok anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Tok színe
Szürke Kész!
Tömeg
141 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Zenelejátszó az órában, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Wear OS Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
168 óra (7 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
36 óra (1,5 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
8 GB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fossil Gen5 Carlyle HR - rozsdamentes acél Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fossil Gen5 Carlyle HR - Nerezová ocel. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fossil Gen5 Carlyle HR - Nerezová ocel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fossil Gen5 Carlyle HR - Edelstahl. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fossil Gen5 Carlyle HR - Edelstahl.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ