Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Fujitsu Esprimo P720 E90 +

Termékkatalógus
Fujitsu Esprimo P720 E90 +
Számítógép - Intel Core i5 4590 Haswell Intel Q85, RAM 4 GB DDR3, Intel HD Graphics 4600, HDD 1000 gigabájt 7200 RPM, DVD, DVI, DisplayPort, USB 3.0, kártyaolvasó, billentyűzet, egér, a Windows 10 Pro 64-bit - előre telepített Windows 7 Professional 64-bit, helyszíni garancia
Kód:  TF305n5 Termékszám:  VFY:P0720P75BOCZ Gyártó honlapja:

Fujitsu Esprimo P720 E90 +

A számítógépek száma FUJITSU ESPRIMO készítünk elsősorban az irodai alkalmazásokhoz és széles skáláját kínálja a bővíthetőséget köszönhetően könnyen hozzáférhető szekrény EasyChange és EasyFix. A gondosan kiválasztott összetevők képes megbirkózni igényes feladat, miközben a működési költségek alacsonyak. Hasznosított tápegység 92% -os hatásfokú, hogy hatékonyan kezelje az energia megtakarítás nem csak a környezetet, hanem a pénztárca.

legfontosabb jellemzői

  • minőségi kidolgozás
  • modern design
  • pummeling teljesítmény
  • Billentyűzet és egér tartalmazza
  • tökéletes munkaállomás
  • Gazdag kapcsolati Gear

A precízen hangolt PC

Mint minden megfelelő munkaállomás által ellenőrzött erős processzor. Ebben az esetben a választás esett egy quad-core processzor Intel Core i5 4590, amely kiegészíti az integrált grafikus Intel HD Graphics 4600. Ilyen berendezés soha ne aggódj nem kihívó programok vagy a munka több ablakot egyszerre.


Tárolására vállalati adatok készítünk 1000 gigabájt merevlemez komplett jellemzői EraseDisk, így biztosítva a biztonságos törlés adatok ártalmatlanítása során a számítógép. Ha nincs kapacitás, nincs semmi gond csatlakozni további meghajtók, vagy használja az USB 3.0 port a gyors adatátvitel, mint a külső tároló. Fontos és bizalmas adatok akkor mentés optikai DVD média, köztük a kettős réteg. Rich csatlakozó készlet lefedi a legfontosabb módja, hogy csatlakoztassa a perifériákat.

Ezen túlmenően, sok

A minőség az egész szerelvény, Németországban gyártott, a gyártó által biztosított 3 év garancia a helyszínen, többek között a szolgáltatás közvetlenül a vevőnek.
Ez természetesen, hogy mi tetszik, az a tény, hogy a szerelvény tartozéka egy egér és billentyűzet a dobozból az azonnali használatra kész. Ismerős előtelepített operációs rendszer Windows 7 Professional frissítést ingyenes frissítés a Windows újabb verzióját 10 szoftver.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fujitsu Esprimo P720 E90 +
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujitsu Esprimo P720 E90+. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fujitsu Esprimo P720 E90+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fujitsu Esprimo P720 E90+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fujitsu Esprimo P720 E90+.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ