Slevy s AP+ AP+ plus nový vizuál

Fujifilm X-Pro3

Termékkatalógus
Fujifilm X-Pro3
5 2 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, állapotjelző, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, elektronikus képstabilizálás képstabilizálás nélkül, Fujifilm X bajonett, APS-C érzékelő, max. videófelbontás 4K, zebra élőkép, kijelző felbontása 1,62 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Wi-Fi és bluetooth, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 8,28 × 14,05 × 4,61 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,497 kg, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel, vázsapka és tisztító törlőkendő a csomag része
799 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Jótállás 36 hónap Kód:  OF7034ax Termékszám:  Nadpoložka Gyártó honlapja:
Fujifilm X-Pro3 ettől799 990 Ft Kérés esetén megrendeljük

Fujifilm X-Pro3

A(z) Fujifilm X-Pro3 tükör nélküli digitális fényképezőgéppel tökéletes képeket és nagyszerű videókat készíthetsz. A fényképezőgépet CMOS típusú és APS-C formátumú érzékelővel tervezték meg. Ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy 4K felbontású videókat alkothassunk vele. A fényképezőgép beállításait a kihajtható érintőképernyőn aktiválhatjuk. Ennek hála a videóblogok és a szelfik készítése is sokkal könnyebb. A kijelzőt egyetlen mozdulattal ki lehet hajtani és 180°-val el lehet fordítani. Az elkészült fényképek és videók SD, SDHC és SDXC memóriakártyára kerülnek elmentésre. A fényképezőgép tápellátását egy akksi biztosítja, melynek teljesítménye 1200 mAh. Egy feltöltéssel akár 440 fénykép is készíthető. Ha sokszor videózol sztatív nélkül, tetszeni fog a beépített elektronikus képstabilizátor. Így nem kell aggódnod a remegő videók vagy az elmosódott képek miatt.

A(z) Fujifilm X-Pro3 tükör nélküli digitális fényképezőgép lényegesebb tulajdonságai

  • A(z) Fujifilm digitális fényképezőgép érzékelőjének típusa CMOS
  • A(z) elektronikus kereső lehetővé teszi számunkra a beállítások és a fotózni kívánt tárgy ellenőrzését
  • Az elektronikus képstabilizátornak köszönhetően nem kell aggódnod a remegő videók és az elmosódott képek miatt
  • A videófelvételek maximális felbontása: 4K
  • Váza ellenálló anyagokból készült
  • A gyári adatok alapján, egy feltöltéssel 440 kép kép is elkészíthető

A(z) Fujifilm digitális tükör nélküli fényképezőgépének váza

Ennek a remek gépnek a méretei 14,05 × 8,28 × 4,61 cm így leginkább azoknak ajánlott, akik szeretnek utazni. Súlya nem több mint 0,497 kg, tehát a poggyász sem lesz tőle nehéz. Strapabíró kivitelének hála a természetbe is nyugodtan magunkkal vihetjük. A gép vázának elülső részén elektromos csatlakozó pontokat és egy bajonettzárat találunk, amely az objektív pontos csatlakoztatására szolgál. A kezelőgombokon kívül találunk még a vázon egy kijelzőt és egy elektronikus keresőt is. Állapotkijelzője hasznos információkat jelenít meg az aktuális beállításokról. Kialakításának köszönhetően az energiafogyasztása minimális, így nem igényel gyakori töltést. További pozitívuma a felső részén található papucs, amely a vaku, mikrofon vagy más tartozékok csatlakoztatására szolgál. A fényképezőgépet egy menettel is ellátták, hogy gyorsan lehessen állványra szerelni. A csomag a gépen kívül a következőket tartalmazza: akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel, vázsapka és tisztító törlőkendő.

A(z) Fujifilm MILC fényképezőgépének csatlakozói és a támogatott formátumok

A videókhoz H,264/MPEG-4 AVC kodeket használ, melynek célja a videó méretének csökkentése látható minőségromlás nélkül. A fényképeket RAW formátumban is menti, így rengeteg lehetőség nyílik a szerkesztésükre. A beépített WiFi és Bluetooth segítségével gyorsan és egyszerűen csatlakozhatunk számítógépünkhöz vagy okostelefonunkhoz. A tükör nélküli fényképezőgép egy hagyományos USB csatlakozón keresztül köthető össze a PC-vel. A profik kedvéért a gépet ellátták egy mikrofon csatlakozóval is.

Mi egyebet nyújt a(z) Fujifilm X-Pro3 fényképezőgép?

A(z) Fujifilm gépének legnagyobb érzékenysége (ISO) 12800. Ha gyakran készítesz videófelvételeket biztosan örülni fogsz a(z) 30 FPS értéknek és a 4K felbontásnak. A sorozatfelvétel mód sebessége 30 kép/másodperc. A tökéletes fényképek érdekében a záridő tetszőlegesen változtatható 1/8000 -tól/-től - 1 s -ig. A felvételek sztereó hangzással készülnek.

A(z) Fujifilm objektívével tökéletesen éles képeket készíthetsz

A fényképezőgép mellé kapunk egy objektívet is.

Megjegyzés:
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fujifilm X-Pro3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujifilm X-Pro3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fujifilm X-Pro3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fujifilm X-Pro3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fujifilm X-Pro3.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ