Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Fujitsu 8GB DDR3 1600MHz ECC Unbuffered

Termékkatalógus
Fujitsu 8GB DDR3 1600MHz ECC Unbuffered
Szerver memória - RX100S8, TX140S2 rendszerekhez
Kód:  TF911f2 Termékszám:  S26361-F3777-L515 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fujitsu 8GB DDR3 1600MHz ECC Unbuffered Megszűnt

Fujitsu 8GB DDR3 1600MHz ECC Unbuffered

Kiváló teljesítményű és rendkívül megbízható 8 GB DDR3 memória modul. Nagy teljesítményű rendszerekhez, szerverekhez és többprocesszoros számítógépekhez tervezve. A memória elsősorban a nagy teljesítményű Fujitsu TX140 S2 és RX100 S8 szerverekben használatos. A legigényesebb felhasználásnak megfelelő teszteknek volt alávetve, így a modul ideális választás fontos alkalmazások és szerverek esetén.

Az adatintegritás valós idejű és transzparens ellenőrzéséről az EEC technológia gondoskodik. Képes egy bit nagyságú hiba észlelésére és annak korrigálására, továbbá 2 bit nagyságú hiba felfedésére. Bizonyos memóriavezérlők az EEC memóriák együttműködésével akár nagyobb kiterjedésű hibák korrigálására is képesek. A szerver alaplapok zöme EEC támogatású memóriákat igényel.

A memória két különálló címezhető területtel rendelkezik (memory rank) 72 bit szélességű memóriabusszal (64 bit adat és 8-bit ECC kód). A szerver chipkészletek nagyrészt korlátolt számú "memory rank"-el vagy az egyes foglalatokra vonatkozóan konkrétan, előre meghatározott memóriakonfigurációval rendelkeznek. Így ezt számításba kell venni a jövőbeli bővítések során - amennyiben elérné a teljes számú "memory rank"-et az alaplapon, még szabad memóriafoglalatok esetén sem tud további bővítést végrehajtani.

Az "x8" chip szervezéssel rendelkező memória modulok elfogadható áron elérhetők, bár nem szolgálnak fejlett szerver technológiákkal, például multiple-bit error correction, chipkill, memory scrubbing vagy Intel Single Device DataCorrection (SDDC), épp ezért a memória modul ideális választás belépő kategóriás szerverek esetén.

További információk:

A következő rendszerekhez tervezve:
Fujitsu Primergy TX100 S3P, RX100 S7P, TX140 S1P

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujitsu 8GB DDR3 1600MHz ECC Unbuffered. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fujitsu 8 GB DDR3 1600 MHz ECC Unbuffered. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fujitsu 8 Gigabyte 1600MHz DDR3 ECC Ungepuffert. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fujitsu 8 Gigabyte 1600MHz DDR3 ECC Ungepuffert.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ