Akvizice ApF HU Shop roku

Fürdőszobai hősugárzók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Fűtőrendszer típusa
Elektromos
(77)
Fűtőventilátor
(15)
Konvektor
(30)
Infravörös
(15)
Halogén
(2)
Alkalmas
Fürdőszobába
(91)
Lakásba
(88)
Házba
(77)
Konyhába
(71)
Nyaralóba
(69)
Tulajdonságok
Elektronikus vezérlés
(35)
LED kijelző
(37)
Időzítő
(20)
Termosztát
(32)
Gyerekzár
(28)
Fűtési teljesítmény
140 W
2500 W
-
Szűrés

Varázsold otthonod még kényelmesebbé és hangulatosabbá egy modern fürdőszobai hősugárzó vásárlásával! Tapasztald meg a luxust és a praktikumot egyetlen eszközben, mely gyorsan és hatékonyan melegíti fel fürdőszobád, így minden reggeled kellemesebben indulhat. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan válaszd ki a megfelelő fürdőszobai fali hősugárzó készüléket.

Tovább

Milyen előnyökkel jár a fürdőszobai hősugárzó használata?

A fürdőszobai hősugárzó számos okból hasznos választás lehet. Lássuk, miért éri meg egy ilyen készüléket beszerezned.

  • Gyors fűtés: A fürdőszobai hősugárzók gyorsan felmelegítik a teret, így a fürdőszobába lépve nem kell hosszú ideig várnod, hogy az egész helyiség kellemesen meleg legyen.
  • Alacsonyabb páratartalom: A hősugárzók fürdőszobába segítenek csökkenteni a kialakuló páratartalmat, ami fontos a penész és a nedvesség elleni küzdelemben. Ez hozzájárul a tiszta és szellős fürdőszobai környezet kialakításához.
  • Kombinált funkciók: Néhány fürdőszobai hősugárzó törölközőszárító funkcióval is rendelkezik, így mindig száraz és meleg törölközőket találsz a zuhany után.
  • Helytakarékosság: Gyakran falra is szerelhetők, így nem foglalnak el értékes padlóteret. Ez különösen fontos a kisebb méretű fürdőszobák esetén.
  • Stílusos kialakítás: A modern fürdőszobai hősugárzók elérhetők különféle stílusokban és kivitelekben, így nemcsak funkcionálisak, hanem esztétikusak is, hozzájárulva ezzel a fürdőszoba designjához.

Egy elektromos fürdőszobai radiátor megkönnyítheti a mindennapjaid

Az elektromos fürdőszobai radiátor olyan fűtőberendezés, amely elektromos energiát használ a fürdőszoba melegítésére. Ez azt jelenti, hogy nem szükséges csatlakoztatnod a központi fűtési rendszerhez. Különösen akkor ajánlott az elektromos fürdőszobai fűtőtest, amikor a központi fűtési rendszer nem lenne hatékony vagy nem lenne kialakítva a fürdőszobában.

i

Ezek a radiátorok gyakran falra szerelhetők és kis méretűek, kifejezetten alkalmasak a fürdőszobákhoz. Az elektromos fali fűtőtest fürdőszobába javítja a fürdőszoba komfortját és hatékonyabbá teszi a meglévő hely kihasználását.

Hőtakarékosság: fedezd fel a fürdőszobai infra hősugárzó előnyeit

A hő a szemünk számára láthatatlan sugárzás. Az infra hősugárzó fürdőszobába egy olyan fűtőberendezés, amely infravörös sugárzást használ a tárgyak és felületek közvetlen melegítésére a környezetében. Ez a módszer nagyon hatékony és gazdaságos, mivel gyorsan és intenzíven melegít. Azonban inkább kisebb helyiségekbe alkalmas, ahol a hőmérsékletet egy pillanat alatt kell megemelned, de csak rövid időre.

  • Villámgyors és hatékony hősugárzó.
  • Kellemes hőérzetet biztosít.
  • Nagyon csendes és nem fújja a port.
  • Nem fűti a környező levegőt, így költséget takarít meg.
  • Kis helyiségek rövid távú fűtésére alkalmas, ahol nem töltesz sok időt.

A hősugárzó sugarai az üvegről is "visszaverődnek", így kevesebb hőveszteség keletkezik, mivel a hő áramlása megfordul. Az infra hősugárzó fürdőszobába egy remek befektetés.


elektromos fali fűtőtest fürdőszobába
Elektromos fali fűtőtest fürdőszobába

fürdőszoba radiátor elektromos
Fürdőszoba radiátor elektromos

fürdőszobai konvektor
Fürdőszobai konvektor

infra hősugárzó fürdőszobába
Fürdőszobai infra hősugárzó

További fontos tényezők a fűtőtestek fürdőszobába kiválasztásakor

Az elektromos fűtőtest fürdőszobába egy kényelmes és hatékony megoldás lehet számodra. Fontos azonban néhány szempontot figyelembe venned a kiválasztás, telepítés és használat során. Íme néhány fontos tényező, amit érdemes tudnod az elektromos fürdőszobai fűtőtest alkalmazásával kapcsolatban:

  • Vízvédelmi Besorolás (IP osztály): Mivel a fürdőszoba magas páratartalommal rendelkezik és nedves a környezet, fontos, hogy az hősugárzók fürdőszobába rendelkezzenek megfelelő vízvédelmi osztállyal. Az IPX4 vagy annál magasabb osztályú elektromos fűtőtestek ajánlottak a fürdőszobába.
  • Fűtőteljesítmény és méret: A fürdőszobai hősugárzó méretét és teljesítményét a helyiség méretéhez kell igazítanod. A túl kicsi fűtőtest nem lesz hatékony, míg a túl nagy túlmelegedheti a fürdőszobát és energiapazarláshoz vezethet.
  • Típus és kialakítás: A fürdőszobai hősugárzók különböző típusokban és kialakításokban elérhetők, beleértve a fali, szabadonálló, törölközőszárítóval kombinált vagy akár földre helyezhető változat is. A választás a fürdőszoba méretétől, kialakításától és az elvárt funkcióktól függ.

Energiatakarékos radiátorok (olaj) megtartják a meleget

A ventilátoros hősugárzó olyan fürdőszobai hősugárzó, amely egyesíti az elektromos fűtőtest és a ventilátor tulajdonságait, hogy hatékonyan és gyorsan melegítse fel a kiválasztott területet. Ezek a fürdőszobai hősugárzók különböző helyszíneken, például fürdőszobákban, irodákban vagy kisebb szobákban használatosak.

i

A fürdőszobai hősugárzók nem feltétlenül alkalmasak nagyobb szobák vagy házak fűtésére. Az alkalmazási területük tehát főként olyan helyek, ahol gyors és helyi fűtésre van szükséged.

Milyen egyéb tulajdonságokkal rendelkezhetnek a fürdőszobai hősugárzók?

Egy fürdőszobai hősugárzó rengeteg hasznos tulajdonsággal rendelkezhet. Melyek ezek, és mire érdemes odafigyelni a választás során?

  • A túlmelegedés elleni védelem célja az, hogy megakadályozza a készülék túlzott melegedését és annak potenciális káros következményeit, például tűzveszélyt vagy más műszaki problémákat.
  • A forgó talp lehetővé teszi számodra, hogy a fürdőszobai hősugárzó működését a saját igényeidnek megfelelően tudd használni.
  • A néma üzemmód részek időt takarítanak meg neked, és nem kell kézzel mosogatnod.
  • Az időzítő egy praktikus és energiatakarékos tulajdonság, amely lehetővé teszi a fűtés időzített és automatizált vezérlését.
  • A LED kijelző lehetővé teszi a számodra, hogy könnyen és egyszerűen be tudd állítani a fürdőszobai hősugárzó működésével kapcsolatos paramétereket.
  • A felborulás elleni védelem azon elveken alapul, hogy ha a hősugárzó fürdőszobába felborul vagy elveszti az egyensúlyát, akkor automatikusan kikapcsol, minimalizálva ezzel a potenciális veszélyt.

i

A hideg beköszöntével, de ne hagyd, hogy az beférkőzzön a fürdőszobádba is! Ismerd meg új, innovatív fürdőszobai hősugárzók kínálta lehetőségeket. Valamint, nemcsak hatékony fűtést biztosítanak, de stílusosan is kiegészítik a fürdőszobádat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Ardes 4F09 Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba, teraszra, konyhába, fürdőszobába, garázsba, műhelybe, irodába és hálószobába alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 45 dB(A), funkciók: túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, termosztát, ventilátor, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, fehér és világosszürke kivitel
8 290 Ft

2.
ARGO 191070187 GHOST Szállításra kész > 5 db
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 3 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, hőmérséklet szabályozás
36 990 Ft

3.
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
27 790 Ft

Még több
91 termék
3,1 45×
Siguro FC-H35 All Comfort 5in1
Léghűtő - 5 funkció - hűt, fűt, tisztít, szellőztet és párásít, felmelegít egy adott hőmérsékletre és folyamatosan fenntartja azt, HEPA szűrő, 110 W teljesítmény, 7 literes víztartály, 4 sebességfokozat, kijelző, távirányító, oszcilláció és állítható dőlésszög, időzítő, hűtőtartályok, amelyeket le lehet fagyasztani a fagyasztóban, majd a vízbe helyezni, méretek 346×314×823mm
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
81 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_FC_H350W
4,4 17×
Siguro HC-P200W Oryx
Elektromos konvektor - szabadonálló, fűtőteljesítmény 2300 W, 3 teljesítményfokozat 1000/1300/2300 W, 30 m2-ig alkalmas, termosztát, hőmérséklet beállítás 5 - 37 °C tartományban 1 °C pontossággal, 24 -óra időzítő, funkció Fagyálló (5 °C hőmérsékletet tart), digitális kijelző, túlmelegedés elleni védelem, borulás elleni védelem, távirányító, távirányító elemmel, kábelhossz 1,5 m, méretek (lábakkal) 41 × 68 × 18 cm , tömege 6,1 kg, 3 év garancia
Szuper ár
41 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HC_P200W
4,4 11×
ELÍZ EQH 12 W
Infra hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, fürdőszobába, garázsba és műhelybe, fűtési teljesítmény 1200 W, 2 fűtési fokozat, elhelyezhető falra, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, befűthető légtér mérete 25 m³, működésjelző lámpa, mérete 16 × 61 × 9 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
22 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: ELIET415
SENCOR SCF 4240WH - Elektromos konvektor
Típusok
4,0
SENCOR SCF 4240WH
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, anti-freeze, gyerekzár, időzítő, led kijelző, termosztát, távirányító, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás és WiFi, 55 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 51,5 × 78 × 22,5 cm (ma × sz × mé), fehér színű
49 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENkn01
2,3
Solight IR01 1200 W
Infra hősugárzó - alkalmas fürdőszobába, pergolához, irodába és hálószobába, fűtési teljesítmény 1200 W, 3 fűtési fokozat, elhelyezhető padlóra, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem és hőmérséklet szabályozás, befűthető légtér mérete 50 m³, mérete 52 × 28 × 38 cm (Ma×Sz×Mé), szürke kivitel
7 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SOLinf15
4,2
ARGO 191070187 GHOST
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 3 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, hőmérséklet szabályozás
36 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARGET678
CONCEPT QH4000 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fehér - Hősugárzó Típusok
4,0 30×
CONCEPT QH4000 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fehér
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
27 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONET4000
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete - Hősugárzó Típusok
4,0 30×
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítmény szabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
31 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONET4001
4,4
ROHNSON R-0520WT
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, gyerekzár, időzítő, led kijelző és hőmérséklet szabályozás, mérete: 40 × 83 × 9 cm (ma × sz × mé), fehér színű
37 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHTO238
4,8
Concept KS3020 2000 W
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem és termosztát, mérete: 40 × 62 × 20 cm (ma × sz × mé), világosszürke színű
23 890 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: CONKO146
4,5 10×
Black+Decker BXWSH2000E Fali kerámia panel
Infrapanel - alkalmas lakóterekbe és fürdőszobába, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, elhelyezés falra, zajszint 50 dB(A), túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, termosztát, távirányító, ventilátor, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, mérete 18,5 × 56 × 11,7 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
41 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BLDET014
Concept KS4010 - Elektromos konvektor Típusok
4,1 23×
Concept KS4010
Elektromos konvektor - falra és földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, led kijelző, termosztát, távirányító, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, mérete: 43,5 × 92 × 24 cm (ma × sz × mé), fekete színű
38 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONKS890
Concept KS4000 - Elektromos konvektor Típusok
4,1 23×
Concept KS4000
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, időzítő, led kijelző, termosztát és távirányító, mérete: 43,5 × 92 × 24 cm (ma × sz × mé), fehér színű
44 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONKS883
3,0
Princess 348200 SMART
Infrapanel - alkalmas lakóterekbe, fürdőszobába, műhelybe és garázsba, 2000 W fűtési teljesítmény, elhelyezés falra és földre, WiFi, befűthető légtér 0,06 m³, mérete 38 × 92 × 9 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
82 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PRITP882
4,3 15×
Rohnson R-028 Wi-Fi
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, led kijelző, termosztát, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, mérete: 42,6 × 92 × 24 cm (ma × sz × mé), fekete színű
45 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHTO382
SENCOR SCF 2101BK - Elektromos konvektor Típusok
3,9 17×
SENCOR SCF 2101BK
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem, anti-freeze, időzítő és termosztát, mérete: 39 × 61,8 × 26 cm (ma × sz × mé), fekete színű
20 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENKO303
4,6 17×
SENSOR SOH 8112WH
Olajradiátor - lakásba, konyhába, fürdőszobába, irodába és hálószobába, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát és távirányító, anyaga fém, elektronikus vezérlés, LED kijelző és működést jelző fény, 2500 W energiafelhasználás, világosszürke kivitel, mérete 67 × 61,8 × 24,3 cm (Ma×Sz×Mé)
60 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENET804
3,6
Princess 348035 SMART
Infrapanel - alkalmas lakóterekbe, fürdőszobába, műhelybe és garázsba, 350 W fűtési teljesítmény, elhelyezés falra és földre, WiFi, befűthető légtér 24 m³, mérete 60 × 60 × 1,8 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
65 890 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: PRITP124
5,0
ROHNSON R-0524WT
Elektromos konvektor - 2400 W fűtési teljesítmény, falra és földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, gyerekzár, időzítő, termosztát, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, mérete: 40 × 95 × 9 cm (ma × sz × mé), fehér színű
43 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHTO239
3,5 24×
ELÍZ EQH 150
Infra hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, fürdőszobába, garázsba és műhelybe, fűtési teljesítmény 1500 W, 3 fűtési fokozat, elhelyezhető falra, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, néma üzemmód és dönthető, befűthető légtér mérete 30 m³, működésjelző lámpa, mérete 15 × 54,5 × 11 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst és szürke kivitel
12 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELITO187
4,0
ELÍZ EQH 12 B
Infra hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, fürdőszobába, garázsba és műhelybe, fűtési teljesítmény 1200 W, 2 fűtési fokozat, elhelyezhető falra, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, befűthető légtér mérete 25 m³, működésjelző lámpa, mérete 16 × 61 × 9 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
23 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELIET439
4,7
ELÍZ ECW 100
Elektromos konvektor - 1000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, gyerekzár, időzítő, led kijelző, termosztát, teljesítmény szabályozó és hőmérséklet szabályozás, 35 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 40 × 46 × 80 cm (ma × sz × mé), fehér színű
44 790 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELITO201
4,0
Dirt Devil DD6001
Olajradiátor - lakásba, házba és fürdőszobába, elhelyezés falra, földre, időzítő, anyaga alumínium, időzítő, 150 W energiafelhasználás, szürke kivitel, mérete 93 × 56 × 10 cm (Ma×Sz×Mé)
36 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: DIDER986
SENCOR SCF 2100WH - Elektromos konvektor Típusok
3,9 17×
SENCOR SCF 2100WH
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, anti-freeze, időzítő, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENKO310

Fürdőszobai hősugárzók

A Fürdőszobai hősugárzók kategóriában összesen 91 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fürdőszobai hősugárzók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fürdőszobai hősugárzók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fürdőszobai hősugárzók vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ