Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Fostex FO TR-80 (250)

Termékkatalógus
Fostex FO TR-80 (250)
Fej-/fülhallgató -fejhallgató, zárt kialakítás, 5 Hz-35 kHz frekvenciatartomány, 250 Ohm impedencia, 96 dB érzékenység, cserélhető 3m-es kábel, hordtáskával
Kód:  FTX006k Termékszám:  FO TR-80(250) Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fostex FO TR-80 (250)

A professzionális fejhallgatók egy teljesen új irányzata érkezett meg Japánból, amely felveszi a versenyt  a sokkal drágább modellekkel is. Az új 40 mm-es dinamikus jeladónak és a széles körű válaszadásnak köszönhetően,  lenyűgözően pontos hangzást és pont megfelelő mennyiségű hangerőt élvezhet a fejhalgatóban. Zárt kialakítás biztosítja a környezeti zajok elkülönítését. Például a fejhallgatót stúdióban való felvételek készítéséhez vagy zenei kritikai elemzéshez is bátran használhatja.

Legfontosabb jellemzői

  • Professzionális dinamikus sztereó fejhallgató
  • Teljesen új tervezésű 40 mm-átalakító
  • Teherbírás: 100 mW
  • A súlya csak 304 g
  • Tökéletesen illeszkedik a feje méretéhez és alakjához
  • A fülpárna alakja biztosítja a pontos hangreprodukciót
  • Leválasztható kábel
  • Két pár különböző méretű fülpárna a csomagolásban
  • Egyenes és sodrott kábel mellékelve a csomagban

Tökéletesen illeszkedik

Akár a munkája során találkozik a hanggal,  vagy egyszerűen csak szeretné élvezni a nagyszerű zenehallgatás élményét, a TR-80 modell  Önt is elkápráztatja majd a kedvező ár / érték arányával. A fémszerkezetet kifejlesztett vezető tervezők úgy alkották meg a vázat, hogy az képes alkalmazkodni a minden alakú és méretű fejhez. A csomag kétféle méretű fülpárnát és két kábelt (egyenes és sodrott) tartalmaz,  valamint hordtáskát és 3,5 mm-es jack adaptert.

 
 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fostex FO TR-80 (250) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fostex FO TR-80(250). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fostex FO TR-80 (250). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fostex FO TR-80 (250). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fostex FO TR-80 (250).
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ