A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

Fülre illeszkedő on-ear fejhallgatók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kialakítás
Fülre illeszkedő (on-ear)
(563)
Fülkampókkal
(1)
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack
(285)
Bluetooth
(247)
USB Type-A
(111)
6,3mm Jack
(9)
USB-C
(54)
Funkciók
Ambient sound
(16)
Játék mód
(31)
Hi-Res audio
(10)
Hangsegéd
(114)
Multipoint
(15)
Szín
Bézs
(6)
Fehér
(69)
Fekete
(348)
Piros
(28)
Lila
(10)
Barna
(4)
Kék
(69)
Narancssárga
(4)
Rózsaszín
(48)
Ezüst
(10)
Szürke
(16)
Zöld
(20)
Arany
(3)
Sárga
(15)

Fülre illeszkedő on-ear fejhallgatók vásárlásád tervezed, vagy csak szeretnél fejhallgatót vásárolni, de nem tudod, mire kell pontosan figyelni, hogy ne hibázz a választás során? Munkához keresel fülhallgatót, vagy inkább játékhoz? Olvass el mindent a legfontosabb funkciókról, előnyökről és hátrányokról, a létező konstrukciókról, és döntsd el, melyik fejhallgató lesz a számodra a legmegfelelőbb.

Tovább

Miért válassz a fülre illeszkedő on-ear fejhallgatók kínálatából?

A fülre illeszkedő on-ear fejhallgatók kiváló társak otthonra, utazáshoz és sportoláshoz is. A fejpántos kialakítás kényelmes, és nem okoz fájdalmat a fülben. Hátránya, hogy hosszabb használat esetén nyomhatják a fejet. Az általános fejhallgatóknál előny, hogy nem tompítják teljesen a környezeti zajokat, így például biciklizés közben is tisztában lehetsz a körülötted lévő környezettel.

Különféle fejhallgatók összehasonlítása

A fejhallgató típusok közötti különbséget, legyen az on-ear vagy over-ear a fejpántos kialakítás adja. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai. Nézzük meg, mi lehet kellemes vagy kellemetlen az ilyen fejhallgatóknál.


  • A fejhallgatók nagyobb hangszórókkal rendelkeznek.
  • Párnázott, így kényelmesebb a viselete.
  • Jobb környezeti zajszigetelést biztosítanak.
  • Kevésbé kompakt méretek.
  • Hosszabb használat esetén nyomhatják a fejet.

Milyen típusai vannak a fejhallgatóknak?

A fejhallgatókat leggyakrabban a kialakítás és szerkezet alapján osztályozzák. Léteznek fülre helyezhető és fül mögé helyezhető típusok. Szerkezet szempontjából megkülönböztetünk zárt, nyitott és félig zárt fejhallgatókat.

  • A zárt fejhallgatók külső felülete hangáteresztő anyagból készül. Gyakran műanyag vagy alumínium a drágább modelleknél. Különösen jók a környezeti zajok szigetelésében.
  • A nyitott fejhallgatók külső felülete hangáteresztő anyagból, mint például fém vagy műanyag rács, és néhány esetben szövetből készül. A nyitott fejhallgatók kiválóak a mély hangokhoz, de nem szigetelnek jól. Tehát, ha gyakran mozogsz zajos környezetben, a zárt kialakítás jobb választás lehet.
  • A félig zárt fejhallgatók mindkét megoldás előnyeit próbálják egyesíteni. Így relatíve jó zajszigetelést és kiegyensúlyozott mélyhangzást kínálnak.

A fejhallgatók csatlakoztatása eltérő lehet

A fejhallgatók leggyakoribb csatlakozási típusai: 3,5 mm-es jack, bluetooth, USB Type-A, 6,3 mm-es jack és USB-C. Minden típus bizonyos előnyöket kínál, például a vezeték nélküli bluetooth fejhallgatók nagyobb kényelmet biztosítanak, de kevésbé lehetnek minőségiek a vezetékesekhez képest, stb. Te döntöd el, melyik csatlakozási típust részesíted előnyben.

Amikor a Bluetooth csatlakozást választod, gondolj a Bluetooth verzióra is. A legújabb, és ezáltal a leggyorsabb és legmegbízhatóbb a Bluetooth 5.0-tól 5.3-ig terjed. A régebbi verziók már problémákat okozhatnak.

Válaszd ki a fülre illeszkedő on-ear fejhallgatók modelljeit a legfontosabb tulajdonságok alapján

A fülre illeszkedő on-ear fejhallgatók kiválasztásának fő szempontjai közé tartozik a frekvencia, a érzékenység, a hangszóró mérete és az impedancia. Ismerd meg, mit jelentenek ezek a fogalmak, és döntsd el, melyek a legfontosabbak a számodra.

Frekvencia

Ez az egyik legfontosabb paraméter. Általános szabály, hogy minél szélesebb a frekvenciatartomány, annál jobb a hangminőség. Az alsó határ a basszus reprodukcióját, a felső pedig a magas hangokét jelenti. Mindkét érték hertzben (Hz) van megadva. A fülre illeszkedő on-ear fejhallgatók 2,4 Hz-től 40 000 Hz-ig terjedő frekvenciatartományban mozognak.

Érzékenység

Az érzékenységet dB/mW-ban adják meg, és az fejhallgató által kibocsátott akusztikai teljesítményt fejezi ki. A magasabb érzékenység jobb a hangjel reprodukálásához. Ezenkívül minél magasabb az érzékenység, annál hangosabban szólnak a fejhallgatók.

Hangszóró mérete

A fejhallgató hangszórójának (transzducerének) átmérőjét jelzi. A nagyobb méretek jobb hangminőséget eredményeznek.

Impedancia

Ezt a paramétert semmiképpen sem szabad alábecsülni, még ha nem is beszélnek róla olyan gyakran. Tulajdonképpen kifejezi, milyen jól – vagy milyen rosszul – fog a Te hallgatód kommunikálni a hangforrással (telefonnal, lejátszóval).

i

Ha ez a téma érdekel, feltétlenül olvasd el, az alábbi cikket, amelyben az impedancia segít megérteni, hogyan kommunikálnak a hallgatók a lejátszóval. Itt minden lényegeset megtudhatsz az impedanciáról.

A fülre illeszkedő on-ear fejhallgatók használhatók telefonhívások lebonyolítására is

Ha tudod, hogy a fülre illeszkedő on-ear fejhallgatókat elsősorban telefonálásra fogod használni, akkor egy minőségi mikrofonra kell összpontosítanod. A mikrofon lehet beépített, a kábelen elhelyezett, lehajtható vagy kihúzható. Emellett a különböző mikrofonok frekvenciatartományban, érzékenységben és impedanciában különböznek. Fontos a mikrofon iránykarakterisztikája is, ami meghatározza, hogy milyen irányból és milyen érzékenységgel veszi fel a hangot. Különbséget teszünk omnidirekcionális és irányított felvétel között.

A mikrofon érdekes tulajdonságai közé tartozik a zajszűrés, az echócsökkentés funkciója, vagy a mikrofon elnémítása egyetlen gombnyomással.

A vezeték nélküli on-ear fejhallgatók különböző ideig bírják

Ha vezeték nélküli on-ear fejhallgatót szeretnél, mindenképpen figyelj a akkumulátor élettartamára. Az üzemidő általában 5 órától 50 órányi hallgatásig terjedhet. Töltésük microUSB-n, USB-C-n, USB-A-n vagy vezeték nélkül történik.

A fülre illeszkedő on-ear fejhallgatók számos funkciót kínálnak

A fülre illeszkedő on-ear fejhallgatók által kínált funkciók száma hatalmas. Döntsd el, melyek a számodra legfontosabbak, és ezek alapján válassz. Néhány funkció fontosabb, mint mások, de mindig a saját preferenciáid a döntőek.

  • Ha zajos környezetben dolgozol, a leginkább az aktív zajszűrés (ANC) funkciót fogod értékelni. Ennek köszönhetően úgy érezheted, mintha a saját csendes világodban lennél, ahol elmélyülhetsz a munkádban.
  • A 7.1 térhangzás különösen a játékosok számára hasznos, akik pontosan akarják hallani, honnan közelít az ellenség.
  • Külön alkalmazás a fejhallgató beállításához - ezt azok az emberek használják, akik szeretnék finomhangolni a fejhallgatóból érkező hangot saját ízlésük szerint.
  • A összecsukható kialakítás hasznos lehet, ha utazásra viszed a fejhallgatódat, és nem akarod, hogy feleslegesen foglaljon helyet vagy megsérüljön. Így nagyobb biztonságban érezheted őket.

i

Emellett megemlítendő funkciók a különféle fülpárnák, a Hi-Res audio, a játék mód, a vízállóság, a cserélhető fülpárnák, a hangasszisztens és mások.

Zajszűrős on-ear fejhallgatók

Ha elsősorban zajszűrős on-ear fejhallgatót keresel, akkor a leginkább az ANC (Active Noise Cancellation, aktív zajszűrés) funkció minőségére kell összpontosítanod. A funkció lényege, hogy a nem kívánt hangokat egy másik hanggal szűri ki, amely kiküszöböli azokat. A modern on-ear fejhallgatók ezt a problémát már nagyon jól kezelik és folyamatosan fejlődnek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
JBL Tune 520BT fekete Szállításra kész > 5 db
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, PC konzolhoz, A2DP, AVRCP és HFP kodek támogatás, hangsegéd, Multipoint, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 30 Ohm impedancia, 33 mm-es hangszóró, 57 óra akkumulátor üzemidő
24 490 Ft

2.
Marshall Major IV BT Fekete Szállításra kész > 5 db
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 99 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,5 m-es kábel, 80 óra akkumulátor üzemidő
42 890 Ft

3.
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Szállításra kész > 5 db
Gamer fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Hi-Res audio, 7.1-es térhangzás, 10-40000 Hz frekvenciatartomány, 93 dB/mW érzékenység, 38 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 44 óra akkumulátor üzemidő
128 990 Ft

Még több
563 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
JBL Tune 520BT fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 203×
JBL Tune 520BT fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, PC konzolhoz, A2DP, AVRCP és HFP kodek támogatás, hangsegéd, Multipoint, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 30 Ohm impedancia, 33 mm-es hangszóró, 57 óra akkumulátor üzemidő
24 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q1a9d05
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Marshall Major IV BT Fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,8 332×
Marshall Major IV BT Fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 99 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,5 m-es kábel, 80 óra akkumulátor üzemidő
42 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MRS010y8
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6
Jabra Evolve 65 SE MS Stereo
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Bluetooth, Bluetooth dongle, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 28 mm-es hangszóró
54 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JAB800a4
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,4 11×
Jabra Evolve2 65 MS Stereo USB-C Black
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, USB-C, PC konzolhoz, SBC kodek támogatás, Multipoint, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 117 dB/mW érzékenység, 40 mm-es hangszóró, 37 óra akkumulátor üzemidő
86 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JQ445t07
4,1 23×
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless
Gamer fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Hi-Res audio, 7.1-es térhangzás, 10-40000 Hz frekvenciatartomány, 93 dB/mW érzékenység, 38 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 44 óra akkumulátor üzemidő
128 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MX0601b
4,4 28×
Jabra Evolve2 65 MS Stereo USB-A Black
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Bluetooth dongle, USB-A, PC konzolhoz, SBC kodek támogatás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 117 dB/mW érzékenység, 40 mm-es hangszóró, 37 óra akkumulátor üzemidő
76 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JQ445t06
HyperX Cloud III Wireless - Black - Gamer fejhallgató
Típusok
4,3 25×
HyperX Cloud III Wireless - Black
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, True Wireless fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, rádiófrekvenciás kapcsolat, USB-C, PC, PlayStation 5 és Nintendo Switch konzolhoz, hangerőszabályzás, 10-21000 Hz frekvenciatartomány, 111,94 dB/mW érzékenység, 64 Ohm impedancia, 53 mm-es hangszóró, levehető 0,5 m -es kábel, 120 óra akkumulátor üzemidő
63 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DS993l5
4,4
HyperX Cloud II Core Wireless
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, True Wireless fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, rádiófrekvenciás kapcsolat, PC, PlayStation 5 és Xbox Series konzolhoz, hangerőszabályzás, 10-21000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 60 Ohm impedancia, 53 mm-es hangszóró, levehető 0,5 m -es kábel, 80 óra akkumulátor üzemidő
Szuper ár
49 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DS993l4
Marshall Major IV BT Brown - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,8 332×
Marshall Major IV BT Brown
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, számok közötti váltás, hívásfogadás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 99 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, levehető 1,5 m-es kábel, 80 óra akkumulátor üzemidő
47 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MRS010y8a
JBL Tune 520BT kék - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 203×
JBL Tune 520BT kék
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, A2DP, AVRCP és HFP kodek támogatás, hangsegéd, Multipoint, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 30 Ohm impedancia, 33 mm-es hangszóró, 57 óra akkumulátor üzemidő
24 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q1a9d05a
JBL Tune 520BT fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 203×
JBL Tune 520BT fehér
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), passzív zajcsökkentés, zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, PC konzolhoz, A2DP, AVRCP és HFP kodek támogatás, hangsegéd, Multipoint, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 102 dB/mW érzékenység, 30 Ohm impedancia, 33 mm-es hangszóró, 57 óra akkumulátor üzemidő
24 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ092q1a9d05c
Sony Bluetooth WH-CH520, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 210×
Sony Bluetooth WH-CH520, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 30 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő
20 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO980b1p
4,9 14×
Plantronics BLACKWIRE 3220
Fej-/fülhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, USB-A, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 118 dB/mW érzékenység, 1,7 m-es kábel
15 960 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MS032a01
4,6 75×
Jabra Evolve 20 MS Stereo USB-A
Fej-/fülhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, USB-A, Ambient sound, játék mód, Hi-Res audio, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 93,6 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 28 mm-es hangszóró, 1,2 m-es kábel
18 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JAB7100b1a
Sony WH-CH520 Bluetooth, bézs - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 210×
Sony WH-CH520 Bluetooth, bézs
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, sony Headphones Connect, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 30 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő
19 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO980b1t
Philips TAK4206PK - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,4 14×
Philips TAK4206PK
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - gyerekek számára, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 83 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 32 mm-es hangszóró, 28 óra akkumulátor üzemidő
14 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JPI902b13
Razer Barracuda X (2022) - Mercury White - Gamer fejhallgató
Típusok
4,6 42×
Razer Barracuda X (2022) - Mercury White
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonnal, fej fölött, fülre szerelhető, passzív zajszűrés, zárt kivitel, 3,5 mm-es jack, USB-A, USB-C, PC-hez, PlayStation 4, PlayStation 5 és Nintendo Switch, játék mód, 7.1 surround hangzás, sávváltás, hívásfogadás, frekvenciatartomány 20-20000 Hz, érzékenység 96 dB/mW, impedancia 32 Ohm, hangszóró 40 mm, akkumulátor élettartama akár 50 óra is lehet
43 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR094a10
Beats Solo3 Wireless Headphones - rózsaszín arany - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7 248×
Beats Solo3 Wireless Headphones - rózsaszín arany
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Bluetooth, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 40 óra akkumulátor üzemidő
75 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MON390a1a3
Sony WH-CH520 Bluetooth, kék - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 210×
Sony WH-CH520 Bluetooth, kék
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 30 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO980b1s
4,6 28×
Skullcandy Hesh Evo Wireless Over-Ear fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 91 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 36 óra akkumulátor üzemidő
32 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KK02014f
Sony WH-CH520 Bluetooth, fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 210×
Sony WH-CH520 Bluetooth, fehér
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 30 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RO980b1r
4,1
Huawei FreeClip, szürke
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless fülre, fülre illeszkedő (on-ear), passzív zajcsökkentés, nyitott kialakítás, Bluetooth 5.3, AAC, SBC és LC3 kodek támogatás, számok közötti váltás, hívásfogadás, IP54 tanúsítvány, 10,8 mm-es hangszóró, 36 óra akkumulátor üzemidő (8 óra+26 óra)
80 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU5012f1
4,6 28×
Sencor SEP 710BT fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, AAC és SBC kodek támogatás, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX2 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 30 óra akkumulátor üzemidő
7 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RHS039a
5,0
Jabra Evolve2 40 SE MS Stereo USB-A
Fej-/fülhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, USB-A, PC konzolhoz, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 117 dB/mW érzékenység, 40 mm-es hangszóró
48 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JQ440se4
audióA legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2024-ben (AKTUALIZÁLVA): gamer, True Wireless, Hi-Fi stb. Melyek a legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2023-ban? Megnéztük a különböző kategóriák legjobb modelljeit, többek között gamer, True Wireless, Hi-Fi és más kategóriákban. Továbbá ismertetjük a fej- és fülhallgatók terén jelenleg megfigyelhető trendeket is.
A Beats márka már sokszor bizonyította, hogy minőségi termékeket készít, most pedig bemutatta új True Wireless fülhallgatóját - a Beats Studio Buds+-t. Már első ránézésre is lenyűgöző, de természetesen a belső tulajdonságai sem álltak meg a fejlődésben.
A Samsung bemutatta True Wireless fülhallgatójának utódját, a Samsung Galaxy Buds2 Pro-t. Az új termék mindenekelőtt a 24 bites hang teljes körű támogatásával, valamint a fejlett zajszűréssel nyűgöz le, de még sok mással is. A Buds2 Pro elsősorban a zenekedvelőknek...
audióSony WH-1000XM5 (BEMUTATÓ): az év fejhallgatója a népszerű japán gyártótól? A Sony WH1000X5 a csúcskategóriás vezeték nélküli Bluetooth-fejhallgatók népszerű termékcsaládját hivatott bővíteni, de számos újdonságot is kínál. Újragondolt megjelenés, továbbfejlesztett ANC, megbízható tartósság és új funkciók. Nézzük meg közelebbről is a várva várt...
Ne maradj le a MAXimális LAMAX kedvezményekről. Páratlan lehetőség fülhallgató, akciókamera, hangszóró, fedélzeti kamera vagy powerbank beszerzésére akár 60% kedvezménnyel. Ne hagyd ki!
További cikkek

Fülre illeszkedő on-ear fejhallgatók

A Fülre illeszkedő on-ear fejhallgatók kategóriában összesen 561 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fülre illeszkedő on-ear fejhallgatók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fülre illeszkedő on-ear fejhallgatók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fülre illeszkedő on-ear fejhallgatók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fülre illeszkedő on-ear fejhallgatók vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ