A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku MPLA317262

Freefly VR

Termékkatalógus
Freefly VR
4,0 7 értékelés
VR szemüveg egy sor 360 °, 42 mm-es objektívvel mobiltelefonok 4,7-6,1 "vezeték nélküli vezérlő (driver nem támogatja az iOS 9.2 és újabb)
Kód:  FREVR1 Termékszám:  Freefly-Glida combo

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Freefly VR

Headset virtuális valóság VR Freefly adapter okostelefonok, ami szó szerint húzza meg egy virtuális valóság. Ez a könnyű és könnyen hordozható, így bárhová menekülni a gondtalan világban. Ez magában foglalja a vezeték nélküli vezérlő, amely képes kapcsolódni az iPhone, Android és Windows Phone készülékek.

legfontosabb jellemzői

  • Széles körben kompatibilis (iOS, Android, Windows Phone)
  • 120 ° -os látómezőt
  • könnyűszerkezetes építés
  • könnyen hordozható
  • Ez magában foglalja a távirányító és a ház

Menekülés a virtuális valóság

Freefly válik új partnere a okos telefon. Bárhol van, pár másodperc meg lehet változtatni a környezetet, amelyben található. Ezzel fejhallgató könnyen megközelíthető a virtuális valóság az okos telefon. A nagy dolog az, hogy ő jön minden. Rendelkezésre áll mind a három fő platformok és eszközök méretei terjedő átlós 4,7 "és 6,1", beleértve például az iPhone 6s és 6s Plus.

Ön nem akar visszatérni

Készülék méri 360 ° mozgását a fejét, és teszi a 3D látványt a képernyőn a smartphone. Ez létrehoz egy virtuális valóság környezet, például, meg fogja találni magát egy fantasy világban, vagy egzotikus. A távirányító használata lőni egy zombi séta az egyiptomi sírok, vagy nyissa meg ejtőernyő. És hogyan is működik? Nézze meg a videót Freefly VR - Hogyan működik .

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Freefly VR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Freefly VR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Freefly VR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Freefly VR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Freefly VR.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ