Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Fostex TH FO-900 prémium

Termékkatalógus
Fostex TH FO-900 prémium
Fej-/fülhallgató fülhallgató, zárt frekvenciatartományban 5 Hz-45kHz, impedancia 25ohm, érzékenysége 100 dB, a neodímium 50mm 3m kábel, 6,3 mm-es jack állvány
Kód:  FTX004u Termékszám:  FO TH-900 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fostex TH FO-900 prémium

Ez a prémium fejhallgató értékelik az összes zenészek, zeneszerzők és az emberek, akik dolgoznak hangot. Örülök Természetesen az, aki hallgat a komoly. Páratlan dinamikus tartomány által nyújtott neodímium mágneses áramkörrel ellátott mágneses fluxus sűrűsége 1,5 tesla, finom hangfelbontásra ellátás egyedülálló membrán Fostex Biodyne rejtett fa héját japán sötét nyír. Comfort emeljük bőr fülpárna és egy acélváz.

legfontosabb jellemzői

  • Prémium fülhallgató prémium minőségű japán
  • Páratlan hangminőség
  • Fonott kábel 6,3mm jack
  • Assault basszus és kristálytiszta magas hangok
  • A felület a kagyló festett hagyományos japán technikával Urushi
  • Platinum logo hangsúlyozza a minőségi felhasznált anyagok
  • Kifinomult kialakítás lehetővé teszi a fejhallgatót nagy helyet senkinek
  • Kis súly és a felhasznált anyagok biztosítják a kényelmes illeszkedést
  • A csomag tartalmaz egy elegáns állvány

Kapcsolatok a japán hagyomány és a modern anyagok

Gondos kiválasztása japán cseresznye nyírfa és festési technikát Urushi az alapja a termelés gyönyörű kagyló. Hozzátette műbőr és kiváló minőségű kagyló fülbevaló és hajpántok acél belső, szintén borított mesterséges bőr. Mindez biztosítja a maximális kényelmet és fantasztikus hallgat, mert a füle lesz körülvéve a legjobb, amit talál a piacon. 

Hang az ínyencek és a szakemberek

Ez a fejhallgató biztosítja a tökéletes útmutató a zene az egész műfajt. Minden tonális szinten egyaránt jelentős, és felajánlja objektív képet, hogy a dal valójában hangzik. Ez a funkció teszi Fostex TH-900 kiváló eszköz a szakemberek hanggal, az a hely, biztosan eljön, és azok, akik egyszerűen csak szeretnék élvezni zenét hallgat torzítatlan formában.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fostex TH FO-900 prémium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fostex FO TH-900 premium. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fostex FO TH-900 premium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fostex TH FO-900 Premium. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fostex TH FO-900 Premium.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ