Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Francia ajtós hűtő

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés

Az amerikai fiókos hűtő vagy francia ajtós hűtő ma már minden nagy konyha modern kiegészítője. Legnagyobb előnye az áttekinthetőség, a kihasználható hatalmas térfogat és a dizájnos megjelenés. Mit nyújt még egy francia ajtós hűtő, és mire figyeljünk, amikor kiválasztunk egyet? Olvass tovább és tudj meg többet.

Tovább

Mitől különleges a francia ajtós hűtő?

A francia ajtós hűtőszekrény fő jellemzője a fagyasztórekesz elhelyezkedése és kialakítása

  1. A fagyasztórekesz egy vagy több fiókban található.
  2. A fagyasztórekesz a hűtőszekrény alatt található.
  3. Az áttekinthetőség érdekében praktikusan felosztott belső térrel rendelkezik.
  4. A lehetőség, hogy egyszerre csak egy adott részt lehet kinyitni, energiát takarít meg.
  5. Jelentős hely áll rendelkezésre az élelmiszerek tárolására.
  6. Számtalan olyan funkciót kínál, amelyek megkönnyítik a mindennapi életet.
i A francia ajtós hűtő nagyobb súllyal és mérettel rendelkezik, mint egy hagyományos hűtőszekrény. Emiatt javasoljuk, hogy előre gondold át a szállítási útvonalat. Például nehéz lehet az ajtók között vagy a lépcsőn való szállítás.

Miben különbözik a francia ajtós hűtő a többi amerikai hűtőszekrénytől?

A fő különbség a francia ajtós hűtőszekrény és más típusok között a beépített fagyasztó.

  • A francia ajtós hűtő × kétajtós hűtőszekrény a fagyasztórekesz nyitásának és elhelyezésének módjában különbözik. A fiókos hűtőszekrényben a fagyasztó a hűtőrekesz alatt, míg a kétajtós hűtőszekrényben a hűtőrekesz mellett egy keskenyebb ajtó mögött található.
  • A francia ajtós hűtő × négyajtós hűtőszekrény fagyasztórekesze a hűtőszekrény alatt van, de a fagyasztórekesz a fiókos hűtőszekrényben egy vagy több fiókban található, míg a négyajtós hűtőszekrényben a fagyasztórekesz egy hagyományos ajtóval van lezárva.

Az francia ajtós hűtő térfogata

A francia ajtós hűtőszekrény esetében jelentős a kihasználható térfogat, különösen azért, mert a hagyományos hűtőszekrénynél lényegesen nagyobb. Vásárlás előtt javasoljuk, hogy vedd figyelembe az általában tárolt élelmiszerek szokásos mennyiségét és a háztartás tagjainak számát.

  • A hűtőrekesz térfogata 292 és 396 liter között mozog, a fagyasztórekeszé pedig 87 és 152 liter között.
  • Az optimális kapacitás személyenként legalább 70 liter hűtőtér és 25 liter fagyasztótér.
  • A polcok belső elrendezése is fontos, amely csökkentheti az francia ajtós hűtőszekrény kihasználható térfogatát.

A francia ajtós hűtő zajszintje

A francia ajtós hűtőszekrény valamivel zajosabb, mint egy hagyományos hűtőszekrény. A magasabb zajszint elsősorban az egyenletes belső hőmérséklet fenntartásához szükséges nagyobb teljesítménynek köszönhető.

  • A zajszint 40 és 44 dB között mozog, ami tompa beszélgetést vagy normál házzajt jelent.
  • Ha azt veszed észre, hogy a készülék a szokásosnál nagyobb zajt csap, ellenőrizd, hogy nem ér-e falhoz, vagy nem áll-e egyenetlen felületen.

A francia ajtós hűtőszekrény fontosabb információi az energiacímkén találhatók, amely a zajszintről, a fagyasztó- és hűtőrekeszek kapacitásáról, az éves fogyasztásról és az energiabesorolásról tájékoztat.

Fontos funkciók a minőségi élelmiszerfagyasztáshoz

A megfelelően működő francia ajtós hűtőszekrény érdekében fontos, hogy gondolj az akkumulációs időre, a fagyasztási kapacitásra és a fagyasztási teljesítményre. Mit jelentenek ezek a kifejezések?

  • Az akkumulációs idő azt mondja meg, hogy áramszünet esetén mennyi ideig maradnak fagyasztva az élelmiszerek. Az átlagos idő 15 és 20 óra között van.
  • A fagyasztási kapacitás azt jelzi, hogy egy négyajtós hűtőszekrény hány kilogramm élelmiszert képes lefagyasztani 24 óra alatt. Az értékek elérhetik a 24 kilogrammot is.
  • A fagyasztási teljesítmény határozza meg, hogy a fagyasztó milyen mértékben képes lefagyasztani az élelmiszereket, és mennyi ideig alkalmas az élelmiszerek tárolására. A fagyasztási teljesítményt egytől négy csillagig terjedő értékkel jelölik.
i A francia ajtós hűtő általában két külön áramkör jellemezi, amelyek egymástól függetlenül működnek. Szükség esetén lehetőség van a hűtőszekrény hűtőkörének kikapcsolására, és csak a fagyasztó bekapcsolva hagyására, és fordítva.

A francia ajtós hűtő funkciói és technológiája

A francia ajtós hűtő számos olyan kiegészítő funkcióval rendelkezik, amelyek nemcsak a baktériumok szaporodását akadályozzák meg, hanem képesek csökkenteni az energiafogyasztást és megkönnyítik a készülék általános működését.

  • A Twin Cooling két hűtőrendszer segítségével egyenletes hőmérsékletet tart fenn mind a hűtő-, mind a fagyasztórekeszben.
  • A szuperhűtés és a szuper fagyasztás új élelmiszer hozzáadásakor a hőmérsékletet ugrásszerűen 2°C-ra csökkenti. Ez felgyorsítja a hűtési és fagyasztási folyamatot.
  • Az ionizátor semlegesíti a szagokat, és hatékonyan csökkenti a baktériumokat és vírusokat, amelyek miatt az ételek gyorsabban megromlanak. Ez segít abban, hogy az élelmiszerek hosszabb ideig maradjanak frissek.
  • Az pihenő üzemmód bekapcsol, ha hosszabb ideig nincs használatban a francia ajtós hűtő. A hőmérsékletet 12°C-on tartja, így a nem romlandó élelmiszerek nem romlanak meg.
  • A nofrost vagyis az önkiolvasztó rendszer biztosítja a hideg levegő egyenletes áramlását, így kiküszöbölve a fagykőképződést. Így nincs szükség kézi leolvasztásra.
  • A zéró zóna egy speciális hűtési terület, ahol speciális hőmérséklet és páratartalom állítható be. Ezáltal optimális a gyümölcsök, zöldségek vagy sajtok tárolására.
  • A vízadagoló lehetővé teszi a friss és szűrt víz korlátlan csapolását, ha a francia ajtós hűtőszekrény vízhálózatra csatlakozik.
  • Az IceMaker jégkészítő jégkészítő naponta akár 100 jégkockát is előállít, amelyek mindig készen állnak a használatra.

Ha még mindig bizonytalan vagy, hogy melyik típust válaszd, a Hogyan válasszunk amerikai hűtőszekrényt fontos információkkal és tippekkel segít, hogy mire kell figyelned a vásárlásnál.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
HAIER HB17FPAAA Szállításra kész > 5 db
Side by side hűtő -, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 306 l, fagyasztótér tárolókapacitása 140 l, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, nyaralási mód és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 190 × 70 × 67,5 cm (Ma×Sz×Mé)
342 690 Ft

1 termék
HAIER HB17FPAAA - Side by side hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7
HAIER HB17FPAAA
Side by side hűtő -, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 306 l, fagyasztótér tárolókapacitása 140 l, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, nyaralási mód és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 190 × 70 × 67,5 cm (Ma×Sz×Mé)
342 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HALED034
cikkA hűtő és a fagyasztó leolvasztása (ÚTMUTATÓ) Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...
A fagyasztó és hűtőszekrény ideális hőmérséklete igen fontos tényező. Ha megfelelően hűtjük és fagyasztjuk le az ételeket, frissességüket sokkal hosszabb ideig őrzik meg. Cikkünkből megtudhatod, milyen a fagyasztó és a hűtő optimális hőmérséklete, illetve hasznos...
Annak érdekében, hogy a hűtőszekrényben megfelelő körülmények uralkodjanak a benne tartott élelmiszerek számára, és a hűtő hosszú ideig probléma nélkül üzemeljen, a hűtőszekrény tisztítása és karbantartása alapvető fontosságú. Cikkünkben tanácsot adunk a hűtőszekrény...
hűtőszekrényekLegjobb hűtők 2020-ban Új hűtőt keresel, de nem szeretnéd átböngészni az összes modell paramétereit és értékeléseit? A legjobb hűtőszekrényeinkről szóló áttekintést hoztuk el. A legolcsóbbat keresed, esetleg középkategóriásat, vagy nem számít az ár? Nagyszerű ár-érték arányú hűtőszekrényeket...
További cikkek

Francia ajtós hűtő

A Francia ajtós hűtő kategóriában összesen 1 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Francia ajtós hűtő – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó francia ajtós hűtő A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb francia ajtós hűtő A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: francia ajtós hűtő vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ