Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Defender Freemotion HN-B600

Termékkatalógus
Defender Freemotion HN-B600
3,6 18 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - 40mm, vezeték nélküli, Bluetooth 4.0, frekvenciatartomány 20-20000Hz, hatótávolság 10m, 8 órás üzemidő, 3,5 mm-es jack, micro-USB
Kód:  JS280g105 Termékszám:  63600

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Defender Freemotion HN-B600

Ez a vezeték nélküli fejhallgató a tökéletes megoldás az út közbeni zenehallgatáshoz. Bluetooth segítségével zökkenőmentesen lehet csatlakoztatni bármilyen okostelefonhoz vagy tablethez. A kagylókon található gombokkal tudod fogadni a bejövő hívásokat, állítani a hangerőt, és váltani a zeneszámok között. Természetesen a fejpánt állítható, így minden felhasználó be tudja magának állítani a megfelelő méretet. Kényelmes bónusz az összecsukható kialakítás, így a fejhallgatót könnyen beteheted a hátizsákba vagy táskába.

Legfontosabb jellemzői

  • Vezeték nélküli fejhallgató
  • Kompakt, összehajtható kialakítás
  • Állítható fejpánt
  • Puha, párnázott fülpárnák
  • Beépített mikrofon
  • Vezérlőgombok a fülkagylón
  • Akkumulátor-élettartam akár 8 óra 

Vezeték nélküli és vezetékes

A vezeték nélküli fejhallgatónak a Bluetooth működtetéséhez energia-utánpótlásra van szüksége. Ezért a beépített akkumulátor élettartama akár 10 óra is lehet. Tölteni az USB csatlakozón keresztül lehet. Ha alacsony az akkumulátor töltési szintje, nyugodtan tovább hallgathatod a zenét az audio kábel segítségével. Ez a megoldás alkalmas hagyományos hordozható médialejátszók, és egyéb audio források esetében is.

 

Paraméterek

Szín
Szürke Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Defender Freemotion HN-B600 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Defender FreeMotion HN-B600. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Defender Freemotion HN-B600. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Defender FreeMotion HN-B600. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Defender FreeMotion HN-B600.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ