AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Fujifilm instax mini Link Printer Bundle fehér

Termékkatalógus
Fujifilm instax mini Link Printer Bundle fehér
5 1 értékelés
Hordozható nyomtató - nyomtatás okostelefonról vagy digitális fényképezőgépről, akkumulátor feltöltési ideje: 80-120 perc, egy feltöltés akár 100 kép nyomtatását teszi lehetővé, 1 fotót 12 mp alatt nyomtat ki, Print Mode és Fun Mode módokkal + fotó album és csipeszekkel ellátott LED fényfüzérből álló szett
Kód:  OF952a4 Termékszám:  70100144612 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fujifilm instax mini Link Printer Bundle fehér

Nyomtass útközben, otthon, vagy bárhol ezzel a zsebméretű, mégis elegáns Fujifilm Instax Mini Link nyomtatóval! A mobil nyomtató mindössze 12 másodperc alatt képes kinyomtatni egy képet okostelefonodról vagy akár digitális fényképezőgépedről, így kategóriájában az egyik leggyorsabb hordozható nyomtató. A munka ezzel a fehér Fujifilm Instax Mini Link termikus szublimációs nyomtatóval nagyon egyszerű, egyszerűen telepítsd a mobilalkalmazást, válaszd ki a fényképeidet, és küldd el őket erre a mobilnyomtatóra Bluetooth-on keresztül. A nyomtató téglalap alakú nyomtatási formátummal, akár 100 nyomtatásig tartó akkumulátor-üzemidővel és két alapvető működési móddal rendelkezik. Függőleges helyzetben aktiválja a nyomtatási módot, amelyet a nyomtatógomb kék színű világítása jelez, vízszintesen helyzetben pedig a Fun Mode (Szórakozás) funkcióval élvezheted a sok szórakoztató funkciót, amelyet a narancssárgán világító gomb jellemez. Ez a készlet tartalmaz egy fehér színű fotóalbumot, egy drótot LED-lámpákkal, valamint átlátszó csipeszeket a fényképek rögzítéséhez.


A Fujifilm Instax Mini Link fehér termikus szublimációs mobil nyomtató főbb jellemzői

  • Ez a mobil termikus szublimációs nyomtató lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor nyomtathass képeket, pusztán a mobil eszközödről
  • A csomag tartalmaz egy fehér fotóalbumot, LED fényeket egy dróton és átlátszó csipeszeket a fotók rögzítéséhez
  • A Fujifilm InstaxMini Linkmagas minőségű, 62 × 46 mm-es téglalap alakú fényképeket nyomtat mindössze 12 másodperc alatt
  • Az egyik leggyorsabb mobil nyomtató a maga nemében
  • Könnyen használható az Instax Mini Link mobilalkalmazáson keresztül
  • Bárhol használható, mivel az akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár 100 nyomatot is képes készíteni
  • A Mini Link nyomtató körülbelül 80-120 perc alatt töltődik fel
  • Két alapvető Mini Link nyomtatási mód: nyomtatási mód és szórakoztató mód, amelyek a nyomtató vízszintes vagy függőleges elhelyezésével aktiválhatók
  • Rengeteg szórakozás a Fun Mode (Match Test, Party Print, Frame Print, Collage Print vagy Video Print) funkcióval
  • A Fujifilm InstaxMini Link nyomtató fehér színű
  • A csomag nem tartalmaz nyomtatófóliát




A Fujifilm Instax Mini Link fehér zsebnyomtató alkalmas otthonra, partikra és utazásra is

Őrizd meg értékes emlékeidet nyomtatott formában, vagy add át csoportképeidet könnyedén barátaidnak is! Ezzel az elegáns Fujifilm Instax termikus szublimációs nyomtatóvalfehér színben és kompakt méretben, másodpercek alatt élvezheted a téglalap formátumú nyomtatott képeket, akár okostelefonod galériájából, akár digitális fényképezőgépedről. Fujifilm Instax mobil nyomtató  rendelkezik Bluetooth-interfésszel, hogy egy adott eszközhöz csatlakozhasson.



A Fujifilm Instax Mini Link mobil nyomtató könnyen használható

A fényképek nyomtatása még sosem volt ilyen egyszerű! Egyszerűen töltsd le az Instax Mini Link alkalmazást iOS vagy Android okostelefonodra, csatlakoztasd telefonodat a Fujifilm Instax Mini Link nyomtatóhoz Bluetooth-on keresztül, és máris elkezdheted kiválasztani a nyomtatandó fényképeket. Emellett nyomtatás előtt színes keretekkel javíthatod a képeket, vagy akár videókról is nyomtathatsz képeket. Ha ugyanazt a fényképet többször szeretnéd kinyomtatni, egyszerűen fordítsd le a Mini Link nyomtatót, és nyomd meg a gombot.


Sok móka a Fujifilm Instax Mini Link zsebnyomtatóval (70100144612)

Az elegáns fehér Fujifilm Instax Mini Link büszkélkedhet a kategóriájában az egyik leggyorsabb nyomtató címmel. Egy fényképet mindössze 12 másodperc alatt kinyomtat, és egyetlen feltöltéssel akár 100 nyomatot is képes készíteni. A Mini Link mobil nyomtató két üzemmóddal rendelkezik: a nyomtatási üzemmód akkor aktiválódik, amikor a nyomtató függőlegesen áll, és a kék színű, világító gombbal biztonságosan azonosítható, míg a szórakoztató üzemmód akkor, amikor a készülék vízszintesen áll, és a gomb narancssárgán világít. A szórakoztató üzemmódban olyan érdekes funkciókat találsz, mint aFrame Print (különböző típusú képkockákat tartalmaz), Collage Print, Video Print (képek nyomtatása videóból), Match Test (teszteli, hogy a fényképen szereplő személyek egyeznek-e) vagy Party Print (egyszerre több eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé a nyomtatóhoz).



A Fujifilm Instax Mini Link fehér termikus szublimációs nyomtató csomag tartalma

  • Fujifilm Instax Mini Link mobil nyomtató fehér színben
  • Akkumulátor
  • USB töltőkábel
  • Használati utasítás
  • Link az ingyenes mobilalkalmazás letöltéséhez
  • Fehér fotóalbum
  • Átlátszó csipeszek a fényképek rögzítéséhez
  • LED fények egy dróton

A nyomtatópapír nem tartozék



  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.
  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtatási szín
Szines Kész!
Nyomtató technológia
Szublimációs Kész!
Rendeltetés
Otthonra Kész!
Jellemzők
Hordozható, Fotó nyomtatás Kész!
Csatlakozás
Bluetooth Kész!

Típus

Nyomtatási szín
Szines Kész!
Nyomtató technológia
Szublimációs Kész!
Rendeltetés
Otthonra Kész!

Funkció

Jellemzők
Hordozható, Fotó nyomtatás Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
Bluetooth Kész!

Támogatott papírméret

Fotópapír formátuma
4,6 × 6,2 cm Kész!

Méret

Magasság
34,6 mm Kész!
Mélység
124,5 mm Kész!
Szélesség
90,3 mm Kész!
Tömeg
0,21 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
USB kábel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fujifilm instax mini Link Printer Bundle fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujifilm instax mini Link Printer bundle bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fujifilm Instax Mini Link Printer bundle biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fujifilm Instax Mini Link Drucker Bundle weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fujifilm Instax Mini Link Drucker Bundle weiß.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ