A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

Fujitsu 4 gigabájt 1600MHz DDR3 ECC Registered

Termékkatalógus
Fujitsu 4 gigabájt 1600MHz DDR3 ECC Registered
Szerver memória A RX200S8, TX300S8, RX300S8, RX350S8, 1Rx4
Kód:  TF910e1a Termékszám:  S26361-F3781-L514 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fujitsu 4 gigabájt 1600MHz DDR3 ECC Registered Megszűnt

Fujitsu 4 gigabájt 1600MHz DDR3 ECC Registered

Erőteljes és megbízható szerver memória modulok DDR3 regiszteres ECC. Úgy tervezték, a nagy teljesítményű rendszerek, szerverek és többprocesszoros számítógépek. Ez a memória függ elsősorban a nagy teljesítményű Fujitsu Primergy RX200 szerverek S8, S8 TX300, RX300 és RX350 S8 S8, amely biztosítja a teljes kompatibilitást. Ez teszteljük a legkeményebb alkalmazásokhoz, így ideális a kritikus alkalmazások, valamint a kritikus szerverek.

ECC technológia figyeli átlátható és valós időben a integritását a memóriában tárolt adatokat. Ez képes megtalálni és kijavítani a hibát, az egyik kicsit, és észleli a hibát, két bit. Néhány memória vezérlők képesek együttműködve ECC memória hibák kijavítására és a nagyobb mozgásteret. A legtöbb szakmai kollégiumok igényelnek memória ECC támogatással. Együttműködve paritásellenőrzés memória eléri maximális kontroll adatforgalom. A paritás az a tény, hogy a szó jednobytovému hozzáadott kiegészítő adatok (azaz a. paritás bit), és mivel így ellenőrizni a hitelességét továbbított adatok.

Regisztrált memória van szerelve egy vezérlője hozzáférést az egyes memória modulok és megkönnyíti a munkát és a memória vezérlő az alaplapon vagy a processzor. Memory kifelé úgy viselkedik, mint egy modult - regisztrálja chip - aki törődik írás és olvasás egyéni emlékezet sejtek és a vezérlés a kimenetelét ezeket a műveleteket. Ez növeli a hatékonyságot a memória-hozzáférés és a feldolgozási sebesség esetén is több memóriamodul egyszerre. Néhány szerver alaplapokat igényelnek regisztrált memóriát.

Memória van egy külön címezhető terület (memória rank) 72 bites busz szélessége (64 bit adat és 8-bit ECC kód). A legtöbb szerver chipset korlátozott száma memória rank vagy közvetlenül a megadott memória konfiguráció minden nyílásba, így meg kell, ha vásárol egy órát, hogy kitaláljuk, tekintettel a jövőbeli fejlesztések - ha eléri a teljes számú memória rank az alaplap, nem lehet hozzáadni egy másik modul, akkor is, ha maradt néhány laza memóriahelyek és a tartalék kapacitást.

Memóriamodulokat szervezetek chips "x4" tervezték a legigényesebb alkalmazásokhoz, támogatja a széles körű szakmai technológiák, mint például a többszörös bites hibajavítás, Chipkill, memória súroló vagy Intel Single Device DataCorrection (SDDC), így azok ideálisak a kritikus alkalmazások, valamint a kritikus szerverek.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fujitsu 4 gigabájt 1600MHz DDR3 ECC Registered Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujitsu 4GB DDR3 1600MHz ECC Registered. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fujitsu 4GB DDR3 1600MHz ECC Registered. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fujitsu 4 GB DDR3 1600 MHz ECC Registered. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fujitsu 4 GB DDR3 1600 MHz ECC Registered.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ