A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Fujitsu Microsoft Windows Server 2016 RDS CAL 1 User

Termékkatalógus
Fujitsu Microsoft Windows Server 2016 RDS CAL 1 User
Szerver kliens hozzáférési licenc - 1 készülék számára, nem átvihető, OEM licenc, cégeknek, célkészülék: PC,
Kód:  TF930b30 Termékszám:  S26361-F2567-L571 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fujitsu Microsoft Windows Server 2016 RDS CAL 1 User Megszűnt

Fujitsu Microsoft Windows Server 2016 RDS CAL 1 User

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenszeket?

A Windows Server 4 éve várja a további fejlesztést. Ezért a 2016-os verziót alapvetően újratervezték, hogy megfeleljen a mai hálózati és jövőbeli hálózati, valamint cloud csatlakozási igényeknek. Minden újdonságot a nagyobb biztonság, a stabilitás és a rugalmas munkavégzés érdekében terveztek át. Az átfogó Windows Server 2016 megoldás bárhová magával viszi a környezetet.

A legfontosabb újítások

  • Hozzáadott biztonsági rétegek és telepítési lehetőségek
  • A Hyper-V támogatja a beágyazott virtualizációt
  • Snapshot másolatos virtuális eszközök
  • Minimálisan leterhelő Nano Server a virtualizációhoz
  • Szoftver újraindítási funkcióval a gyorsabb menethez
  • A Windows Containers mindent tartalmaznak az alkalmazásokhoz
  • Internet Information Services HTTP / 2 protokollal

Több biztonság

Olyan világban, ahol számos kockázattal szembesülsz, több biztonsági rétegre van szükséged a kritikus adatok eltulajdonításának megelőzésére. Támaszkodj a rendszerbe integrált új védelmi szintekre. A Credential Guard és a Remote Credential Guard védi a távolsági adminisztrátori hitelesítő adatokat is, és megoszthatóak az egyes kezelői fiókok jogosultságai, hogy ez ne veszélyeztesse a rendszerfunkciók teljes körű nyilvánosságra hozatalát. Azonban minden eshetőséggel számolni kell, így fejlett hitelesítési eszközökkel rendelkezik, amelyek segítségével azonosíthatóak a gyanús folyamatok a magban és a processzorban.

Több egyben

Oszd meg a szolgáltatások szerkezetét a virtuális gépekkel. Ez segít megvédeni az egészet és biztosítani az egyes részek függetlenségét. Még az egyes virtuális gépek is BitLockert esközzel tikosítnak. Csökkentsd az erőforrás-kihasználtságot a könnyű Nano Server telepítéssel. Ez a minimalista környezet biztosítja a szükséges funkciókat a rendszer erőforrásainak minimális igénybevételével. A frissített Nano Server a bites kópia létrehozása után képes a fizikai gazdagép és a virtuális gép szétválasztására. A Windows Server különböző verzióit is támogatja. Vagy javítsd fel a konténeralapú alkalmazások védelmet Hyper-V konténerekkel.

Praktikusan megoldja az üzemi problémákat

Remek áron juthatsz hozzá mindig elérhető és osztályozott megoldáshoz. A szoftver által meghatározott tárolókkal növelheted az adatközpontok hatékonyságát. Csatlakoztass fizikai és virtuális infrastruktúrát a szoftvertechnológiával, amellyel csökkented a működési terheket, hogy a legtöbbet hozd ki a hardverből. Mindent központilag kezelhetsz, figyelheted a teljesítményt és kezelheted a tárolási erőforrásokhoz való hozzáférést.

Újra felosztott kiadások

A Windows Server 2016 operációs rendszernek 3 különböző kiadása van, hogy költséghatékonyan megfeleljen az igényeknek.  Az Essentials kiadás az alap, amelyet elsősorban a kisvállalkozások és a legfeljebb 25 felhasználóval rendelkező hálózatok számára terveztek. A Windows Server 2016 Standard verziója jó alapot nyújt minden vállalati hálózathoz. Az alacsonyabb verzióhoz képest az engedély két virtuális rendszer működtetésére is kiterjed. A legmagasabb Windows Server 2016 Datacenter verzió olyan nagyvállalatoknál is megállja a helyét, amelyek komolyan gondolják a virtualizációt. Az árba korlátlan mennyiségű virtuális eszköz licence tartozik bele.
 

A licenc futtatásához rendelkezned kell a Microsoft Windows Server 2016 fő licencével.

 

Paraméterek

Rendeltetés
Cégeknek Kész!
Licenc típusa
Licenc Kész!
Előfizetés módja
OEM licenc Kész!
Berendezések száma
1 Kész!
PC-k/MAC-ek száma
1 Kész!

Alapvető paraméterek

Rendeltetés
Cégeknek Kész!

Licenc típusa

Licenc típusa
Licenc Kész!

Licenc

Előfizetés módja
OEM licenc Kész!
Berendezések száma
1 Kész!
PC-k/MAC-ek száma
1 Kész!
Licenc átvitele
Nem Kész!

Kompatibilitás

Készülék típusa
PC Kész!
Operációs rendszer
Windows Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujitsu Microsoft Windows Server 2016 RDS CAL 1 User. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fujitsu Microsoft Windows Server 2016 RDS CAL 1 User. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fujitsu Microsoft Windows Server 2016 RDS CAL 1 User. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fujitsu Microsoft Windows Server 2016 RDS CAL 1 User.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ